BLM zet de belangen van de zwarte bevolking 50 jaar terug

In de linkse sprookjeswereld maken wij ‘een monumentale fase van de geschiedenis’ door omdat -althans naar hun zeggen – blanken zich meer dan ooit realiseren hoe racistisch zij zijn, hoe racistisch de politie is en, om met premier Rutte te spreken, hoe ‘systematisch racistisch onze samenleving is’.

Afb: Flickr

In deze Marxistische propaganda zijn de blanken momenteel stuk voor stuk racisten en de actuele hysterie zou goed zijn voor negers. Dat loopt min of meer parallel met de veronderstelling dat de vergelijkbare stijl van Josef Goebbels ook ergens goed voor zou zijn geweest. Wat beide fenomenen gemeen hebben is hun destructieve intentie en idem gevolgen.

In de USA, waar deze verstandsverbijstering uiteraard weer eens gepousseerd wordt door de linkerzijde van het politieke veld – de Democraten die al tientallen jaren lang misbruik maken van de neger bevolking – slaat de hysterie compleet door.  Politie wordt afgeknepen door opportunistische politici wegens ‘geweld en racisme’ op een wijze waarvan Goebbels  nog kan leren. Navrant is dat drie linkse gemeenteraadsleden in Minnesota, die de politie als eersten besloten af te schaffen, al weken lang privé bescherming eisen omdat zij hun leven niet zeker zijn in de door henzelf geschapen chaos. Typisch dat dit een kleine $5.000 per dag moet kosten, maar voor de revolutie kan alles ‘omdat het zo goed is voor de kansen van de negerbevolking’. Feiten in de USA wijzen echter uit dat de aantallen negers die vermoord of zwaar verwond zijn, in de laatste weken een ongekende hoogte hebben bereikt die al tientallen jaren achter ons lag terwijl linkse activisten proberen om de politie uit steeds meer criminele wijken te verdrijven. Nu eisen zij zelfs voor de rechter dat de politie geen traangas meer mag gebruiken…

Als ik de intentie zou hebben om de vooruitgang van de gekleurde bevolking  te belemmeren en hun jeugd iedere kans op een fatsoenlijk leven te ontnemen, zou ik de Democratische Socialisten, Antifa en BLM erbij halen. Het zijn deze immorele idioten die die kinderen een molensteen om de nek hangen met hun racisme hysterie, waardoor die koters haast wel moeten geloven dat de hele blanke wereld het op hen gemunt heeft. Ik schreef hier al eens dat ik in elf landen gewoond heb en dat ik overal een vorm van racisme heb ervaren, waarvan ik soms zelf ‘slachtoffer’ was. In een ‘melting pot’ als Brazilie bestaan wel tien aanduidingen om licht getinte kleurlingen door alle schakeringen heen tot zwarten aan te duiden. In dat land heb ik nog nooit een kleurling in de centrale regering gezien, noch op het niveau van de staten, maar merkwaardig genoeg maakt niemand zich daar druk om want de politiek correcte ziekte heeft daar (nog) niet voldoende huisgehouden.

In Nederland bestaat uiteraard ook een soort van instinctieve herkenning van ‘een ander’, waar niet? Maar dat dat ‘systemisch racisme’ zou zijn kan niemand waarmaken, terwijl de linkse politiek met krampachtige positieve discriminatie probeert de meritocratie de nek om te draaien; van hoog tot laag, zowel in de context van rassenrelaties als elders. Dat, als voorbeeld hiervan, een Sigrid Kaag in haar arrogantie denkt premier van Nederland te kunnen worden is zo’n typisch voorbeeld van die linkse discriminatie, waarin iemand die door de kiezers gedesavoueerd wordt, nooit een vak geleerd heeft en kennelijk nooit door de AIVD gescreend is op haar Arabische terroristische affiliaties, het vanzelfsprekend vindt dat het haar beurt is… Dat zij bovendien zwaar gecritiseerd wordt door eigen topambtenaren en zelfs een collega minister wegens haar luiheid, ontbrekende kennis en ideologische vooringenomenheid, spreekt boekdelen. Die plank voor haar hoofd is bijna met het blote oog waarneembaar!

Die linkse verkrachting van de realiteit mikt, in de racistische context, op twee zaken. Het creëren van woede en van  ‘slachtofferschap’ onder de negerbevolking, waardoor die zich blind aan de zorg van hun vermeende, cynische beschermers overgeven, die daar wederom zonder scrupules grof misbruik van maken tot de volgende verkiezingen. Hiermee wordt op voorhand iedere hoop op een normaal bestaan voor de ‘slachtoffers’ de grond ingeboord omdat rassenrelaties door deze ellendelingen voor tientallen jaren verziekt worden. Want wie helemaal geen probleem heeft met kleurlingen wordt spontaan ziek van de achterlijke BLM beweging en projecteert dat, bewust of onbewust, in de toekomst op de gekleurde bevolking. De linkse vicieuze cirkel wordt gecomplementeerd door boosheid, frustratie en ‘slachtofferschap’, kortom een héél grote boomerang!

Kenmerkend voor de mentaliteit van BLM, de ‘nuttige idioten’ van George Soros en de Democraten in de USA, is de uitspraak van een gangster die zich uitgeeft voor ‘president of the greater New York Black Lives Matter’. Deze Hawk Newsome vertelde Fox News: ‘If this country doesn’t give us what we want, then we will burn down this system and replace it. All right? And I could be speaking … figuratively. I could be speaking literally. It’s a matter of interpretation.’

Hoewel de zielepoten die in Nederland een impersonatie van BLM creëren natuurlijk geen idee hebben dat zij partij kiezen voor dit soort criminelen, mag men van premier Rutte toch meer verwachten!? Toen zijn idool Barack Obama president werd had de Amerikaanse bevolking geen overwegende problemen in de onderlinge rassenrelaties, maar vanaf dag één heeft Obama die relatie bewust ondermijnd. Het pousseren van zijn zieke idee dat een meritocratie van nature wel racistisch moet zijn is te dom voor woorden, maar in die context van positieve discriminatie denkt een Sigrid Kaag serieus dat zij voldoende in huis heeft om premier te worden.

Je moet er toch niet aan denken dat zo iemand de kans krijgt om de koers van Rutte nog verder naar links te buigen om ons land aan Big Brother uit te leveren in haar arrogantie en ideologische vooringenomenheid? Kijk naar de NPO, waar de ene nog grotere gek na de andere op onze kosten wordt verwend om vervolgens deze ondermijning van onze samenleving enthousiast te steunen en realiseer u goed wie in de 2e Kamer dit toelaten. Het zijn diezelfde laffe opportunisten die niet willen zien wat een criminele, Marxistische bende zij hier met BLM binnenhalen, onze premier voorop, maar wat heeft de gekleurde bevolking eraan als zij geadopteerd worden door deze opportunisten als ‘de slachtoffers van de dag’?

Morgen hebben zij iedere maatschappelijke ‘goodwill’ verspeeld maar is er weer een nieuwe smaak voor de linkse politiek en dan worden zij glashard vergeten.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Corné
3 jaren geleden

Geachte hr Dunki,
Helemaal met uw uitleg eens! Ik hoop dat meerderheid van de kiezers in de VS de buik vol krijgen van de onafgebroken negatieve, dominante indoctrinatie van de Democraten. Ook nog eens gesteund door het merendeel van de media. Trump bespeelt het publiek voortreffelijk. Dat blijkt steeds weer uit de mega bijeenkomsten waar hij in een one man show dolenthousiaste fans aan zich weet te binden. Voor mij is het onbegrijpelijk dat figuren als Pelosi, Biden sr en jr, nog steeds zo weinig kritiek krijgen. De containers drek die over Trump zijn uitgestort behoren hen toe. Maar helaas, zo werkt het blijkbaar niet.
In Nederland is hetzelfde zichtbaar. Figuren als Klaver krijgen nog steeds de sympathie. Laten we over Wilders maar zwijgen. Die kan gewoon niets goeds doen. Altijd krijgt hij de volle laag drek. Ik zag de video waarin hij Klaver confronteerde met de honderd miljoen doden. Slaven van het communisme. Hij vroeg of Klaver daar excuses voor wilde aanbieden. Wel over ons slavenverleden van heel lang geleden, maar niet over de nog steeds voortdurende excessen van het communisme in landen als Venezuela, Cuba, Noord-Korea, etc. GL is een onvervalste voortzetting is van de marxistische CPN en PSP. Terwijl Paul Rosenmöller nota bene fractievoorzitter is in de Eerste Kamer, met een zeer dubieus verleden vanwege zijn sympathieën voor de meest gruwelijke communistische dictators, zoals Pol Pot. En nooit enige spijt daarover heeft betuigd. Klavers enige antwoord was: nee.
Je zou verwachten dat deze vlijmscherpe, maar volkomen terechte vraag aan Klaver de landelijke media zouden hebben opgeschud. De kiezers moeten hieraan toch worden herinnerd. Veel meer dan aan dat slavenverleden waar de huidige generaties totaal geen betrokkenheid bij hebben gehad. Te zot voor woorden. Maar nee. Niets daarvan. Zoals altijd, Geert Wilders wordt genegeerd en komt alleen negatief in het nieuws.
Ik hoop dat het verstandige deel van de kiezers de buik vol krijgt van dat eenzijdige gezeur door links en de vuile spelletjes door heeft. In maart zal het blijken. Of liever nog eerder.

r dunki
3 jaren geleden

@ Corné

Ik bewonder uw optimisme, maar vraag mij af aan welke zijde u Rutte met zijn 5e colonne hebt geplaatst…? In de USA stond Trump in februari op 64% maar nu loopt Biden weer weg, hoe lang zal deze onbetrouwbare indicator standhouden?
Trump heeft enigszins meesmuilend gedaan over corona en laat zich nu de kaas van het brood eten terwijl de corona cijfers pro rata beter schijnen te zijn dan in Nederland.

Fluctuaties in de polls zijn ‘vrij normaal’, maar de solide troefkaart van de nu weer met 4 miljoen toenemende werkgelegenheid kwam, per de afgelopen maandultimo, voor de 2e opeenvolgende keer naar Trump toe. Daar zit een potentiële multiplier in die niet onderschat mag worden voor heel veel ‘zwevende kiezers’, die vaak op het laatst beslissen. ‘Links’ moet het alleen maar van domme emoties hebben, dus elke dag iets nieuws uit de koker van ome Trotski.

Ook de onderzoeken naar de nefaste rol van de ‘deep state’ zetten nu de bijl aan de wortels van het Democratische huis en uit die zelfde onderzoeken kwam naar boven dat Biden’s zoon Hunter (Burisma, Ukraïne) notabene meer dan 420 trips heeft gemaakt in 5 jaren, onder bescherming van de Secret Service en vaak met toestellen van de overheid.

Wederom harde feiten die niet zo gauw onder het vloerkleed passen. Integendeel, deze ammunitie komt op tijd voor Trump want als straks de TV debatten beginnen wordt het een drama voor Biden, die zich waarschijnlijk niet eens herinnert waarvoor hij daar kwam. Trump’s ervaring van tientallen jaren voor de cameras geeft hem ook een voordeel omdat hij intuïtief het publiek weet te bespelen en dat reageert tot nu toe slechts op de dagelijkse zondvloed aan hysterische emoties van de linkse Media . Dat wordt een koekje van eigen deeg.

Ik veronderstel dat op grond van die aantoonbare feiten, uiteindelijk, voornamelijk de linkse extremisten voor Biden overblijven, waarbij de Democratische fraude met de ‘mail-in’ stemmen in diverse staten gelukkig al door rechters aangepakt wordt.
Dat kan nog steeds resulteren in een grote ‘popular vote’, maar de Amerikaanse kiesmannen zullen hun buik inmiddels ook wel vol krijgen van de proleterige praktijken van de Democraten.

Het zal erom spannen, het is ècht een oorlog voor de overleving van de westerse beschaving tegen de domme hordes van het globalisme van Big Brother, waarin uw ‘linkse anarchisten’ in Nederland volop de morele steun van onze globalistische premier gaan genieten.

Corné
3 jaren geleden

Gelukkig staan de rechtse partijen gezamenlijk in de prognoses op zo’n 90 zetels, de linkse op 60. Als dit in maart bewaarheid wordt, is links uitgespeeld. Maar ik vermoed dat we Amerikaanse toestanden krijgen, oftewel, daar worden alle registers open getrokken om de herverkiezing van Trump te voorkomen. BLM en Antifa zijn niet anders dan de frontsoldaten van de Democraten in hun zoveelste poging om Trump kapot te maken. Noem het maar hun slotoffensief, na het mislukte Rusland verhaal, de valse beschuldiging over een telefoongesprek, het breezer sletje Ford die de benoeming van opperrechter Kavenaugh moest voorkomen en niet te vergeten de poging om Trump verdacht te maken van bezoekjes aan het pedo eiland van Epstein. Helaas voor de democraten was het niet Trump, maar Bill Clinton die minstens twintig keer genoteerd stond in het logboek van de piloten…. De media kiezen ook non stop partij tegen Trump. Het wordt moeilijk voor hem om tegen die overweldigende stortvloed aan negatieve berichtgeving opgewassen te zijn. Vermoedelijk wordt Quo Pro Joe Biden president. Ondanks zijn talloze blunders en de geruchten dat hij dementerend is. Hij weet amper hoe hij zijn piemeltje moet vasthouden op de wc ……. Maar alles is beter dan Trump, toch…?
In Nederland zullen de linkse anarchisten ook van alles gaan uithalen om rechts kapot te maken. Hopelijk blijft de meerderheid nuchter en prikken ze er door heen.