Black Lives Matter vertrapt de toekomst van zwarte kinderen

In de USA wordt elke vier jaar een gewetenloos spel gespeeld door de Democratische partij over de rug van de zwarte bevolking om met hun stemmen aan de haal te gaan.

Afb: wikimedia-commons

In januari had Donald Trump kennelijk al de steun van zo’n dertig procent van de zwarte bevolking, wat werd vertaald in een verpletterende zege in de verkiezingen in november. Daarom werden hordes gewelddadige activisten opgetrommeld en grotendeels, zoals altijd met Antifa al het geval was, betaald door de gewetenloze dinosaurus Soros.

Ik beschreef al eerder hoe BLM de belangen van de negerbevolking meer schade toebrengt dan wie ook, omdat deze domme brulapen lak hebben aan de toekomst van hun eigen jeugd. Die wordt door doortrapte Democratische politici en vakbonden van immorele SJW-leraren in een ijzeren greep gehouden in de verpauperde en verloederde, vaak uiterst criminele ‘inner cities’, zodat zij niet naar goede scholen buiten de zwarte ghetto’s kunnen gaan. Dit doodzieke systeem wordt al tientallen jaren geconsolideerd door de Democraten door er fortuinen in te pompen, waarvan de kinderen geen enkele baat hebben omdat corrupte politici en vakbonden van leraren ermee aan de haal gaan.

Nu wordt de zwarte bevolking door de steeds extremistischer wordende Democraten op een veel gewelddadiger wijze dan ooit onder vuur genomen door BLM voor hun karretje te spannen in de hoop een zichtbaar moegestreden Trump buitenspel te zetten. Stel je de ramp voor als zij de verkiezingen in november zouden winnen, met een seniele Joe Biden als ‘leider van de vrije wereld’ en een halfgaar loeder als Nancy Pelosi als tweede in lijn als Joe omvalt, terwijl op de achtergrond de ene extremistische Raspoetin de andere de tent uitvecht om vooraan in de rij te komen.

Die dertig procent steun onder de zwarte bevolking voor Trump is een nachtmerrie voor de extremisten, waarin Turning Point USA instrumenteel is. Ik schreef al eerder over de jonge Candace Owen die de zwarte bevolking met hordes de Democratische partij uitjoeg door met ijzersterke argumenten aan te tonen hoe die SJW-kliek de negers jaar in jaar uit misbruikt.  

Het lijkt echter wel of Trump zijn inspiratie begint te verliezen in de dagelijkse oorlog die hij, praktisch als eenling, tegen dit rapaille voert en daarom is het essentieel voor hen om die zwarte bevolking bij hem weg te halen. Hoe wanstaltig en uitzichtloos de door de Democraten veroorzaakte situatie voor de zwarte bevolking en specifiek ook hun jeugd is, wil ik hier nogmaals schetsen aan de hand van het verhaal van een zwarte veteraan uit de Irak-oorlog genaamd Rob Smith. Hij wist zelf aan die linkse terreur te ontsnappen en doet nu als politieke analist en woordvoerder voor Turning Point zijn verhaal, want Trump kan de Afrikaans-Amerikaanse kiezers aan zijn zijde krijgen door vijf simpele woorden te spreken:  ‘School Choice For Black Kids.’

Smith doet zijn relaas als volgt: ‘ Overal in Amerika zitten Afrikaans-Amerikaanse kinderen muurvast in rampzalige scholen die hen niets leren, waar zij gegijzeld worden door machtsdronken vakbonden van leraren die zelfs de slechtste leraren beschermen en Democratische politici die denken dat eindeloze geldstromen van het geld van belastingbetalers de situatie verbetert’. Hij citeert zijn eigen situatie in Akron, Ohio, waar zijn moeder al tijdens de kleuterschool zag hoe hij niets opstak dankzij de ongeïnteresseerdheid der leraren: ‘op dat moment besloot zij ter plekke dat zij mij daar weghaalde en naar een betere school aan de andere kant van de stad door gebruik te maken van het adres van mijn grootvader. Zij had zo een keuze en maakte daar gebruik van om mijn opvoeding te verbeteren’.

Omdat hij in zijn verdere schooljaren, noodgedwongen, weer op nutteloze scholen aangewezen was, schrijft deze afgestudeerde aan de Columbia University zijn opleiding toe aan het Amerikaanse leger, dat de deur opende voor een opleiding: ‘In a 98% black school, where athletics were placed at a higher priority than academics, the guidance counselors didn’t quite know what to do with the fat kid who hadn’t played a sport in his life. My parents didn’t have the money for college, and I just kind of slipped through the cracks. All of the above is how I found myself dialing the number to the Army recruiting office in hopes of doing something and perhaps getting to go to college after my service.’

Hij stelt dat er miljoenen zwarte kinderen zijn die hogerop willen maar door de gewetenloze Social Justice-politiek kansloos blijven in een verloederd schoolsysteem waar zelfs de slechtste docenten een door hun vakbonden gegarandeerd baantje vinden, maar hun leerlingen niets bijbrengen. Slechts de – door de Democraten wettelijk uitgesloten – schoolkeuze biedt kans op redding

‘Door schoolkeuze mogelijk te maken en die boodschap aan Afrikaans-Amerikaanse ouders te geven die hun kinderen uit die falende scholen willen redden, zullen de eeuwige zwarte beroepsactivisten niet ontmoedigd worden om Trump te blijven attaqueren, maar  desondanks zijn er tekenen dat die boodschap resoneert onder zwarte kiezers, in het bijzonder zwarte vrouwen’.

Juist omdat het land zo verdeeld is kunnen enkele tienduizenden stemmen doorslaggevend worden, omdat schoolkeuze aantoonbaar tot positieve resultaten leidt in een vermeende oorlog om burgerrechten die voor linkse demagogen slechts om de macht gaat, niet om de toekomst van de zwarte kinderen. Dàt is de boodschap uit de zwarte Amerikaanse bevolking die niet ziet hoe zij worden opgejut door demagogisch tuig als BLM.

Daarom is het zo schandalig dat onze eigen premier, die het eigenlijk al te druk heeft om Nederland in de EU-uitverkoop te verkwanselen, tussen de bedrijven door de deur zo wagenwijd open zet voor deze charlatans. Een ware gotspe!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties