En nu uit de UN!

Lezers zullen mij er niet op betrapt hebben dat ik ooit iets positiefs heb geschreven over de UN, integendeel…  Voor mij is dit nèt zo’n kwaardaardig kankergezwel als de Europese Commissie.

Afb: pixabay

Het is mijn eerlijke overtuiging dat beiden dezelfde Marxistische agenda hebben, de ondergang van de Westerse democratie ten gunste van hun communistische hersenspinsels en dat is aantoonbaar. De brutale arrogantie waarmee deze collectie ratten ons manipuleert is weerzinwekkend, of het nu gaat om het klimaat, hun corona hype of racisme. Het is in- en intriest dat onze bepaald niet erg betrouwbaar overkomende premier hierin voorop loopt, maar ‘ons soort mensen’ hem blind blijft steunen in hun ignorante  zelfgenoegzaamheid.

Keer op keer heb ik betoogd dat, elke keer weer, een nieuw ‘onoverkomelijk maatschappelijk probleem’ wordt gecreëerd naar het Trotskistisch model van de ‘permanente revolutie’, en het gaat maar door. Wij zijn nog niet bekomen van de klimaatzwendel of corona wordt misbruikt om onze vrijheden te kortwieken en onze grondrechten met voeten te treden en nu hebben zij de klassenstrijd vervangen door een volstrekt artificiële rassenstrijd. Een typisch voorbeeld van de manier waarop deze ‘racisme hype’ wordt opgebouwd is de (s)linkse campagne tegen Johan Derksen, die het bestond om deze querulanten met zijn onafhankelijke mening te confronteren. Hij moet nu, coûte que coûte, kapot gemaakt worden!

Naast de intriganten van het IPCC inzake de klimaatzwendel hebt u recentelijk kennis gemaakt met de WHO als aanjager van de corona hype en nu staan alle communisten en fascisten in de wereld te trappelen om ons te overtuigen dat BLM respectabele demonstranten zouden zijn in plaats van pure commmunistische activisten. Keer op keer heb ik ‘ons soort mensen’ verweten dat zij het zijn die ons in hun zelfgenoegzaamheid uitleveren aan de communisten en fascisten die in GL, D’66 en PvdA worden belichaamd, helaas met de volle medewerking van onze premier.

Duidelijke verbanden

Nu heeft de extreem links georiënteerde Guardian een interview geplaatst met de Deense Lise Kingo. Zij specialiseert als CEO van de UN’s’Global Compact’ in ‘social responsibility and sustainability’, dus dan weet u het wel. Als CEO van de UN ‘Global Compact’, bekende Kingo ‘dat er zeer duidelijke kruisverbanden bestaan tussen de corona crisis, antiracisme protesten van Black Lives Matter en de UN klimaatagenda’.  Lees haar woorden en huiver: ‘De globale respons op corona-lockdowns, 1.5 M. afstand en de vernietiging van de bestaande economie’ zijn volgens Lise Kingo ‘zonder meer een generale repetitie voor het uitroepen van  ‘globale klimaatnoodtoestand’!

‘De corona hype is slechts het brandalarm’ (haar woorden) ‘voor wat er uit de klimaatzwendel resulteert en de protesten over racisme tonen de noodzaak aan om ‘sociale gelijkheid, duurzaamheid van het milieu èn gezondheid, op één grote hoop te gooien. De enige uitweg is een marsroute naar gelijkheid.’  Verbaast het u dat deze gevaarlijke gek ook aan de UvA doceert?

Uiteraard is de dood van de op heterdaad betrapte kleine crimineel George Floyd hèt bewijs dat er nog steeds ‘afschuwelijk racisme’ bestaat. Voor haar zijn mensenrechten onlosmakelijk verbonden aan het klimaat….  Ook stimuleert zij bedrijven om ‘sociale activisten’ te worden, omdat jonge mensen alleen nog maar voor hen willen werken als ‘sociale gelijkheid’ wordt bevorderd.

Heeft u genoeg gehad van deze verbale diarree uit het communistisch manifest? Jammer, er is meer: Kingo’s ‘partner in crime’ Michelle Bachelet, Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, meent dat de lockdowns niet ‘te snel’ moeten worden opgeheven. Dat tientallen miljoenen hun job verloren, en het aantal geschatte doden t.g.v. de lockdowns nu al tientallen malen hoger gaat worden dan de corona-fataliteitscijfers, deert deze dikbetaalde psychopaten geenszins.

Waar het voor ons op neer komt is dat de UN al jaren openlijk bekent dat het vernietigen van de fossiele economie hun hoogste goed is. De ‘hardcore’ communistische secretaris generaal van de UN, de Portugees Guterres riep de wereld op om de lockdowns te misbruiken voor het slopen van de fossiele economie, maar Rutte en Kaag zaten als trillende schoothondjes op bij deze Marxistische gangster en pootjes te geven en doen alles om hem te plezieren.

Deze brutale Portugese communist ziet de corona als een uitgelezen kans om zijn communistische visioen van een communistische dictatuur onder zijn leiding te realiseren in de UN’s ‘Agenda 2030’. Als wij niet héél erg snel afscheid nemen van dat rattennest zal de helft van ons werkeloos worden en Nederland tot een derdewereld land degraderen. Overheidssteun voor bedrijven kan een verkapte nationalisatie betekenen met alle gevolgen van dien als Rutte nog lang de kans krijgt om ons uit te leveren aan de UN en Brussel.

Kijkt u zelf eens naar de UN’s levensgevaarlijke ‘Agenda 2030’ die slechts beoogt om het Westen kaal te stelen ten gunste van de derde wereld om één grauwe communistische eenheidsworst te creëren onder leiding van de UN. Verbaast het u dat Nederland die zieke kolder heeft ondertekend? Verbaast het u dat nu de Haagse ‘noodwet’ hoog op de agenda staat, evenals de vernietiging van onze energievoorziening, de vernietiging van onze landbouw en onze democratie?

Er is maar één oplossing en dat is wèg uit de communistische UN en wèg uit de identieke EU! Wordt u toch alstublieft eens wakker en stuur dat levensgevaarlijke paard van Troje weg, vèr weg…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
4 jaren geleden

We moeten deze fascistische boevenclub zo snel mogelijk verlaten, net als trouwens de EU wat met het zelfde sop is overgoten.