Wist u dat..?

U hebt inmiddels wellicht een beeld van de negatieve rol der door linkse krachten gedomineerde media, maar wist u ook dat YouTube eigendom is van het communistische wespennest Google?

Afb: pixabay

Wist u ook dat Google al jaren nauw, zonder de minste scrupules, samenwerkt met de fascistische Big Brother in Peking om de bevolking steeds meer te wurgen in hun communistische dwangbuis?

Wist u dat Google samen met Facebook, Twitter en verwante saboteurs samenspant – daarbij slaafs gekopieerd door ‘wereldverbeteraars’ als het NOS Journaal – om vrije nieuwsgaring te saboteren als deze ook maar een tipje van de sluier van hun bedrog oplicht, of het nu gaat om:

  • opinies van competente virologen over corona die niet in hun communistische kraam passen?
  • om ‘Obamagate’, het grootste politieke schandaal – ‘in statu nascendi’- ooit in de nog jonge geschiedenis van de democratie in de USA?
  • om de Chinese rol in en hun aansprakelijkheid voor de totstandkoming van de coronaramp die zich momenteel uitrolt over de wereld?
  • om de incompetente rol van de Ethiopische communist Tedros Adhanom Ghebreyesus, China’s zetbaas in de WHO?
  • om het ‘aasgier kapitalisme’ van China dat nu wereldwijd probeert om dankzij hun praktijken wankelende bedrijven voor een koopje binnen te halen, ook in Nederland?

Ik geef u hier een eenvoudig, feitelijk relaas dat u onthouden wordt door een manipulatief links medium als de profiteurs van de NPO en hun boosaardige NOS Journaal.

Op YouTube is een professionele video (gemaakt door het Britse Journeyman Pictures) van de prominente viroloog dr.Knut Wittkowski verwijderd wegens ‘misinformatie’ omdat hij verklaarde hoe ‘herd immunity’ de enige oplossing is om corona te bestrijden.

Hij is het voormalige hoofd van biostatistiek, epidemiologie en research aan de Rockefeller Universiteit, maar hem werd door een stel ongeletterde pluizenkoppen het recht ontzegd om zijn professionele mening te publiceren omdat die niet past in hun geborneerde denkraampjes.

Dat wordt ‘gerechtvaardigd’ met een beroep op hun ‘community standards’ omdat, naar Wittkowski’s professionele mening, de ‘1,5 meter’ en ‘lockdown’ concepten niet alleen overbodig maar ook contraproductief zijn, hetgeen o.a. in Zweden en Japan afdoende bewezen is. Maar zo werkt de wet van de linkse jungle en dat is precies zoals Rutte’s ‘doekje voor het bloeden’, het RIVM, opereert.

Het onvermijdelijke ‘Obamagate’ sudderde al jaren op een klein pitje, maar werd gecamoufleerd door de dagelijkse linkse hysterie der Democraten over Rusland’s vermeende samenwerking met presidentskandidaat respectievelijk President Trump.

Vanaf dag één van het door linkse extremisten gestuurde Müller ‘onderzoek’ was het evident dat de conservatieve krachten in Washington zich, zoals gebruikelijk, lieten intimideren door de activisten van Obama. Maar eveneens vanaf dag één werkten integere onderzoekers zoals de ‘watchdog’ Judicial Watch dag en nacht om het bedrog van Obama’s handlangers aan de kaak te stellen, daarbij in toenemende mate geholpen door de publieke opinie die ellendelingen als Adam Schiff spuugzat raakt. Destemeer omdat zelfs Robert Mueller concludeerde dat Schiff en zijn maatjes de zaak belazerden. Nu is dit onvermijdelijke proces, als een terugkerende boemerang, in een stroomversnelling geraakt:  

Terwijl de hondsbrutale Obama vorige week nog de lef had om schande te spreken van de stopzetting van het door hem en zijn medeplichtigen geënsceneerde proces tegen Trump’s vroegere National Security Advisor, Generaal Flynn, rolden schokkende onthullingen uit lang door de ‘deep state’ onderdrukte documenten en nieuwe getuigenverhoren uit de lopende onderzoeken van het Department of Justice en onafhankelijke onderzoekers als een lawine over de linkse samenzweerders.

Het wordt steeds duidelijker dat het Barack Obama zèlf is die het belastende Steel dossier heeft laten opstellen en betalen door zijn medeplichtige Hillary Clinton, uit de spaarpot van de corrupte Clinton Foundation! Ook de toenmalige minister van justitie Loretta Lynch gaat hierdoor voor de bijl, net als de ex-FBI chef Comey die Hillary Clinton ‘gematst’ heeft door het onderzoek naar haar in de doofpot te stoppen. Die collectie samenzweerders moet zich nu ernstige zorgen maken over hun toekomst, want zij kunnen hun gelieg en bedrieg niet langer verhullen, ook de zieke communist Obama niet.

Desondanks presteerde het rampzalige NOS Journaal het op zondag om voornoemde, olie domme en typisch arrogante video van Obama nogmaals uit te zenden terwijl zelfs de Amerikaanse mainstream pers die onzin niet meer durft aan te raken omdat dat verhaal inmiddels als een boemerang op Obama terugkomt. William Barr, de minister van justitie, heeft nu dermate veel uitermate bezwarend bewijs verzameld dat hij zowel Barack Obama als Hillary Clinton aangezegd heeft dat zij het land niet meer mogen verlaten! De volgende, voor de hand liggende, juridische stap in dit proces is hun arrestatie en dan schemert op de achtergrond reeds de reden daarvoor: hoogverraad…

Maar weet die pathetische NOS veel? Terwijl dit alles al dagen lang in de USA speelt weten die Hilversumse zielepoten – een week te laat – zelfs de simpele ‘timing’ voor hun manipulatieve gelieg en bedrieg niet voor elkaar krijgen… Zo heeft hun criminele idool niets aan hen!

YouTube (dus Google) en hun mainstream media vriendjes nemen al weken, letterlijk, de Chinese corona propaganda over in hun Trump Derangement Syndrome om de Chinese schuld aan de corona ramp te ontkennen. Daarbij worden zij naarstig geholpen door Tedros, de communist uit Ethiopië die volgens adviseurs in Genève ‘soms een beetje naïef kan zijn…’ Bijvoorbeeld door de Chinese bewering over te nemen dat corona niet overdraagbaar zou zijn van de ene mens op de andere…? Of daarmee de deur opengaat voor een ‘mea culpa’ van deze yoyo is de vraag.

Hij heeft – volgens ‘anonieme bronnen van persbureau Reuters – zo te zien hun advies ter harte genomen om zijn toon aanzienlijk te matigen toen hij net op het punt stond om China publiekelijk te prijzen voor hun ‘razendsnelle corona respons’ in januari (dus liefst 2 maanden nadat Peking van corona afwist…).

Niet slim omdat Trump zojuist heeft gezegd dat, vooropgesteld dat hij de steun aan de WHO ooit nog hervat, hij geen cent meer geeft dan China aan de WHO bijdraagt.

Zo hebben de communistische apparatsjiks ook, samen met de linkse Amerikaanse pers, stug beweerd dat corona door de USA vervaardigd zou zijn, maar vandaag (17.05) maakte de seniore Chinese woordvoerder van de National Health Commission, Liu Dengfeng, bekend dat Peking de laboratoria in WuHan had opgedragen om de reagerbuizen met coronavirus op 6 januari te vernietigen! Uiteraard ‘om reden van veiligheid’, maar alle eerdere Chinese leugens en aantijgingen – lafhartig ondersteund door NOS Journaal en andere Nederlandse sufferdjes – bleken dus inderdaad niet meer dan dat. Excuses van onze laffe linkse pers activisten? Gekke Henkie!

Reuters meldde gisteren dat Trump ook financiële maatregelen tegen China overweegt met betrekking tot de gigantische economische schade en wellicht zelfs complete verbreking der diplomatieke- en handels betrekkingen (dat zou de USA $ 500 miljard per jaar uitsparen).

Dit temeer omdat de hondsbrutale Chinese aasgieren, die ècht geen grenzen kent in hun wangedrag, nu zelfs proberen om diverse oliebedrijven in Texas voor een zacht prijsje op te kopen die door Peking’s chicanes in nood zijn geraakt. Recentelijk meldde Peking zich ook al op het Damrak…

Als u dat alles niet wist hebben de saboteurs van de NOS hun werk toch goed gedaan.


Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties