Na de Berlijnse muur de Chinese muur?

China is niet alleen verantwoordelijk voor de uitbraak en de verspreiding van het corona virus, de communistische gangsters in Peking perverteren de gehele vrije wereld in hun streven naar globale hegemonie.

Berlijnse muur. Afb: Noir – wikipedia

Typisch is dat de WHO daarbij Peking op elke wenk bedient, zoals in december toen Taiwan de uitbraak en verspreiding van corona in Wuhan signaleerde in Genève, maar de ene communist Ghebreyesus uit Ethiopië dit glashard negeerde om de andere communist XiJinping te plezieren.

De menselijke ellende en economische schade is dankzij deze intriganten niet te bevatten en andere ellendelingen als de gewetenloze Soros en de bezeten Gates proberen daar driftig een slaatje uit te slaan. De laatste in zijn idée fixe van wereldwijde vaccinaties, waar hij de ballen van af weet, de ander uit ongestelde haat om Trump te dwarsbomen. Beiden zijn instrumenteel in het aanjagen van de paniek over corona, tot op de dag van vandaag, die nog eens geheel buiten proporties wordt geblazen door de leugenachtige linkse pers. Als wij zien dat in Italië in 2018 het aantal doden dankzij de toenmalige griepepidemie tussen de 25.000 en de 30.000 lag, is er vandaag relatief weinig aan de hand!

Toch laten kleine mensjes op hoge functies – zoals Rutte – zich slaafs ‘bei der Nase herumführen’ door de globalistische kliek zonder enig blijk van visie, terwijl een Macron er grof misbruik van maakt om zijn wankele positie met geweld te herstellen. Typisch is dat Rutte zich inzake de klimaatzwendel van de UN verstopt achter de door de Social Justice gedomineerde IPCC en nu wéér kritiekloos achter de volkomen verziekte WHO aanhobbelt.

De schandalige paniekzaaierij, met name van een ellendeling als Tedros Ghebreyesus, leidt tot steeds grotere excessen, zoals bij ons vele duizenden ouderen van dagen, die feitelijk in eenzame isolatie zijn opgesloten, nauwelijks verzorgd kunnen worden door extern personeel dat – dankzij Hugo de Jonge – zonder beschermende materialen in en uitloopt. Deze arme zielen blijven, veelal in hun laatste dagen, verstoken van iedere vorm van sociale contacten met hun familie en vrienden. Zij bezwijken eerder aan de hen aangeprate angst en de enorme eenzaamheid. Rutte en de Jong, wat een weerzinwekkende, nutteloze en volstrekt incompetente klunzen zijn jullie toch!!

De brutale communisten uit Peking proberen nu ook nog eens een slaatje te slaan uit deze crisis door met Ghebreyesus de ‘WHO China joint mission on Covid 19’ op te zetten onder leiding van een andere reïncarnatie van een geitenharen sok, de Canadees Dr. Bruce Aylward die zich senior advisor mag noemen, kennelijk omdat hij het Communistisch Manifest onder zijn hoofdkussen heeft liggen. Enkele dagen geleden werd hem gevraagd door Radio Television Hong Kong’s Yvonne Tong of de WHO het lidmaatschap van Taiwan overwoog, waarop hij deed alsof hij de vraag niet hoorde om zich vervolgens onsterfelijk belachelijk te maken toen zij vroeg of zij de vraag opnieuw moest stellen dat het ‘OK’ was en of zij naar de volgende vraag konden gaan. Toen Tong de vraag voor de derde keer stelde zette de lafbek de microfoon uit… Bij een volgende gelegenheid antwoordde hij ‘dat zij het daar al over gehad hadden’. De morele corruptie der decadent liberale kliek ten voeten uit!

Donald Trump is deze intriganten zat en heeft gesuggereerd dat hij de bijdrage van de USA aan de WHO stopt, waarna Aylward de WHO verdedigde met het sprookje dat zijn samenwerking met Peking belangrijk was om de uitbraak in december te begrijpen. Dat kan hij beter in Taiwan aankaarten, dat de corona uitbraak al in december voor het wereldtoneel presenteerde maar door de WHO uitgekotst wordt in opdracht van Peking. De Amerikaanse ambassade in Peking heeft al twee jaar voor de uitbraak onderzoekers – in twee verschillende missies- naar de laboratoria in Wuhan gestuurd, die meldden dat er levensgevaarlijke onderzoeken gedaan werden in een onprofessionele, zéér pover beveiligde omgeving met alle risico’s van dien. Noch Peking noch de WHO hebben daar ooit op gereageerd maar nu komt Tedros handen en voeten te kort om wereldwijde paniek te zaaien!

Navrant is dat de doodzieke media in de USA uit de hand eten van XI in hun ‘Trump Derangement Syndrome’ en dat veel leidende Democraten zich nu zelfs verzetten tegen Trump’s plan om de economie in mei weer aan te zwengelen. Zij werken nog liever mee aan de corrumperende dreiging van China voor alle internationale instituten èn voor hun eigen land, niet te vergeten onze collectieve vrijheid en levensvreugde. Big Brother zou trots zijn op deze collectie geborneerde braakmiddelen, die er gladjes aan voorbij gaan hoe Peking anderhalf miljard Chinezen onder de duim houdt en daarmee een economische greep krijgt waarmee het individuen, organisaties en zelfs naties manipuleert om hun schandalige staat van dienst inzake mensenrechten te negeren, inclusief de houding naar Tibet, Taiwan, Hong Kong en de genocide op en concentratiekampen voor miljoenen Oeigoeren en christenen. Met hun Confucius Instituten ondermijnen zij zelfs Nederlandse universiteiten, recht onder onze neus!

Geborneerde apologisten prijzen China voor hun leiderschap in de strijd tegen het corona virus in plaats van te concentreren op China’s exclusieve schuld aan deze ellende! Moeten wij onze houding jegens Taiwan niet eens herzien in plaats van te ‘kowtowen’ voor een bully op het wereldtoneel die onze intellectuele eigendom steelt en onze economie voor jaren ruïneert?

Ronald Reagan liet ons zien hoe wij de Berlijnse Muur konden slechten, Trump kan nu de weg wijzen om de Chinese Muur te slechten.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties