Premier Rutte’s ‘terminale zorg’ voor onze democratie – deel 2.

Democratie blijkt zodoende soms knap riskant, maar is mij duizend keer dierbaarder dan het fascistische Utopia van Big Brother met Rutte en zijn charlatans op de eerste rij.

Ik denk dat wij er desondanks wel doorheen rollen, hoewel ‘het domme linkse gespuis’ (waaraan ik refereerde in het artikel d.d. 21.05 met diezelfde titel) er de laatste jaren wél een enorme zooi van heeft gemaakt in hun doodsangst voor de herverkiezing van hun Nemesis Donald Trump in het Witte Huis. Wereldwijd is de ‘collateral damage’ van hun ruim driejarige wanhoopsoffensief niet te becijferen, maar perfide politici zijn nu eenmaal nergens verantwoordelijk voor, tenzij hun boze opzet bewezen kan worden. Daar is de Amerikaanse ‘zwaargewicht’ en Minister van Justitie William Barr nu juist mee bezig, reden waarom de corona hype zo wordt opgeblazen door de Democraten als afleidende manoeuvre.

Of Mark Rutte ook dergelijke intenties verweten kunnen worden durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat hij veeleer gedreven wordt door zijn aangeboren linkse instincten, die keer op keer tot zijn rampzalige beleid voeren. Hij doet denken aan de fabel van de kikker en de schorpioen, die beiden verdrinken dankzij het onbedwingbare instinct van de zelfdestructieve schorpioen.

Uitgekleed worden

Wat ik ècht schokkend vind is dat niet alleen de Fransen maar zelfs Duitsers ‘en masse’ de straat opgaan om tegen soortgelijk wanbeleid van Macron en Merkel te protesteren, maar waar zijn ‘de suffe Nederlanders’ in hemelsnaam? Die ‘suffe Nederlanders’ laten klakkeloos toe dat Rutte met het zieke gedachtegoed van het praktisch uitgerangeerde D’66 gewoon over hen heenloopt! Gaat er dan helemaal niets meer om in al die hoofden als zij uitgekleed worden door Rutte? Zij kunnen elkaar niet meer gezellig ontmoeten in een kroeg, een club, op het strand of in een restaurant. Zij kunnen niet meer sporten, niet meer samen naar een groot sportevenement gaan en zij worden in groten getale werkeloos gemaakt door deze onheilsprofeet van het globalisme. Suf politiek correct gebabbel is aan de orde van de dag, maar gezond, kritisch verstand…? Het ergste vind ik dat Baudet en Wilders deze Rutte volledig hadden kunnen slopen, maar zij blijken nèt zo inert en volgzaam als al die andere ‘suffe Nederlanders’. Schande!!

Laten wij daarom eens een aantal noodzakelijke criteria op een rij zetten waarop wij goed moeten letten om onze vrijheid en economie te redden uit de klauwen van premier Rutte en zijn verkeerde bedgenoten.

Adviezen

1) : Heer Rutte, doet u uw ideologische oogkappen af en kijkt u eens objectief hoe snel en goed zuid Korea en Singapore zich prepareerden. Focust u niet alleen op uw persoonlijke korte termijn belangen, maar kijkt u eens vooruit in het landsbelang – zoals ik al suggereerde in het artikel ‘een ezel (met visie) stoot zich niet drie keer aan dezelfde steen’.  U beseft u terdege dat u geen natuurlijke leider bent, maar doet u dan tenminste alsof en houdt u uw ignorante clown, die zelfs niet probeert er als een minister uit te zien, op ruime afstand.

2) : Heer Rutte, landt u eens met twee voeten op de grond!  Een èchte CEO is rationeel, laat zich niet door domme ideologie en persoonlijk opportunisme leiden, maar u wèldegelijk. Taiwan heeft bijvoorbeeld al ruim voor de jaarwisseling de WHO in Genève gewaarschuwd over de uitbraak in Wu Han. Dus, aannemend dat de zoals altijd ‘keihard werkende ambtenaren’ van het duo Blok & Kaag niet de hele dag zitten te slapen, had u dat al lang moeten weten en daarop dienen te anticiperen. Want, wie macht krijgt als CEO van een nationale overheid of een groot bedrijf met vertakkingen wereldwijd, maar niet eens kans ziet om dat apparaat voor zijn strategische besluitvorming te mobiliseren en efficiënt te benutten, is een kluns en uw trieste duo Blok & Kaag zijn dat à fortiori! Des temeer kluns als u slechts spelletjes over het klimaat en illegale migratie speelt in Den Haag en Brussel, al helemaal omdat het internet ook al weken van vol stond van het WuHan virus… 

3) :  Heer Rutte, weest u niet zo ontzettend bang om zelfstandig te zijn en zèlf na te denken. Artificiële Intelligentie kan nuttig zijn, bijvoorbeeld in het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, maar laat u niet door een megalomane maniak als Bill Gates bij de neus nemen, zoals onze oliedomme schoolmeester Hugo de Jonge. Die stond op een gegeven moment letterlijk Gates’ onzin over een illusoir vaccin te reciteren, alsof hij zijn eigen beleidslijnen uitzette… Plagiaat is iets waar zo een schoolmeester niet van wakker ligt, maar als je op een kwade dag wakker wordt en per ongeluk minister blijkt te zijn, gedraag je daar dan ook naar. 

4) : Heer Rutte, toont u eens toekomstvisie en durf, in plaats van u te verstoppen achter ambtenaren van het RIVM die op hun beurt slechts het corrupte WHO nablaten. Gebruikt u al uw beschikbare hulpmiddelen, geneert u zich niet in uw onwetendheid om desnoods eens aan een eerstejaars student aan een business school te vragen om de allersimpelste SWOT analyse los te laten op ALLE beschikbare informatie, niet alleen maar een politiek getinte voorselectie van uw linkse ambtenaren. Dat levert in een uurtje meer op dan de WHO en het RIVM tesamen in twee maanden en dan kunt u tenminste zelf ook iets laten zien in plaats van als een oud wijf te staan giebelen over Baudet!

Nogmaals, doet u uw oogkleppen eens af en vaart u niet zo ontzettend laf en blind op het RIVM dat alleen maar verstand heeft van de toegestane hoeveelheid CO² in mijn BBQ. Verzamelt u en interpreteert u alle beschikbare info eens met iemand die verstand heeft van cijfers in plaats van het NOS Journaal de nutteloze en gemanipuleerde coronacijfers van gisteren en vandaag voor te laten lezen, alsof daar nog iemand naar luistert.  Zoekt u vooral eens iemand met verstand van statistieken, zoals de kundige Maurice de Hondt, die ook beter dan het RIVM analyses èn prognoses kan maken (niet alleen op politiek terrein, waar u nu zo blij van wordt). Hij krijgt daarvoor erkenning van wetenschappers in het buitenland, maar wordt door u angstvallig gemeden ten gunste van het corrupte RIVM dat alleen maar vertelt wat u horen wilt.  Een zwakke, onbetrouwbare CEO die er bewust zo’n zooi van maakt als u is ècht geen knip voor de neus waard!

5) : Daarom Heer Rutte, wordt u eindelijk eens proactief in plaats van reactief. Doet u eens wat substantieels in plaats van uw typische mierenneukerij door campings en jachthavens te openen maar de bezoekers te dwingen in de bosjes te poepen omdat u de sleutel van de toiletten weggooit in uw onmetelijke wijsheid als onze ‘grote roerganger toiletjuffrouw’!  Toont u liever eens hoe de CEO van ‘dit prachtige land’ niet op zijn comfortabele globalistische achterste blijft zitten tot de ellende vanzelf voorbij gaat.

Niet wachten op China

U hebt niet eens in de gaten hoe het land failliet gaat en de bevolking geestelijk en materieel eronder door gaat en kan het u zo te zien waarschijnlijk ook geen bal schelen.  Gaat u bijvoorbeeld niet zitten wachten tot China – hoe is dat toch mogelijk? – ons monddoekjes kan leveren en geeft u hen voortaan niet meer een virtueel monopolie op de productie van de overgrote meerderheid van onze geneesmiddelen, laat staan een (dominante) rol in onze toekomstige telecom projecten. Zorgt u ook snel dat wij in een eventuele ‘tweede corona golf’ – die slechts te wijten zal zijn aan uw ‘onintelligente lockdown’- onafhankelijk kunnen blijven, zonder ons in een absolute isolatie af te moeten zonderen. Zorgt u snel voor ingrijpende industriële aanpassingen die dat mogelijk maken, dus gaat u niet weer zo onvoorstelbaar incompetent zitten modderen over de ruggen van de bevolking. Dit heeft niets met Macron’s goedkope ‘nationalisme’ en en uw ‘goede populisme’ te maken, dus toont u eindelijk eens uw ‘commitment’ aan ons ‘prachtige land’ en ons volk in plaats van aan uw eigen politieke toekomst.

In conclusie, heer Rutte, houdt u svp op met uw apocalyptische ‘oudewijven-verhalen’ over de corona-vaccinaties van de sociopaat Bill Gates die al een half miljoen Indiase kinderen ongestraft heeft verlamd met zijn levensgevaarlijke polio vaccin! Houdt u eens op met de onzin over het klimaat, de CO²  etc. en probeert u vooral niet om met dat zwaar overdreven gevaar van corona het parlement nog langer buitenspel te zetten en een greep naar de macht te doen met uw chantage middels een ‘vaccinatie paspoort’.  Dus gooit u het parlement weer snel open zodat dit een eind maakt aan uw recente machinaties die voor wetgeving moeten doorgaan.

O ja, wij willen ook nog steeds op de grondwettelijk gegarandeerde verkiezingsdatum de eerlijke kans hebben om u weg te stemmen naar de vergetelheid, dus blijft u vooral, samen met dat nutteloze mens van Ollongren, met uw beider klamme handjes van onze democratische verkiezingen af, nadat u ons het referendum ook al hebt afgenomen! Praat u niet alleen maar over ‘dit prachtige land’, maar toont u zich een waardige, daarbij passende stabiele roerganger waar de bevolking vertrouwen in kan hebben in plaats van de achterbakse intrigant en handlanger der globalisten die wij dagelijks te zien krijgen.

Een echte ‘roerganger’ ontwikkelt een ‘grote visie’ die ons nationale potentiëel het best kan realiseren maar houdt zich toch niet bezig met de sluiting der toiletten van campings en jachthavens, laat staan met de globalistische ondermijning van onze democratie?! Doet u iets constructiefs?

Houdt u dus op met nog meer slaafse gnoompjes te kweken onder ‘ons soort mensen’ ter meerdere eigen glorie, want anders is de economie over vijf jaar nog niet terug op het oude niveau en maakt de geschiedenis die keuze voor ons. Dan vallen wij alsnog in uw fascistische, terminale afgrond waar u uw vierde rampenkabinet – God verhoede dat –  op hoopt te baseren. Een wereld waarin slechts globalistische ellende en armoede ‘het nieuwe normaal’ zullen zijn.  

Tot slot een verzoek/advies aan ‘ons soort mensen’ in uw zelfgenoegzame ‘kartel’: ‘wordt u toch eens wakker en stuurt u deze D’66-koekoek alstublieft weg uit uw door hem bevuilde nest, ver weg!’


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties