De revolutie dooft zichzelf uit

De wereld heeft ontelbare revoluties gekend, groot en klein, maar de meesten doofden vanzelf uit nadat het ideologisch kannibalisme, als typisch kenmerk van elke revolutie, zich begon te manifesteren.  U kent de kreet: ‘de revolutie eet zijn eigen kinderen op’. Mogelijkerwijze dacht Robespierre dat, toen hij zich afvroeg hoe het mogelijk was dat hij onder zijn eigen guillotine beland was, te laat…

Black Panther beweging.
Afb: wikipedia

Mao, de door vele ‘progressieven’ bewonderde pedofiele massamoordenaar en de door hem ‘hervormde’ actrice Jiang Qing, het stuk vitriool waarmee hij getrouwd was, hebben letterlijk tientallen miljoenen Chinezen vermoord in naam van hun ‘social justice’ idée fixe in ‘het Rode Boekje’. Maar toen de Rode Garde vriendjes begon uit te moorden die tot Mao’s ‘inner circle’ behoorden kwam er een snel einde aan de slachting.

Meer recentelijk zagen wij een ander hersenspinsel van de ‘social justice’, belichaamd in de hysterische #meToo beweging, u kent het wel : ‘vrouwen moeten geloofd worden’. Maar toen het ene na het andere oversexte Hollywood kopstuk ontmaskerd werd als een nog grotere sexmaniak dan de ander, ging de lol er snel vanaf en werd er wanhopig om ‘bewijzen’ geschreeuwd. Het kan verkeren als je plotseling niet meer met twee hypocriete maten mag meten.

Nu is er weer zo’n Marxistische beweging, feitelijk geënt op de Black Panthers uit de jaren ’60 die in ’82 ook al weer werd opgeheven nadat zij eind zestiger jaren een tweeduizend leden telden. Fameuze linkse idolen als Angela Davis, een ‘hard core’ communistische negerin die in de DDR en Duitsland het gedachtengoed van Marx en de ‘Frankfurter Schule’ gretig had opgesnoven, maakten net zo veel lawaai als Black Lives Matter vandaag de dag. De Black Panthers en BLM hebben beiden meerdere politieagenten vermoord, maar Black Panthers implodeerde in 1982.

Voetwassing

Het bijkans failliete BLM werd gered door president activist Obama, die hen zelfs in het Witte Huis uitnodigde, tot grote afschuw van miljoenen. BLM heeft in feite ook niets meer te betekenen dan ‘een hoop gespin en weinig wol’, met als hoogtepunt de voetwassing van enkele negerpredikanten door zwakbegaafde blanke politieagenten.

Maar BLM, dat in Nederland uiteraard al helemaal niets te zoeken heeft behalve bij wat minderjarige blanke meisjes, heeft de dood van George Floyd gekaapt om mee te pronken in hun communistische wapenarsenaal. Zo heeft datzelfde ‘links’ ook homofilie, klimaatzwendel, de coronahype en nu weer het racisme onder hun hoede genomen, als ‘slachtoffers’ van de boze blanke man. Op zich is BLM absoluut niets zonder de organisatie en financiële steun van de Democratische Partij in de USA en George Soros. Hun aanhang bestaat uit kleine ‘would-be’ Hitlertjes in spé, die conservatieven ervan beschuldigen Nazi’s te zijn. Maar die grap kennen wij inmiddels. Wat er aan deze ‘revolutie’ ontbreekt is het dictatoriale beest als Stalin of Hitler. Obama is een volksmenner van klasse, maar als dictator een dilettant die bovendien inmiddels kapitalist is geworden, dus van hem kunnen wij nog wat obligate leugens verwachten, maar hij steekt zijn nek niet meer uit voor de linkse pantomime.

Antiracisme, Klimaatactivisme, Antikapitalisme

BLM is gewoon wéér een politieke stok om de kapitalistische hond te slaan, net zoals het klimaat en alle aanverwante onzin waar ook de EU zo mee wegloopt, maar de volgende ramp is ook prima in orde voor deze malafide volksmenners. Een voorbeeld van zo’n vanzelf dovende kaars op het wereldpodium, dat het NOS Journaal u vanavond krampachtig zal onthouden, is het feit dat vandaag de leidende klimaatwetenschapper Michael Shellenberger, winnaar van de 2008 Green Book Award en Time’s ‘Hero of the Environment’, mede namens andere environmentalisten vertelde dat hij “formeel  zijn verontschuldigingen wilde aanbieden voor de klimaatpaniek die wij de laatste dertig jaar gecreëerd hebben”.  De nieuwssite BizPacReview wijdde daar eerder een volle pagina aan

Shellenberger besloot zijn epifanie met:  “I feel an obligation to apologize for how badly we environmentalists have misled the public”. Hij vertelde dat hij benaderd was door de IPCC, (de klimaatfraudeurs van de UN) ‘als een expert en ook nog als energie expert door het Amerikaanse’ Congres. Hij onderscheidde verschillende klimaat fantasieën die geen enkele wetenschappelijke onderbouwing hebben met “Humans are not causing a ‘sixth mass extinction, climate change is not making natural disasters worse and, contrary to activists’ claims, the Amazon is not the lungs of the world.”

Een attente lezer attendeerde ons op de historische verwantschap van BLM met de Black Panthers en andere engerds, specifiek hun potentiëel voor gewelddadige aanslagen. Die tak van sport ligt deze Antifa en BLM lafbekken ook wel, maar zoals de geschiedenis leert vertonen zij nu ook al hun voornoemde kannibalistische trekjes. Wat in het voordeel van de Westerse beschaving werkt is dat de Amerikaanse Democraten, de bron van al dit kwaad met hun multimiljonair Obama, na hem geen potentiële dictator in de hoge hoed hebben. Integendeel, het is een collectie ‘misfits’ zonder weerga, met daarmee de garantie dat zij binnen de kortste keren gillend uit de bocht vliegen. Waarom premier Rutte zijn morele steun aan deze goedkope pantomime blijft geven ontgaat mij volledig.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties