Waarom toch?

Waarom zou een getalenteerde jonge wetenschapper, afgestudeerd in biologie en ecologie, in hemelsnaam na een veelbelovende 12 jarige carrière er de brui aan geven, nadat hij 2 jaar geleden nog zijn doctoraal met succes had afgelegd?

Afb: Pxhere

In politiek opzicht leunt Colin Wright naar de progressieve (wat dat ook zijn moge) zijde van het links georiënteerde Californië, maar dezer dagen heeft hij de intolerante academische wereld uit pure nood vaarwel gezegd omdat hij geen enkel perspectief zag voor een baan als docent aan een hoger-onderwijs instelling, noch in Californië noch elders.

Waarom? De reden is de terreur van de ‘gedachtenpolitie’ zoals George Orwell die al ruim 70 jaar geleden schetste en hun fanatieke ‘ideologische handhaving’ binnen de samenleving in Californie. Maar ook elders in de USA, waar ‘andersdenkenden’ genadeloos worden opgejaagd door de Social Justice Inquisitie, een middeleeuws aandoend, fascistisch orgaan.

Colin Wright staat nu moederziel alleen op straat… Waarom? Wat is zijn doodszonde?

Hij had de onvergeeflijke fout gemaakt om hardop te denken dat beide natuurlijke sekses een binaire affaire zijn, gewoon jongens en meisjes. Dus zonder de seksloze biggen die het zo goed doen in feministische kransjes voor eenzame dames en de minstens 78 andere verknipte ‘genders’ die naarstig naar zichzelf op zoek zijn.

Het is wellicht een openbaring voor de heteroseksuele lezers van Sta-Pal als u ook eens in het semi-intellectuele, dampende riool der Social Justice trouvailles kunt kijken waarin X en Y chromosomen niet meer mogen bestaan. Deze leeghoofden reppen van een ‘spectrum’ waarin mannen en vrouwen slechts twee ‘extremen’ zijn, waartussen een kleine honderd geperverteerde gendervarianten worden geaccomodeerd ten gerieve van hun seksuele en politieke frustraties. U hebt waarschijnlijk geen idee van hun hersenspinsels, maar het feit dat er een kleine honderd genders ‘blijken te zijn’ geeft wel aan hoe hard deze jongens en meisjes tegen een lantaarnpaal zijn aangelopen…


Wright was sinds 2018 verbonden aan de Pennsylvania State University waar hij onderzoek deed naar ‘sociale insecten en arachniden’, geen èchte bedreiging voor de discipelen van Karl Marx. Desondanks kreeg hij te maken met incidenten en signalen van collegae en potentiële werkgevers dat de campus-kliek geen millimeter afwijking tolereert van hun extreem linkse dogma’s inzake gender en seksualiteit, waarover hij had geschreven voor de Wall Street Journal en the N.Y. Times. Dat zou geresulteerd hebben in de beschadiging van zijn professionele vooruitzichten omdat hij meende dat het dogma dat biologische sekse bij onze geboorte een ‘sociaal bedenksel’ is, schadelijk voor normale vrouwen en homoseksuelen zou zijn, zelfs voor kinderen. Hij zag het linkse onvermogen, zelfs de pure onwil, om dit in een redelijke discussie te accepteren voor wat het is, als een dogmatische ‘knee jerk reflex’ waarin slechts ruimte is om kritiek te zien als een aanval op mensen en groepen.

De fascistische linkse Inquisitie accepteert geen enkel tegen-argument, hoe plausibel dan ook, omdat dit binnen de kortste keren aantoont wat een troosteloze mafkezen zij zijn. Het Marxistische kaartenhuis moet coûte que coûte beschermd worden tegen ieder zuchtje wind, zo gammel is het nu eenmaal… In de USA schijnt 80% der Republikeinen sekse te zien als bepaald bij de geboorte terwijl Karl Marx, zelfs posthuum, juist 70% der Democraten weet te overtuigen dat niet ‘moeder natuur’ maar de Social Justice de wijsheid in pacht heeft. Het ‘rijke linkse leven’ op hun wolk…

Voor het overgrote deel der, veelal linkse, ‘wetenschappers’ staat de ideologie voorop en pas veel later komt het gezond verstand, als zij dat tenminste überhaupt nog hebben. Door zijn ‘andersdenken’ is Wright nu een levenslange paria aan Amerikaanse onderwijsinstellingen.

Er is soms een conservatief denkende professor/wetenschappelijk medewerker die, jaren na zijn onterechte ontslag door de linkse Inquisitie, alsnog door een rechter in het gelijk wordt gesteld, maar dat zijn helaas uitzonderingen omdat de meesten het geld niet hebben voor peperdure advocaten, terwijl hun ex-broodheren ongegeneerd miljoenen van de belastingbetaler in hun zak steken.

De Social Justice heeft niet alleen de Amerikaanse, maar ook de Nederlandse academische wereld dermate verziekt, tot op het bot, dat studenten ‘safe spaces’ nodig hebben om een potje te kunnen janken als zij het ongemakkelijke gevoel krijgen dat iemand aan hun faculteit niet in de God van hun seculiere religie gelooft, want daarmee wordt hun omgeving minder inclusief. Op die manier zien zij kans om publiekelijk vol te houden dat mannen en vrouwen géén biologische categorieën zijn maar dat sekse een ‘spectrum’ is, vol van perverse mafkezen…. Het is een links taboe om te beweren dat mannen en vrouwen verschillen in aangeboren lichamelijke en gedrags-karakteristieken, laat staan dat er een genetische component in het spel zou zijn! Ongewenste X en Y chromosomen impliceren voor deze ‘wetenschappers’ een onacceptabel démasqué van hun ideologische gemotiveerde hysterie, dan stort het hele kaartenhuis van de ‘gender identiteit’ in elkaar.

Terug naar de arme Wright, die één positieve respons uit 150 sollicitaties kreeg, maar zelfs die werd door de linkse afdeling personeelzaken getorpedeerd uit angst voor eventuele juridische procedures door de SJW! Professoren die ‘anders denken’ kunnen niet ‘uit de kast komen’ door de linkse terreur, want die seculiere religie verbiedt hun volgelingen om de ‘aan-knop’ voor het menselijk verstand te activeren omdat zij geen rationele tegenargumenten kunnen aanvoeren. Het oude SJW concept variëert nooit, want wie zijn verstand niet heeft ‘aan staan’ kan moeilijk met doorslaggevende argumenten komen om zijn linkse hysterie te rechtvaardigen. Maar als zij helemaal met de rug tegen de muur staan dankzij het vervloekte recht van vrije meningsuiting voor ‘anders denkenden’, is het of de ‘toon’ van die andersdenkende die hen niet bevalt of het zijn meteen nazi’s en fascisten.

Zij manifesteren zich dagelijks op het internet waar zij dominant zijn door vooral veel lawaai te maken, daarbij gebruik makend van hun eeuwige ontkenning van de werkelijkheid en hun eeuwige herhaling van het ‘decadent liberale credo’ van ome Karl Marx. Zodra zij echter de fout maken om onder hun vertrouwde steen vandaan te komen, staan zij in het heldere licht van de ratio der conservatief liberale blanke mannen en gaan af via de zijdeur. Twintig eeuwen geleden zeiden de Romeinen al ‘tempus fugit’, daarom wordt het hoog tijd dat u, met het oog op de komende verkiezingen, zich niet langer laat intimideren zoals Colin Wright maar elke laffe provocatie afstraft en aan de kaak stelt. Waarom? Omdat u ook een stem hebt…!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties