Enkele aardige discussies…

Zoals eerder in een artikel vervat, brak gisteren, 1 juli, een forse discussie in de Tweede Kamer uit. Dat de politici ter linkerzijde nogal wat boter op hun hoofd bleken te hebben, werd het meest duidelijk gemaakt door PVV-leider Geert Wilders.

Geert Wilders. Afb: Peter van der Sluijs – Wikipedia.

De onderstaande video’s laten zien hoe gemakkelijk Wilders het linkse dedain blootlegt. En dat is terecht. Lang, te lang, zuchten we al onder het deugmensen geweld en het wordt tijd dat er een einde aan komt.

——————–

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
2 jaren geleden

Elk jaar komt er een kleine stad binnen aan ‘asielzoekers’ (ong. 120.000), waarvoor dan woningen gebouwd moeten worden, en wegen aangelegd, en medische zorg gereserveerd, en scholing, enzovoort. Ook krijgen deze mensen geld en zorg dat cumulatief vele tientallen miljarden euro’s kost. Bovendien brengen zij veelal een cultuur mee die inherent in de eigen doctrine de oorlog vervat heeft tegen de moderne cultuur van Nederland. Wat betekent dat Nederland onveilig wordt, gepolariseerd raakt, gesegregeerd, met overal camera’s en hoge muren en bewaking, enzovoort. En met uiteraard geregeld ‘incidenten’ die te maken hebben met ‘verwarde mannen’ en waarover niet mag worden doorgevraagd. Kunnen politici hevig van het padje zijn, geestelijk gestoord, geschift, kwaadaardig genocidaal, zelfhatend en psychopaat onverschillig jegens de samenleving die zij zeggen te vertegenwoordigen? Jawel hoor, dat kan. Zie Den Haag.

2 jaren geleden

Hulde aan de redactie van sta-pal. Genoemde “feiten” en de video’s zijn mij bekend, maar dat de redactie zo duidelijk de feiten aan de lezer voor legt is een schot in de roos.
Het opportunisme van Groen Links en de Partij van de Arbeid, druipt er van af. Daarnaast hebben beide partijen dus TONNEN BOTER OP HET HOOFD.
Wat we nu WERKELIJK` zien is dus ” het pathologische beleid en de minachting tegenover de Nederlandse burger”. Immigratie gaat gewoon door ook al wil de burger dat niet.
Zoals U weet, is ” tirannie is vermomd als cultuur en in wetgeving. ” En, de wet van de klassieke retoriek, de bombastische kletskoek, woorden zonder enige inhoud, wordt ook in de Tweede Kamer gebruikt om te kunnen “scoren”. Het patroon van de “tirannie”, domheid en minachting, zonder dat de “ingedommelde” burger dat merkt. Of, een emotioneel betoog houden vol “gekunstelde” waanzin hebben velen aan de macht gebracht.

Maar, alles staat en valt bij de ” bereidheid en volgzaamheid” van de ingedommelde burger die mogelijk juist op de verkeerde partij stemt.
Immers: Wie stemt er nu op Groen links, als je weet dat Rosemuller, ( Nu in de Eerste Kamer) de man die sympathie had voor Pol Pot, ( de Rode Kmer) en Pim Fortuyn zijn bloedende vinger lang wou laten bloeden. En, wie weet nog dat Drs Marcel van Dam, ( P.v.d.A ) Pim Fortuyn een ” minderwaardig mens” vond.
En, Drs Frans Timmermans, P.v.d.A., Lid Europese Commissie, wil € 1000.000.000.000,– uittrekken voor de waanzinnige plannen, ter zake het klimaat, en ook moeite doet om met € 750.000/000.000,– de Zuidelijke landen te helpen door de ” corona-tijd” heen te helpen en Spanje, Sanchez, wil nu een basis-inkomen instellen voor Spanjaarden en gefinancierd wordt door …… de noordelijke landen. En, wat doet de pseudoloog, Mark Rutte?
En……. Heerma van het CDA ?
Waarom wil het CDA niet met het “Forum voor Democratie” samenwerken: Hugo de Jonge,
maakte dat duidelijk. Ik vind het het LAMENTABEL zootje.