“Ik word steeds pessimistischer”

In alweer de vijfde aflevering van ‘Joost wil het weten’ praat Joost Niemöller met FvD voorman Thierry Baudet over globalisme en andere kwesties. Baudet erkent dat hij bepaald ongerust is over de staat waarin de politiek verkeert: “Ik word steeds pessimistischer”.

Geen onrustig hijgende politicus, naarstig op jacht naar een gunstiger profiel en meer stemmen bij de volgende verkiezingen, maar een rustige en pragmatische analyse over kansen en bedreigingen in een rumoerige tijd.

Wilt u lid worden van Ongehoord Nederland? Dat kan: klik HIER en u komt direct op de inschrijfpagina.

.

.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Ook ik heb de heer Baudet regelmatig gevolgd en dat hij in debat is/was met “leden van dit kabinet” en de Linkse Kamerleden.
Dat Baudet ” Pessimistischer wordt is een logisch gevolg van de opstelling van het huidige kabinet en de ” betweterigheid” van de linkse coalitie in de Tweede Kamer.
Immers: Baudet is en werd constant tegengewerkt en de ” aantijgingen ” aan zijn adres waren van dien aard dat ik als ” kwaadwilligheid” interpreteer.
Vooral van de zijde van Groen Links, Jesse Klaver, van D-66, Rob Jetten, van Lodewijk Asscher P.v.d.A., en niet te vergeten, de onmogelijke en domme vragen van het CDA en het principiële geleuter van de ChristenUnie om van de VVD maar niet te spreken . Ik vond het walgelijk wat de VVD naar voren bracht. Ook de houding van Mark Rutte, als minister president, van een ziekelijk niveau is.
De indruk was zeer duidelijk dat het ” Kartel ” , ongeacht de consequenties, in stand moet blijven door Baudet steeds aan te vallen en de door hem ingediende, intelligente moties , NIET TE STEUNEN.
Mijn indruk is dus, dat de Kamerleden van een zeer bedenkelijk allooi zijn en de onwilligheid van minister Grapperhaus, als ook Mark Rutte de ene leugen op de andere produceerde. Dat Minister Grapperhaus door Mr Theo Hiddema in een juridische hoek werd gedreven, door absolute incompetentie spreekt boekdelen.

Thierry Baudet wordt steeds pessimistischer. Nu, … .. dat is, mijns inziens, ook het gevolg van de linkse criminelen die gedurende meer dan 40 jaar, door een politiek correcte samenleving, met het Openbaar Ministerie, als links Strafhof indien “ men” niet doet/deed wat de regering, en vooral de linkse bende met hun gelijkheidsideaal, wenste te bereiken.
Daarnaast blijkt nu steeds meer, dat ook deze regering afstevent op Globalisering en de Europese Unie alle kans geeft, de landen binnen Europa van hun soevereiniteit te ontdoen.
Ook het feit dat de Europese Unie als een financieel doorgeefluik naar de Zuidelijke banken is geworden en Nederland garant staat voor miljarden aan ” leningen” aan de Zuidelijke landen doordat de ECB ook de schulden van het bedrijfsleven in Spanje, Portugal, Italië en Portugal heeft opgekocht.
Ik heb zo vaak, ook aan de Telegraaf, geschreven dat het ” onhoudbaar” is geworden en de burger, naast de minachting ook de rekening van de ” afschrijvingen” moet voldoen.
Dat minister Wopke Hoekstra, financiën, ons wil belazeren en akkoord gaat met HULP aan de Europese Unie van meer dan € 465.000.000.000,–, waarvoor Nederland voor een deel garant zal moeten staan, om de ” corona-crisis” in de Zuidelijke landen te financieren.
De feiten van die onhoudbaarheid ” stapelen zich steeds verder op” omdat bij het electoraat de langdurige werking van een “ hersenspoeling” steeds onderschat onderschat wordt. U kunt het vergelijken met de oudere mens, die de Tweede wereld oorlog op dramatische wijze heeft beleefd en, de oudere mens, ( 85, 90 of ouder) nog steeds zeer emotioneel wordt bij het aanhalen van die beleving in 1940- 1945. Het is een soort PTSS. Machthebbers zijn per definitie criminelen. ( Pol Pot, Stalin, Saddam Hoesein, Sukarno, Mugabe, enz. enz.) De ongeschiktheid van deze regering laat vaak de onwilligheid en incompetentie zien dat soms het vlak van de criminaliteit raakt.
En, daar maakt het huidige kabinet ” vilein” gebruik van.
Ik ben het artikel van Ronald Dunki nog niet vergeten: ” het artikel was vol van boosheid en verontwaardiging. ”
En, de democratie werk niet. Allen een brief aan de regering sturen met het verzoek af te treden………. !!!

karton
4 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr.

@ A.R.Girbes sr.
Dat in Nederland geen democratie heerst, is algemeen bekend.
Maar brieven sturen aan de “regering” met een verzoek om af te treden zal niets uithalen; de “politici in Den Haag zijn zo volledig overtuigd van hun kennis en kunde, dat zij zullen glimlachen om ónze brieven en zullen zeggen : “Ach ach ach, wat maakt dat domme stemvee zich weer druk ”
Één van de weinige gelegenheden om “Den Haag” te laten merken dat wij, bevolking, hen geheel en al beu zijn, is met de a.s. verkiezingen; tenzij er stemmen-tellers worden ingehuurd die nauwelijks tot 10 kunnen tellen natuurlijk.