Vaccin tegen corona: Terugblik op de weg

NPO heeft het ontdekt; wekelijks een terugblik op Neerlands Glorie. Naarmate de coronacrisis langer duurt zal het een dagelijks ritueel worden. Maar goed: Youtube kan het ook en zelfs beter. Bijvoorbeeld met ‘Terugblik op weg’.

Leo de Haas. Afb: screenshot Youtube uitzending

Het kanaal van leodehaastv levert altijd weer mooie verkeersbeelden op, voorzien van het vertrouwde commentaar van Leo de Haas zelf. Regelmatig vinden er updates plaats, wat overigens ook al weer niet zó gemakkelijk is, want De Haas moet het nu eenmaal ook in zijn schaarse vrije tijd doen. Monteren, corrigeren, commentaar inspreken, et cetera, enzovoorts. Geen eenvoudige klusje dus.

Leo de Haas wil proberen 100.000 volgers te krijgen op zijn  kanaal en dat is een ambitieus maar haalbaar streven. U kunt daarbij helpen door u niet alleen gratis te abonneren op zijn kanaal, maar ook door uw familie en kennissen te wijzen op waarschijnlijk het beste vaccin tegen corona wat momenteel voorhanden is: leodehaastv. Nog beter: u ondersteunt het kanaal met een financiële bijdrage zodat u als kijkers sportief kunt meedelen in de kosten. Dan kunt u later uw kleinkinderen bij de open haard / persoonlijke biocentrale toch vertellen dat u geholpen hebt ‘Blik op de weg’ ge-ver-her-op te richten. Of zoiets.

Doe het. Voordat u begint te hoesten of te niezen…


Terugblik op de weg, aflevering 10:


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties