Waar rook is, doe je je uiterste best om te ontkennen dat er vuur is

Wat naïeve kijkers van ons D’66 partijblad, het NOS Journaal, nooit te zien krijgen, is relevant wereldnieuws dat niet in hun subversieve kraam past. Gisteren (30 april) las ik bijvoorbeeld in de International Business Times:‘Coronavirus Update – WHO Praises Sweden For Resisting Lockdown.’

Afb: Pexels.

Dit terwijl Rutte en zijn marionetjes van het NOS Journaal doorzwoegen met hun infame gelieg en bedrieg over ‘de enorme gevaren in Nederland van de mondiale griepepidemie’, die nu zelfs door de WHO gerelativeerd wordt in het bovenstaand artikel!

Ons opportunistische boekhoudertje wil de lockdown zo lang mogelijk rekken uit puur gebrek aan visie die een CEO van nature zou moeten hebben, maar hem ten enenmale ontbreekt…

Wat wij ook niet te zien krijgen is de schandalige wijze waarop de EU zich door China laat ringeloren om het communistische straatje schoon te vegen na de mondiale ellende die deze ellendelingen veroorzaakt hebben. Notabene hèt globalistische clubblad bij uitstek, de New York Times, meldde enkele dagen geleden dat de Europese Commissie onder druk van Peking een rapport over corona zou hebben aangepast conform de wensen van hun fascistische collegae in Peking!

Aanvankelijk werd in het EU rapport gewag gemaakt van een ‘Chinese, wereldwijde desinformatie campagne om de schuld voor corona af te schuiven en China’s imago te verbeteren’, maar na een paar telefoontjes uit Chinese hoek – die kennelijk ‘vrije toegang’ tot het confidentiële concept hadden, zoals zij zich ook – als de gelouterde criminelen die zij nu eenmaal zijn, routinematig ‘vrije toegang’ verschaffen tot industriële geheimen en patenten, werd dit razendsnel geamendeerd!

Navrant is dat er ondertussen ook al een andere rel op mondiaal niveau speelt, waarvan de NOS u uiteraard ook geen kond doet, tussen Australië en de Chinese communisten die ervan uitgaan dat als er rook is, die vanzelf weggaat als je maar een verschrikkelijk grote bek opzet.

De uiterst omzichtig opererende Australische minister van Buitenlandse Zaken Marise Payne had het zondag helemaal gehad met het communistische ge-bully, zodat zij er uitflapte dat China zelfs zover was gegaan om het een Australisch militair vliegtuig, dat hulpgoederen naar Vanuatu bracht, onmogelijk te maken om te landen door bewust een onveilige situatie op de landingsbaan te creëren door, tijdens de approach van de Australiërs, glashard de landingsbaan te blijven blokkeren.

Zij noemde dit een ‘absoluut betreurenswaardig incident’, hetgeen typerend is voor het feit dat Australië’s geduld met de Chinezen geheel op is omdat die ieder onderzoek naar de oorsprong van de Covid-19 epidemie hondsbrutaal blokkeren en iedere kritiek daarop met botte bedreigingen in de kiem proberen te smoren. Australië, dat veel meer commerciële belangen heeft bij een goede commerciële relatie dan de laffe Europese Commissie, pikt het niet meer en trekt een keiharde lijn naar China’s chicanes èn de medeplichtigheid van de WHO. Ook het Witte Huis wordt, met Canberra, steeds argwanender dankzij het totale gebrek aan transparantie, waardoor het internationale wantrouwen juist met de dag toeneemt. Behalve bij ons ‘boekhoudertje’ uit Den Haag dat er alleen maar op mikt om stemmen te winnen met de andere, naïeve ‘ons soort mensen’ van de coalitiepartijen.

Wat zijn wij toch een trieste grijs muisje op het wereldtoneel, met name dankzij het NOS Journaal als de trouwe paladijnen van Rutte. Die weet zelfs geen deuk in een pak boter te schieten bij het laffe volk in Brussel dat niet eens bestand is tegen één Chinese driftbui vanuit die steeds dikker wordende rookwolk. Als ‘Rutte 4’ maar komt in dit prachtige land dat hij nu al 10 jaren lang belazert.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

***Wat zijn wij toch een trieste grijs muisje op het wereldtoneel, met name dankzij het NOS Journaal als de trouwe paladijnen van Rutte. Die weet zelfs geen deuk in een pak boter te schieten bij het laffe volk in Brussel dat niet eens bestand is tegen één Chinese driftbui vanuit die steeds dikker wordende rookwolk. Als ‘Rutte 4’ maar komt in dit prachtige land dat hij nu al 10 jaren lang belazert.***Aldus de heer Ronald Dunki.

IK zal het HEEL kort maken,

Wie is dan toch het electoraat, dewelke alles accepteren, dat “WE ” al 10 jaar worden belazert door Mark Rutte CS, EN DESONDANKS Rutte opnieuw zal kiezen als de held van Nederland. ? En, dat is het GROOTSTE GEVAAR. ” De domheid is de kurk waarop de politiek drijft.” Het maakt ons machteloos en depressief……….. en de zo geprezen DEMOCRATIE werkt niet. Immers: Ook het ” referendum” is ons afgenomen.

Joost Visser
4 jaren geleden

en dan te bedenken dat eurofielen het maar hebben over ´samen kunnen we een vuist maken tegen grootmachten als China´.

karton
4 jaren geleden

@ Hein op 1-5-2020 om 16.39 uur. Wat een triestigheid om met zo’n pokdalige mongolen-kop op een billboard te willen staan. Dit “fotomodel” past exact in de lijn van dictator Kim-Jung-Un uit noord-Korea. Ik heb zo’n “schandpaal” nog niet gezien, wellicht dat ik de afgebeelde idioot alsdan van een klein zwart snorretje zou hebben voorzien. Wát een weekdier !!!!!

Hein
4 jaren geleden

Het gaat al zover dat er langs de weg grote reclameborden zijn geplaatst met een foto van Rutte (die bijna alles fout heeft gedaan) met in grote letters: “Rutte bedankt voor…blablabala”. Een schandalige vorm van propaganda en verkiezingsbeïnvloeding!