Rutte, quo vadis?

De wereld is bang voor het Chinese covid-19 virus maar het zijn de brutale Chinese communisten die enerzijds proberen hun straatje schoon te vegen met hulp van de corrupte UN en hun samenzweerders in de WHO, anderzijds maken zij grof misbruik van deze situatie door in Hong Kong de meest prominente democraten in te rekenen in strijd met al hun formele garanties voor de democratie.

Min. Pres. Rutte. Afb: Pixabay

Globalistische intriganten proberen hun invloed te vergroten door overal paniek te zaaien, reden waarom liefst 84 landen met noodmaatregelen werken maar XiJinping, de hoofdschuldige aan deze catastrofe, vond dit buitenkansje in Hong Kong onweerstaanbaar terwijl de corona epidemie in China kennelijk voortwoedt, hetgeen angstvallig verzwegen en onderdrukt wordt om het grandioze imago van communistisch China te preserveren. Dat er in China momenteel waarschijnlijk al tegen de honderdduizend corona doden zouden zijn dankzij de communistische beunhazerij begint meer en meer via Hong Kong naar buiten te sijpelen, maar daar weet Xi wel raad mee zoals wij zagen!

Fascistisch tuig

Dit geeft nog eens goed aan waar wij staan met de Chinezen, die niets anders zijn dan fascistisch tuig van het laagste allooi, altijd geweest trouwens… Dus laat niemand zich illusies maken, want dit is het begin van de brutale verkrachting van alle formele afspraken over het ‘one country, two systems’ model; China rust niet voordat de hele vrije wereld naar hun fascistische pijpen danst.

Nederland zwalkt op een weifelende wijze verder, vooral door de besluiteloosheid van Rutte die lijkt voort te komen uit zijn persoonlijk opportunisme om vooral maar de goedkeuring van potentiële kiezers binnen te halen, waarbij hij zich langzaam (maar zeker) door de publieke opinie zal laten leiden om de lockdown te verzwakken en op te heffen.

Er is een Engels gezegde van toepassing op zijn laffe beleid: ‘ never put off until tomorrow what you can avoid alltogether…’ hetgeen bij Rutte betekent dat hij als een echte ambtenaar wacht tot de problemen zich vanzelf oplossen door het tijdsverloop.

Dat die vlieger niet opgaat moge duidelijk zijn, want economisch is de schade waarschijnlijk al in de tientallen procenten maar het menselijk leed wordt met de dag groter en dat dringt niet tot ‘de grote roerganger’ door die ieder risico voor zijn imago op deze laffe wijze uit de weg gaat.

Wat was het toch eenvoudig geweest om besmette mensen te identificeren en hun (recente) sociale contacten te traceren en in quarantaine te plaatsen in plaats van een heel land te verlammen in zijn sociale cohesie en de economie. Dat beetje inbreuk op eenieders privacy lijkt mij acceptabel, maar Ruttes kritiekloze omarming van de corrupte WHO en het zoeken van politieke rugdekking bij RIVM en andere dilettanten is onvergeeflijk.

Gebrek aan democratisch evenwicht

In andere landen lijkt het denkbaar dat leiders met dictatoriale trekjes teveel macht naar zich toetrekken en die niet meer vrijwillig teruggeven, maar voor corona was er in veel landen ook al sprake van een gebrek aan ‘feitelijk democratisch evenwicht’ dankzij de infiltratie en subversie door de social justice, die niet aarzelt om corona te misbruiken in hun voortdurende ideologische strijd.

Nederland is zonder meer één van die ‘feitelijk onevenwichtige’ democratische landen en onze globalist Rutte laat zich door zijn élitaire meesters in de UN, de IPCC en de WHO meeslepen teneinde overal vriendjes te maken over de ruggen van de Nederlandse bevolking, maar zijn grootste drijfveer lijkt het kabinet Rutte 4, maakt niet uit wat voor brandhout daarin figureert. Een treffend voorbeeld daarvan is de dwaze Sigrid Kaag, die dezer dagen kennelijk alweer € 100 miljoen aan haar globalistische vriendjes in de WHO geschonken heeft ‘omdat die anders niet goed onderzoek naar het covid-19 virus kan doen’…  

Alsof die clowns ooit iets anders hebben gedaan dan weken lang covid-19 te verzwijgen en vervolgens China’s falen om daar iets aan te doen goed te praten. Onze Sigrid is niet alleen onverantwoordelijk maar ook levensgevaarlijk, want zij heeft eventuele professionele kwaliteiten ingeruild voor haar ideologische idée fixe!

De Wereld Bank heeft net een studie uitgebracht die de relatie aantoont tussen grote inkomende geldstromen van ontwikkelingshulp in ‘shithole countries’ en grote uitgaande geldstromen naar belastingparadijzen en daar zat het corona effect uiteraard nog niet in verdisconteerd. Wat er wèl inzat was een ander bedrag van € 100 miljoen van Sigrid aan een of ander centraal Afrikaans landje voor ‘klimaathulp’! Hoe dwaas kan dit mens zijn?

“De mensen worden
steeds bozer”

De mensen worden niet alleen armer en ongezonder maar ook steeds bozer. Een typisch voorbeeld is Macron, die steeds meer de greep op het land begon te verliezen door zijn beunhazerij, maar dankbaar misbruik maakte van de corona crisis om alle demonstraties te verbieden en met 100.000 militairen op straat het land lam te leggen.

Deze week kwam het tot een uitbarsting in Parijs, die angstvallig verzwegen werd door de Nederlandse pers, maar de houten knuppel regeert en ondertussen probeert deze Parijse non-valeur Nederland er – desnoods kwaadschiks – toe te brengen om akkoord te gaan met de Eurobonds ten gunste van alle zuidelijke klaplopers in de vermolmde EU.

Het benieuwt mij waar Rutte persoonlijke winst ziet in deze confrontatie, maar het lijkt erop dat een groot deel van Nederland Wopke Hoekstra steunt tegen de klaploperij van de EU. Dus hopelijk ziet Rutte dat licht want hij begrijpt niet hoe ver hij inmiddels al over zijn houdbaarheidsdatum heen is.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

***Het benieuwt mij waar Rutte persoonlijke winst ziet in deze confrontatie, maar het lijkt erop dat een groot deel van Nederland Wopke Hoekstra steunt tegen de klaploperij van de EU. Dus hopelijk ziet Rutte dat licht want hij begrijpt niet hoe ver hij inmiddels al over zijn houdbaarheidsdatum heen is.*** Aldus de heer Dunki.

In Uw ander artikel, ” De herverkiezing van de bureaucratische lafbek ten koste van alles,” heeft op mij een sterke indruk gemaakt.
Want. In feite schrijft U dat Mark Rutte CS, totaal ongeschikt is voor haar taak. Iemand voor “lafbek” uitmaken in de politiek is niet niks. Overigens, ik ben het geheel met U eens.
Ook ik heb zo vaak geschreven dat Mark Rutte een absolute ” pseudoloog” is ( leugenaar).
Immers: Hij is in dienst van de Nederlandse bevolking, maar hij liegt en bedriegt en . minacht de burger. Dat Mr. dr. Thierry Baudet in de Tweede Kamer der Staten Generaal, de woorden ,” een stel idioten” heeft gebruikt, spreek boekdelen.
Daarnaast heeft hij, Mark Rutte, ” gekozen” voor een links standpunt en dat is nu juist de aard van het kwaad. Politiek links is in haar basis ” communistisch” omdat het ” socialisme”, denk aan de voormalige DDR en het tuig in Cambodja., slechts een dictatuur blijkt.
Dat Mark Rutte geen afstand neemt van Groen Links, D-66 en de P.v.d.A, is mij een raadsel. Maar, de verklaring is dat hij ” op het pluche wil zitten” ongeacht de consequenties, en aldus de . ( grote) lafbek is ” ten koste van alles”.
Rutte denkt internationaal en wil ” ongeacht de consequenties” dat de Europese Unie en de Euro-unie, slaagt. En, aldus zal ook Nederland voor de arme Spanjaarden, Portugezen, Italianen en de Grieken, moeten betalen via een garantstelling voor de leningen aan
genoemde landen. Immers: De zuidelijke landen **KUNNEN** . niets terug betalen zodat de afschrijvingen nog komen. Dus…… Mark rutte is niet alleen een lafbek, en leugenaar, hij heeft HEEL ANDERE DOELSTELLINGEN DIE VALLEN ONDER ” het détournement de pouvoir”. Immers: de kiezer heeft gekozen voor een partijprogramma dewelke het electoraat gunstig moet stemmen en niet voor internationale allure en het ontnemen van democratische rechten en de belastingen veel te hoog op te schroeven. Rutte deed zelfs geen enkele poging om het afschaffen van het referendum tegen te gaan. Ook het percentage ( 21%) BTW wordt én is de waanzin ten top en Mark Rutte doet NIETS.
De ” liberale LAFBEK ” is eigenlijk onhoudbaar;” ***Dus hopelijk ziet Rutte dat licht want hij begrijpt niet hoe ver hij inmiddels al over zijn houdbaarheidsdatum heen is.*** En, zo is het.
Maar, ik ben bang dat hij zich er niets van aantrekt van welk commentaar ook, en, rustig door gaat, omdat hij op ” **de kurk van de domheid functioneert”** : de VVD trekt nog steeds stemmen. Hij weet dat hij ” machtig op het pluche zit’, en, met een **plank voor de kop** een ” fatalistische attitude aanneemt ” en dat samenbundelt op ,”laiser’aller”.
De grote vraag is…….. hoe raken wij hem kwijt.

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr.

@ A.R.Girbes sr.

Het bedrijfsleven en tienduizenden werkelozen betalen voor Ruttes ‘popularity contest’.

Hun offer is niet te becijferen, maar Rutte weet niets eens dat het woord ‘bedijfsleven’ of ‘werkeloze’ bestaat… Economisch inzicht of menselijke empathie is hem vreemd.

Maar waar zijn de oppositieleiders Baudet en Wilders, die hem namens al die slachtoffers aan stukken zouden kunnen, en moeten, scheuren? Zo raken wij hem nooit kwijt.