Corona is fataal voor uw burgerrechten

Wie wel eens in Japan èn China is geweest, liefst opeenvolgend in een tijdsbestek van enkele dagen, zal beamen dat hygiëne groot geschreven wordt in het scrupuleuze Japan, maar de Chinezen geen idee hebben wat dat begrip inhoudt.

Afb: Flickr / M M

Integendeel, op China’s platteland wonen mensen, gevogelte en andere erfdieren, zoals varkens, vaak dicht op elkaar. Wij hebben eerder gezien hoe varkens daardoor besmet raakten met de vogelgriep en menselijke griepvarianten, waardoor zij fungeerden als krachtige couveuses voor de kruisbestuiving van al dat genetisch materiaal, die nog eens gevoed wordt door de Chinese manie voor vers geslacht vlees.

Op openluchtmarkten heeft iemand nauwelijks een vogel, een hond of een varken aangewezen of die wordt ter plekke gekeeld. In die bloedbaden wordt de overdracht van deze krachtige virale cocktail gegarandeerd. Zo hebben wij in 1957 en 1968 twee pandemieën gekend, maar er is sindsdien geen redelijke kans dat er veel veranderd is, miljoenen vogels worden nog steeds op die overvolle markten ter plekke afgeslacht om zo massaal H7N9 over te brengen.

Sindsdien proberen de Chinezen wel hun leven te beteren, maar in 2002 werd de toen uitgebroken SARS epidemie ook weer angstvallig verzwegen door de communisten. In ‘Hoe China en de WHO de kluit belazeren’ d.d. 06.04 heb ik de huidige crisis tegen het licht gehouden en hoewel Xi Jinping er alles aan doet om de vrije wereld te bedonderen staat het als een paal boven water dat de beruchte Chinese vleermuizen permanent een SARS-familielid genaamd corona onder de leden hebben dat ter plekke op mensen kan overgaan.

Ondanks het feit dat, keer op keer, alle wetenschappelijke vingers naar China wijzen dat de ten laste gelegde feiten niet kan ontkennen, zien wij toch nog een poging van linkse extremisten zoals Vox in de USA die – in hun Trump Derangement Syndrome –  de lef hebben om zelfs nu nog te pretenderen dat het een pure coïncidentie zou zijn dat het medisch lab waar corona ‘ontdekt’ werd en de uitbraak van de epidemie op dezelfde plek gesitueerd zijn. De Social Justice ziet de wereld in simplistische termen: ‘we against them’, dus intelligente nuance is niet gewenst.

Als wij in de actuele politisering van corona door Xi’s globalistische vriendjes in het westen en de WHO even abstraheren van de vraag waar corona vandaan komt en wie de resulterende pandemie heeft mogelijk gemaakt, rest nog de vraag over hoe wij met corona omgaan.

Onder leiding van de WHO is alle mogelijke valse info verschaft, die voor zwakke figuren als Rutte voldoende politieke rugdekking oplevert om zijn bijdrage te leveren in het globalistische scenario dat nu wordt uitgespeeld. Dat het RIVM, dat de correcte cijfers heeft die onderscheiden tussen aantallen dagelijkse doden en puur corona gerelateerde mortaliteit, niet de integriteit heeft om met die laatste, helder geëxtrapoleerde cijfers voor de dag te komen geeft maar weer eens aan hoe de salonsocialisten onze onscrupuleuze ambtenarij hebben geïnfiltreerd.

Hun manipulatie is er op gericht om, met hulp van de activistische pers, de bevolking maximale angst aan te jagen zodat zij de economie kunnen verlammen in hun streven om de boel naar de donder te helpen conform het overbekende recept van Marx. Corona is een perfect alibi om de democratische samenleving om zeep te helpen, te beginnen met uw burgerrechten. U zit erbij en kijkt ernaar!

Ook de Nederlandse pers komt handen te kort om hetvuurtje aan te wakkeren en nu presteren de NOS en het KNMI het ook nog eens om een dood paard van stal te halen over een nieuw ozon gat boven de Noordpool. Het is hemeltergend, de leugens van die ellendelingen, maar wellicht kunt u er nog eens het artikeld.d. 22.02 jl. op naslaan: “Het ozon gat is één der grootste menselijke invloeden op Antarctica.”met het prima onderbouwde commentaar d.d. 23.02 van ‘Ravian’ om u te realiseren wat een hersenloos en gewetenloos canaille dit feitelijk is – let wel, alles op uw eigen kosten!

Diezelfde corrupte pers, die wereldwijd bewust foutieve mortaliteitscijfers mengt met een totaal gebrek aan intellectuele nieuwsgierigheid naar feiten, omhelst linkse kritiek op ‘andersdenkenden’ die de moeite nemen om de cijfers weldegelijk te analyseren en te goeder trouw te interpreteren. Bekende leugenaars als AD, Volkskrant en NRC kennen wij al jaren, maar ook alternatieve pers op het internet maakt zich aan dezelfde hersenloze praktijken schuldig, waarvan ik hier een treffend voorbeeld geef. Op het internet is Robert Jensen een emotioneel betrokken ‘andersdenkende’ die op grond van feiten tot zijn plausibele en door mij gedeelde conclusie komt dat de globalistische kliek de corona ellende misbruikt om de samenleving te verlammen en daarmee democratie en economie te ondermijnen.

Hij maakt helder hoe wij gemanipuleerd worden door het Globalisme conform de heldere richtlijnen van ‘Trotski’s permanente revolutie’: creëer elke dag een onoverkomelijk maatschappelijke probleem, jaag de mensheid daarmee maximale angst aan en zorg er vervolgens voor dat je het heft in handen krijgt om zelf dat imaginaire probleem op te lossen, waarbij je steeds meer macht vergaart en democratische verworvenheden elimineert.

In goed Nederlands, het corona virus is een buitenkansje om zo snel mogelijk, maximaal te politiseren… Let wel, Jensen doet veel onderzoek en komt met rationele interpretaties daarvan in zijn vaak emotionele, maar integere, presentaties die door activistische sufferdjes dagelijks aangevallen worden zonder enige verstandige weerlegging van feiten maar slechts gebaseerd op typisch SJW gezever over ‘extreem rechts’ en ‘zwakzinnig’, etc. De kroon spant hier ene Bert Brussen, samen met twee niet al te snuggere schreeuwlelijken, op hun website genaamd ‘the post online’, waarop trouwens ook lezenswaardige artikelen verschenen, dus ik laat de goeden niet onder de kwaadaardigen lijden.

Dat Jensen de actuele, openlijke globalistische aanval op onze burgerrechten identificeert en aan de hand van cijfers uit controleerbare bronnen onderbouwt, speelt voor deze figuren geen rol in hun arrogante ‘linkse morele superioriteit’ die rept van ‘half geschoolden’ en ‘compleet zwakzinnigen’ die in Jensen een ‘goeroe’ zouden zien. Let wel, deze ordinaire, van ieder intelligentie gespeende Brussen, presenteert in zijn scheldpartijen niet één rationeel argument, maar speelt slechts op de man in zijn bedroevende Social Justice bubbeltje.

Dat onze burgerrechten worden verkracht dringt waarschijnlijk niet eens tot deze Brussen en zijn pretentieuze dommekrachten door, hun geborneerde denkraampje kent slechts gelobotomiseerde medestanders die ook nergens over nadenken enerzijds, en anderzijds ‘extreem rechtse nazi’s zoals Jensen’ en zijn kijkers van ‘domrechts’. Zij maken zich precies schuldig aan wat zij Jensen verwijten. Dat maakt het leven lekker simpel voor zulke simpletons want ook van de ins en outs van corona, waar Jensen urenlang aandacht aan schenkt, hebben zij geen idee!

Wat mij grotelijks verbaast is dat partijen als PVV en FvD toch ook in het snotje zouden moeten hebben hoe wij hier bespeeld worden door een mondiale élite waarvan Rutte slechts een klein radertje is, maar het lijkt wel of Jensen – ere wie ere toekomt – dat beter in de gaten heeft dan Baudet en Wilders. Opvallend is dat ook anderen die pretenderen onze privacy en burgerrechten hoog in het vaandel te hebben, opvallend stil zijn… Wordt het niet hoog tijd dat u er eens iets van zegt?


HOE LANG GAAT DIT DUREN? – DE JENSEN SHOW #138


.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

De ‘pandemie’ kan geen kwaad, Jensen heeft gelijk. Ook Kees de Korte (mainstream kun je nagaan) durft te zeggen dat de maatregelen totaal niet in verhouding staan tot het ‘probleem’ (problem/reaction/solution he). FvD slaat de plank eerst compleet mis maar keert nu misschien terug op haar schreden (beter ten halve gekeerd zeg maar). Jammer dat de censuur zo toeneemt, je mag geen 5G / corona verband meer bespreken, en zelfs de site van dr.Wodarg (gerenommeerd viroloog en nota bene ooit lid van de raad van Europa) ligt nu plat. Fenixx.news uit de lucht, herstelderepubliek.wordpress.com uit de lucht etc etc.

r dunki
3 jaren geleden

Onze burgerrechten worden onderdrukt door Rutte met een beroep op de globalistische en corrupte WHO, eerst tot 28 april maar wie weet waar het eindigt, als het ooit eindigt!?

De Australische minister van BuZa stelde gisteren: ’the WHO is a joke’ , en : ‘when they still had a Norwegian CEO they were professional and critical, now they only criticise the west’.

Trump heeft het ook gehad met de corruptie van de globalistische, communistische kliek in de WHO en trekt de funding onder dit corrupte bouwwerk uit. Dat gaat pijn doen met 15% van de cashflow weg.

Maar onze hopeloos verdwaalde Rutte en die andere trieste clown beroepen zich slechts op de WHO om onze burgerrechten te onderdrukken maar doen niets om zelfs maar de meest kwetsbare mensen in de frontlijn te beschermen! Zorgverleners worden nog steeds, dagelijks zonder beschermend materiaal erop uitgestuurd naar verzorgingstehuizen en alleenstaande ouderen, maar zonder adequate bescherming zijn zij gedoemd de besmetting zèlf op te lopen èn weer over te dragen… Wat een farce!

Hun trouvaille genaamd ‘Partial lockdown’ klinkt aardig voor de NOS maar wordt slechts effectief als men door eindeloos te testen ook de gevaarlijke dragers van het virus identificeert.

Maar terwijl Rutte en de Jonge slechts loze babbels voor de TV debiteren vindt ‘ons soort mensen’ hun verbale diarrhee elke avond voor de buis een blijk van competent handelen… Het globalisme wrijft in de klamme handjes… Hoe onnadenkend kan men zijn?

3 jaren geleden

Een uitstekende artikel dat bol staat van ” verontwaardiging” en afschuw om ” de vrijheid” te kunnen verliezen door extreme maatregelen om het corona- virus te beteugelen en die genomen maatregelen dan niet kunnen ( willen) worden teruggedraaid.
Die angst is zeer terecht. Maar “men” moet goed begrijpen dat “WE” te maken hebben met machtsdenkers. De Europese Unie bevolkt in Brussel een veelvoud van ” dat soort”. Immers: zoals de heer Dunki schrijft;” ****Hun manipulatie is er op gericht om, met hulp van de activistische pers, de bevolking maximale angst aan te jagen zodat zij de economie kunnen verlammen in hun streven om de boel naar de donder te helpen conform het overbekende recept van Marx. Corona is een perfect alibi om de democratische samenleving om zeep te helpen, te beginnen met uw burgerrechten. U zit erbij en kijkt ernaar!***.
Het is een zuiver politiek psychologische redenering waarbij de ” vanzelfsprekendheid” van het feit dat de bevolking te dom zou zijn om dat niet te begrijpen.
Maar……. je heb de denkers en mensen die het denkpatroon uitvoeren.
Niemand heeft door dat in dergelijke gevallen het ” eigenbehoud” de grootste rol speelt.
Nu iedereen vol van angst het corona-virus wil bestrijden en er levend uit wil komen als de strijd voorbij is die ” overlevingsdrift” nu zeer actief.
De toestand zoals Dunki dat beschrijft doet me denken hoe Hitler aan de macht is gekomen.
En, hoe Jim Marss dat beschrijft is zijn boek:” regeren vanuit het duister”, De ware macht van de vrijmetselarij . Is er dus nu bescherming nodig voor de publieke opinie, en ” men” in Europa ( Brussel) wil juist dat de publieke opinie wordt gesmoord. De maatregelen die nu genomen zijn, om het corona-virus te bestrijden, kunnen de machthebbers daarbij helpen en daar zinspeelt Robert Jensen op.
Wat ik wel krankzinnig vind is dat ” het zakenleven lekker aan China heeft verdiend, en nu mogelijk beseft dat China een wereldhegemonie wil, en dat de komplot-theorieën
“Analytisch” moeten worden bekeken en SARS en vleermuizen er bij moet betrekken.
In feite komen we terecht in de chaos van meningen en ” pseudologen” ( leugenaars) ons alles willen doen laten geloven hoe het echt zit.
Machthebbers zijn gewoon krankzinnig en het volk is helaas te dom om te begrijpen wat er aan de hand is en dat is de kern van macht.
En, terecht schrijft de heer Dunki:”*** Opvallend is dat ook anderen die pretenderen onze privacy en burgerrechten hoog in het vaandel te hebben, opvallend stil zijn… Wordt het niet hoog tijd dat u er eens iets van zegt?***. Als de democratie wordt uitgehold door die machthebbers is er niet veel meer aan te doen. Immers: heeft U al eens brief naar Mark Rutte geschreven waarom hij toestond dat het referendum is afgeschaft?
De infame leugens van de communisten zijn een directe bedreiging voor de wereldgezondheid maar Mark Rutte heeft met ZIJN infame leugens de machthebbers in de kaart gespeeld door het referendum van de burger af te nemen opdat deze zijn mond moet houden zodat de ” verrotte leiders in Europa” hun zieke ambities kunnen doordrukken.
De “politieke- houtrot” is dat het “electoraat” op figuren stemt als Rob Jette en Jesse Klaver en het CDA met een ” schijnheilig” gezicht Sibrand Buma tot Burgemeester benoemd in Leeuwarden. En, weet U nog dat ex- minister Mayweggen, CDA, van Verkeer en Waterstaat, haar dochter ook een baantje in de politiek heeft bezorgd?
We zien dus dat: ” De dans om de macht ” Rucksichtlos one Gnadenbrot is, en het parasitaire aspect daarmede is ingevuld. Dat Thierry Baudet en Geert Wilders het niet in het ” snotje” zou hebben wat er “” aan de hand is, is pertinent onjuist.
Beide heren worden op een genadeloze manier psychologisch aangevallen omdat ” het kartel geen vreemden in de bijt wenst om de buit te verdelen” . En, dat Rutte maar een Coöperatief radertje is in het ziek globalistische netwerk, is zeker merkbaar……….. maar niet onbelangrijk………. op de rijkelijke pensioenpot zijn de parasieten, de aasgieren, niet door hem ( Rutte) verjaagd, en heeft hij ooit kritiek geuit op Draghi, van de ECB dewelke de boel in het honderd heeft laten lopen!!! € 1600.000.000.000,– is heel veel geld. En het Forum voor Democratie wil uit de Europese Unie. Dat heeft Rutte nog nooit gemeld.

Ravian
3 jaren geleden

Corona is beslist geen “hoax”, de pandemie is reëel genoeg, maar er wordt wel op misdadige wijze misbruik van gemaakt.
Je kunt het vergelijken met een lek geslagen boot, waarbij een deel van de bemanning moet hozen terwijl het andere deel van de bemanning het lek repareert.
Als de hele bemanning namelijk het lek gaat repareren dan is de boot gezonken voordat het lek gedicht is, en als de hele bemanning gaat hozen dan zinkt de boot wel langzamer, maar zinken gaat deze dan uiteindelijk net zo goed.
In het geval van Corona heeft onze overheid nu voor die laatste optie gekozen, er wordt WEL gehoosd (lockdown), maar er wordt NIET gerepareerd (testen).
Het resultaat is pure kapitaalvernietiging.
Dit beleid kan vervolgens twee oorzaken hebben; OF men is gewoon zo stom als het achtereind van het welbekende varken, OF men poogt zo lang mogelijk chaos te creëren en deze te misbruiken om de globalistische agenda te pushen.
Ik denk dat het een combinatie van beiden is; totaal incompetente zelfzuchtige bestuurders bungelend aan de touwtjes van kwaadaardige globalistische manipulators.