Premier Rutte’s ‘terminale zorg’ voor onze democratie – deel 1.

Wat denkt u? Speelt er momenteel een bewuste poging tot euthanasie op onze vrije samenleving? Of is premier Rutte een dermate slechte en onhandige CEO dat wij hem alsnog, uit mededogen, het voordeel van de twijfel zouden moeten gunnen?

Moeilijk, want het diepe menselijk leed en de enorme economische schade zijn ècht onvergeeflijk. Een derde, plausibele, optie is dat Rutte slechts voor eigen gewin bezig is, maar met hem collaborerende ‘progressieve’ politici zijn maar al te bereid die samenleving het laatste duwtje te geven in de richting van hun terminale, fascistische afgrond. Bijvoorbeeld door de onzalige ‘lockdown’ zo lang mogelijk te traineren en, nu weer, de verkiezingen op te willen schorten, nadat zij ons ook al het referendum en veel van onze soevereiniteit ontnamen.

Wereldwijd wordt zo’n gitzwarte toekomst eufemistisch met het fascistische codewoord ‘the new normal’ aangeduid door deze verkapte Marxisten die hun handen ineen knijpen van vreugde over de, door hen zelf zorgvuldig gecultiveerde, ‘meevaller’ van de coronapaniek. ‘Roerganger’ Rutte hanteert dat ‘nieuwe normaal’ graag en verdacht vaak. Hij laat zich daarbij, zonder toekomstvisie aan de dag te leggen, leiden en beschermen door activistische  ambtenaren die hem politieke rugdekking geven. Dat hij met deze trawanten alles bij elkaar liegt om eventueel de ‘lockdown’ tot vast of variabel bestanddeel van onze samenleving te maken, staat als een paal boven water en wordt helder uiteengezet door Charlef Brantz in ‘valse profetieën’ d.d. 21.05.

Ondertussen is het parlement al meer dan twee maanden ‘kaltgestellt’ en probeert Rutte met zijn criminele ‘noodwet’ zijn wurggreep op de democratie te verstevigen via zijn geleuter over vaccinaties in 2022. Durft hij het land zo lang plat te leggen voor zijn globalistische nachtmerrie, accepteren wij dat? Het wordt tijd dat medici zich ook gaan roeren, want deze dwaas kan – in het kielzog van Bill Gates – niemand wettelijk verplichten om zich te laten vaccineren! Het staat vast dat zo’n vaccin mogelijk niet eens zal werken omdat elk griepvirus voortdurend muteert. In Italië bleek uit laboratorium tests in februari al dat er sprake was van een sterk gemuteerd, feitelijk al onherkenbaar, coronavirus. Maar Rutte is desondanks in staat om ons te chanteren met zijn wetenschappelijk onverantwoorde gedram over een ‘vaccinatie-paspoort’. Vaccineren of nooit meer naar een voetbalwedstrijd of een concert? Is er iemand onder ‘ons soort mensen’ die zich realiseert dat deze vorm van chantage door hun coryfee, onze grondwet met voeten treedt? Het wordt hoog tijd dat het politieke kartel rechtsomkeert maakt en verdwijnt.

Hoe konden die leugenaars ons huis insluipen, waar komen zij vandaan en waar proberen zij ons heen te loodsen in hun ideologische verblinding?  In 1998 zette het naïeve ‘ons soort mensen’ de deur van de VVD al op een kier voor de pestilente Social Justice, na het vertrek van de door de wol geverfde ex-corporate manager èn tevens laatste integere politicus: Bolkestein. De rot zette snel in onder het motto ‘overboord met de soliditeit van de ouderwetse VVD’ toen de ‘recht-doorzee’ politica Rita Verdonk in 2007 slachtoffer werd van knipmessende ‘ons soort mensen’ en hun opportunistische D’66-kloon Rutte.  Die liet de partij, stapje voor stapje, naar links ontsporen zonder dat de trouwe, maar suffe, VVD leden dit in de gaten hadden en velen van hen dit zelfs vandaag nog steeds niet (willen) inzien.

Beetje bij beetje werd nivellering in de vorm van steeds hogere belastingdruk doorgevoerd, met de slappe smoes dat het uit nood geboren, ‘tijdelijke maatregelen’ waren. Maar de BTW is nog steeds te hoog, want wat Rutte éénmaal kan snaaien geeft hij nooit meer terug. Beetje bij beetje werd het MKB, de motor van onze economie, verder afgeknepen in een slinkse overdracht van onze autonomie aan de EU en de daardoor onvermijdelijke introductie van duizenden wurgende en kostenverhogende regeltjes van socialistische regelnichten in Brussel.  Beetje bij beetje slaagde  Rutte erin om zijn linkse ideologische stempel op onze samenleving te drukken in zijn ongegeneerde collaboratie met de communisten van GL en de zwevers van PvdA en D’66, in hun klimaatzwendel, Marrakesh, het stikstof – , CO² en PFAS boerenbedrog, noem het maar op.

Tot slot kon deze opportunist toeslaan in de mede door hemzelf daartoe opgeklopte hype van de coronapaniek met zijn weinig intelligente ‘lockdown’ nadat hij eerst opteerde voor het prima Zweedse model van ‘landelijke immuniteit’, maar daarbij hield niemand zijn hand vast…   

Inmiddels groeide hij zozeer in zijn heldenrol dat hij, toen Baudet in de 2e Kamer betoogde voor snelle beëindiging van Rutte’s ‘lockdown’, hij alle respect uit het oog verloor. Zèlf onderbrak hij recentelijk Mw.Marijnissen brutaal in de 2e Kamer, toen zij een verantwoordelijke voor het wanbeleid van de regering kritiseerde. Dit ging luidkeels met de arrogante opmerking ‘dat zij te ver ging’. Daarom  was het ontnuchterend om te zien hoe dezelfde arrogante Rutte en zijn paljas de Jonge op vlerkerige wijze Baudet zaten uit te lachen om vooral maar duidelijk te maken dat iedere uiting van de wens tot herstel van de democratie en onze burgerlijke vrijheden bij hen niet de minste kans maakt. Onbeschaamd gedrag van twee pedante, megalomane schoolmeesters!

Massamoord

Dit linkse boerenbedrog speelt alom en het wereldwijde risico van de ineenstorting der vrije samenlevingen wordt met de dag groter. Zelfs New York, de onvoorstelbaar dynamische financiële motor van de kapitalistische wereld, sterft langzaam in de wurggreep der globalisten. Manhattan is al weken uitgestorven door de volstrekte  incompetentie van een fascistische burgemeester de Blasio en een al even incompetente gouverneur Cuomo, die liefst 4500 met corona besmette patiënten naar tehuizen voor ouden van dagen stuurde en daarmee een massamoord op zijn geweten heeft.

Op een nauwelijks kleinere, maar qua intentie vergelijkbare schaal van criminele nalatigheid, heeft Hugo de Jonge met zijn beunhazerij in de zorg ook vele honderden ouderen gedoemd om voor hun tijd te sterven. Als in Den Haag dan nog eens de ‘verward’ ogende activiste Ollongren de verkiezingen wil gaan uitstellen, lijkt deze louche kliek rechtstreekse naar een staatsgreep te streven middels de continuatie van hun ‘lockdown’. Wij balanceren nu op het randje van hun fascistische afgrond waarin Big Brother ons verwelkomt, maar er zijn mijns inziens nog reële mogelijkheden om die door Rutte en zijn trawanten nagestreefde ineenstorting van onze samenleving te voorkomen.

Decadent-liberale razernij

Uiteindelijk hebben wij met de atoombom het menselijk potentiëel voor massamoord en zelfmoord gecreëerd en jaren lang ook op de rand van die afgrond gebalanceerd, waarin de mensheid een grotere existentiële bedreiging voor zichzelf werd dan welke natuurlijke bedreiging dan ook. Ronald Reagan sleurde ons weg bij die nucleaire afgrond en diende als de catalyst van het morele en economische failliet van het Sovjet communisme. Maar dat zelfdestructieve, verderfelijke communisme woekert voort in een decadent-liberale razernij, een haast seculier-religieus fanatisme dat zich ‘progressief’ noemt maar in feite streeft naar de ‘Untergang des Abendlandes’.

Daarvoor streven zij er dagelijks naar om een nieuw existentiëel risico te creëren voor onze samenleving. U kent inmiddels het recept van Trotski’s ‘permanente revolutie’ wel, waartoe het gedoe tegen kernbewapening, de neutronenbom en biowapens, het klimaat, de ozongaten, kernenergie, griezelverhalen over ‘Artificial Intelligence’ en de hele verdere morbide linkse riedel, tot en met de huidige  artificiële coronahype, zich prima leenden. Noch corona noch het klimaat kan deze ellendelingen ook maar iets schelen, want Rutte heeft ‘gehapt’ en zij hebben hem in hun greep.

U hebt de buik waarschijnlijk ook al vol van hun ‘lockdown’, maar hoe zouden wij eraan toe zijn als onze radeloze regering niet alleen maar bezig was geweest met zich krampachtig vast te houden aan het pluche en zich proactief georiënteerd had op potentiële obstakels op hun pad? Zoals een pandemie, die uiteraard wel pro forma op iemand’s ambtelijke agenda in Den Haag stond, maar ‘het klimaat’ was natuurlijk waar de linkse stemmen te halen waren en de rechtse centen verdiend konden worden.  Hoe zou het zijn als de communistische Chinezen zich niet zo druk hadden gemaakt om honderdduizenden Oeigoeren en idem christenen in concentratiekampen op te sluiten?  Het was véél beter geweest als zij al meteen in november actie hadden genomen na Taiwan’s duidelijke waarschuwingen aan de WHO, in plaats van egoïstisch te zwelgen in hun grootheidswaanzin die geen pandemie onder een ‘perfect en onfeilbaar communistisch bewind’ tolereert. Misschien zat iedereen dan nu op het strand en konden de BOA’s weer parkeerbonnen uitschrijven, zoals het hoort. Rutte’s probleem, en dat van veel andere typische politici, is dat hij geen idee had wat te doen toen corona zich op grote afstand aankondigde. Al evenmin toen het, weken later, via de voordeur binnen wandelde, ondanks ontkennende, loze prietpraat van het incompetente RIVM.  

Rutte heeft nu eenmaal nooit een vak geleerd zoals Bolkestein, maar toont zich meer en meer een verkapte D’66 intrigant die de kans heeft waargenomen om de, als altijd zelfgenoegzame,VVD te doen ontsporen. Hij bleek totaal verlamd, want er was niemand om zijn handje vast te houden!  Kent u het ‘Peter principle’? Dat is net zoiets als brandhout, dat altijd boven komt drijven; een trieste maar typische zwakte van onze dierbare democratie!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

***Een hondsbrutale eis om één miljard Euro door een ignorante minister en haar melkmuil dat de 2e Kamer D’66 fractie ‘leidt’, terwijl hier honderdduizenden Nederlandse zzp’ers en andere kleine zelfstandigen letterlijk creperen met hun families?? Wat een gotspe!!***. Aldus de heer Dunki.

De portée van het bovenstaande, is dat een Nederlandse minister, onder leiding van Mark Rutte , zo ongelooflijk dom is en niet weet wat “ze” doet, dat het woord ONGESCHIKT op haar van toepassing is.
Wij blijven maar “kritiek” leveren op het huidige kabinet…….. en….. dat is zeker hard nodig.
Het beleid van de huidige politiek coalitie is stuitend, frustrerend en zelfs walgelijk te noemen.
Maar…. we zien dus wat macht doet als de meest incompetente figuren aan de macht zijn.
Het is jammer dat ons staatsbestel niet toelaat door middel van een petitie of ander dwangmiddel, een minister als Ingrid Kaag , de laan uit te sturen………..en…….. Kajsa Ollongren mee te nemen in de afzettingsprocedure.
En, ziet U nu alwéér dat Mark Rutte stil is???

3 jaren geleden

***Wat denkt u? Speelt er momenteel een bewuste poging tot euthanasie op onze vrije samenleving? Of is premier Rutte een dermate slechte en onhandige CEO dat wij hem alsnog, uit mededogen, het voordeel van de twijfel zouden moeten gunnen***.Aldus de heer Dunki.

Bovenstaande zin, speelde ook door mijn hoofd, enkele jaren geleden. Wie goed de afgelopen 9 jaar Rutte gevolgd heeft en vooral zijn opstelling naar de Europese Unie , en de afwezigheid van zijn commentaar, toen Mario Draghi van de ECB , met miljarden smeet, heb ik geen enkele reactie van Rutte gezien en/of gehoord. Het waren de economen die aan de bel trokken van mejudice.nl . Zoals Prof dr. Sylvester Eijffinger en Prof. dr. Edin Mujagic en Prof dr. Klamer, die zelfs terug naar de gulden wilde.
Hij werd uitgelachen door ex Minister Zalm ( VVD) en…….. Mark Rutte bleef stil.
We zien nu dat én de financiële én de demografische problemen de pan uit rijzen.
Rutte wilde ( en nog steeds niet) niets weten over MINDER emigratie en hij vond bij zijn ” vriendjes van de multinationals” gehoor. Zijn politiek, waarbinnen ” nepotisme ” een rol speelde was/is stuitend.

****U hebt de buik waarschijnlijk ook al vol van hun ‘lockdown’, maar hoe zouden wij eraan toe zijn als onze radeloze regering niet alleen maar bezig was geweest met zich krampachtig vast te houden aan het pluche en zich proactief georiënteerd had op potentiële obstakels op hun pad?**** ( Aldus de heer Dunki )

Mark Rutte is een ” vernietiger” eerste klas van de Nederlandse samenleving, maar zijn ” stemmers” vonden/vinden hem geweldig.

Ik heb al zeker een tiental keren geschreven dat Mark Rutte een ” pseudoloog ( leugenaar) is en geen verstand heeft van economie en juridisch een amateur blijkt.
Dat Grapperhaus bij Theo Hiddema als ” als gieter afgaat” , deed ook hem niets. Als hij de macht maar heeft. Het vileine in hem is van een machthebber.

Nederland gaat volledig naar de knoppen met Rutte achter het stuur. Hij is dan voor velen een ” verbaal begaafde” premier, maar daar koop ik NIETS voor. Ik ken vele “”echte intelligente mensen”” , en die vinden slechts de feiten belangrijk. Rutte verzint drogredenen. Het ergste is dat de ” democratie niet werkt en Minister Kasja Ollongren het referendum afgeschaft heeft en Rutte daarmede akkoord is gegaan. Hij is dus niet alleen een leugenaar, drogredenaar en anti-democratisch alsook de Nederlandse bevolking gewoon bedriegt. En……… toch nog veel stemmen krijgt? Is mij absoluut een raadsel.

Markt Rutte ” het voordeel van de twijfel gunnen is in mijn ogen absurd.”
Hij moet maken dat hij weg komt.

De laatste alinea van het artikel van Dunki is de juiste analyse over Mark Rutte en daaraan heb ik niets toe te voegen. Maar de reden, dat ook ik Mark Rutte ” meer dan zat” ben, heb al aangeven.

Jan Altena
3 jaren geleden

Ik zie uit naar deel2
Tip: lees ook op youtube de bijdragen van Sven-Ake Hulleman!!

Campert
3 jaren geleden

Diverse schoenmakers zijn de leest even kwijt…

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  Campert

‘De leest even kwijt’? Wat een mild oordeel! Diverse ‘schoenmakers’ hebben nooit enige leest gehad (ook nooit schoenmaker geweest, maar geboren beroepspolitici)…

En dan komt één van hen, Ingrid Kaag, liefst één miljard Euro ‘corona hulp’ aan Afrika eisen, waar nauwelijks corona gerelateerde doden zijn gevallen en t.g.v. het (sub-)tropische klimaat ook nauwelijks zullen vallen? (de paar doden waren veelal reizigers die het virus elders opdeden).

Een hondsbrutale eis om één miljard Euro door een ignorante minister en haar melkmuil dat de 2e Kamer D’66 fractie ‘leidt’, terwijl hier honderdduizenden Nederlandse zzp’ers en andere kleine zelfstandigen letterlijk creperen met hun families?? Wat een gotspe!!

Wéér één miljard Euro, voor zo’n dubieuze minister die, terwijl iedere bagagehandelaar op Schiphol een bewijs van goed gedrag nodig heeft, nooit op haar (politieke) betrouwbaarheid gescreend is door de AIVD? (dit ondanks rechtstreekse, huwelijksbanden met de terroristische bende van Yasser Arafat waaraan zij inmiddels honderden miljoenen cadeau deed van ons zuur verdiende belasting geld…)

één miljard Euro voor een minister die alleen maar politieke baantjes heeft gehad en niet eens het verschil tussen een miljoen en een miljard onderscheidt, maar eerder ook al € 100 miljoen weggaf aan donker Afrika voor ‘klimaat hulp’…?

één miljard voor een hersenloze hersenschim van een gewetenloze minister die in haar D’66 waan liever tegen de eigen bevolking ageert dan voor hun belangen knokt? Laten wij haar een enkele reis cadeau geven naar haar ‘donker Afrika’, wellicht kan zij daar nog iemand blij maken…