Criminaliteit door asielzoekers

Nederland werd afgelopen jaar geconfronteerd met een (voor denkende mensen voorspelbare) toename van criminaliteit door ‘asielzoekers’. Dat zou blijken uit een nog geheim rapport van het ministerie van Justitie en Veiligheid, waarvan een concept in handen is geraakt van De Telegraaf. In 2019 werden ruim duizend meer verdenkingen van misdrijven geregistreerd dan het jaar ervoor, een toename van 27 procent, schrijven de journalisten  Valentijn Bartels en Vincent Triest.

‘Vluchtelingen’. Afb: pixabay

Verreweg het grootste deel van de ‘asielzoekende’ criminelen komt uit veilige landen als Algerije en Marokko volgens het rapport. Een bijkomend probleem schijnt te zijn dat o.a. Marokko, categorisch weigert om deze criminelen weer terug te nemen. Het is merkwaardig dat deze mensen uit veilig geachte landen zich überhaupt in een asielprocedure kunnen bevinden. Het ligt dan ook voor de hand om deze cultuurverrijkers linea recta in hun landen af te leveren. Een denkfout die veel wordt gemaakt is dat deze landen op grote afstand van het onze liggen, wat de repatriëring kennelijk lastiger maakt. Maar dat is een vergissing, want delen van b.v. Marokko en Algerije liggen gewoon midden in Den Haag: de Marokkaanse en Algerijnse ambassades kunnen worden beschouwd als soeverein grondgebied van die beide landen. Daar is dus verder ook al geen radeloze en  pensioengerechtigde dame voor nodig. Gezond verstand is gewoon toereikend ook al is de voorgestelde methode niet chique.

De industrie erachter

Erger is de industrie die hierachter zit. In dit metier bevinden zich personen die zich werkelijk een slag in de rondte verdienen aan het rondpompen van mensen uit verre landen. Natuurlijk leggen we vanuit het Westen vooral de focus op lokale ‘mensenhandelaren’ en ‘ronselaars’ wat een valse voorstelling van zaken is. De werkelijke daders zitten in de Westerse organisaties, die al lang geleden hebben ontdekt dat de eertijdse ‘ontwikkelingshulp’ op grond van het voortdurend falen in het bereiken van de doelstellingen, er terecht vanuit gingen dat hun lucratieve goudmijn op termijn zou sneuvelen. En als er daarginds niet leuk door die industrie leuk verdient kan worden, dan halen we de ‘deplorables’ toch gewoon hier naartoe?

“Wat de vluchtelingen ons brengen,
is waardevoller dan goud”

Aldus geschiedde en we kijken inmiddels naar miljoenen ‘vluchtelingen’ die sinds 2014 kennelijk nog niet voldoende zijn ingeburgerd om asperges te steken, appels te plukken of wat dies meer zij. Sterker: jaarlijks worden hulptroepen voor onze economieën nog gewoon met bussen tegelijk uit Roemenië, Oekraïne of Polen gehaald. En weer teruggebracht; dat spreekt. Gesjeesde politici als de Eurofiele Martin Schulz hielden ons nog schaamteloos voor dat “wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud”. Lodewijk Asscher (wie overigens met de naam Lodewijk is gedoopt komt geheid niet uit een arbeidersgezin) van de PvdA voorzag een zeker moment nog een potente hoeveelheid ‘apothekers uit Aleppo’. Helaas: geen apothekers maar een kloeke hoeveelheid IS-personeel die op herhaling moesten, maar dan in Europa. En zelfs terwijl dat al bekend was, twitterde een ‘groene’ politica nog dat dit volstrekt hysterische veronderstellingen waren. Zou mevrouw Sargentini inmiddels weten hoeveel levens de aanslag op de Bataclan heeft gekost? Zou mevrouw Sargentini, die op 17 oktober in ongeloof een georkestreerd en daverend applaus in ontvangst nam omdat ze Hongarije de maat had genomen in en met een flutrapport over mensenrechten enzo, zich realiseren dat die slachtoffers niet gevallen zouden zijn wanneer onder andere zij de fundamentele mensenrechten van de latere slachtoffers nog vóór haar domme tweet zou hebben erkend?

Politieke bovenlaag

Deze politieke bovenlaag van de vluchtelingenindustrie slaagde er jarenlang in de focus van ‘ontwikkelingssamenwerking’ te verleggen naar het terrein van ‘vluchtelingen’. Steeds meer van ons belastinggeld verdwijnt in die industrie en komt vooral ten goede aan de ‘mittglieder’ van de propagerende politieke partijen. Een directeur van een lokale afdeling van ‘Vluchtelingenwerk’ is meestal lid van zo’n linkse partij en pikt toch al gauw zo rond de 60.000 euro per jaar mee voor drie dagen werk in de week. Dat verdient een supermarktmanager bij de Aldi ook bijna voor een hele week van 60 uur en die heeft toch warempel even wat meer omhanden dan zo’n ‘directeur’ van de vluchtelingen fanclub. Het verschil is dat de managers bij Aldi geen bullshit-banen hebben en de ‘mittglieder’ in het vluchtelingenwerk wel; die laatste snuiven slechts veel belastinggeld tot over de longen op.

De slotconclusie kan dan ook niet anders zijn dan dat de aanstichters van het nu schoorvoetend toegegeven onheil in eigen land gezocht moeten worden. Moge de geschiedenis hard over hen oordelen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

**Nederland werd afgelopen jaar geconfronteerd met een (voor denkende mensen voorspelbare) toename van criminaliteit door ‘asielzoekers’*** Aldus de eerste zin van de heer Nijhof.

” Voor denkende mensen”. ?

Ik ben bang dat er geen ” denkende mensen ” meer zijn, maar slaven, die zich laten afslachten op bevel van Mark Ruttem Jesse Klaver, Rob Jetten, Lodewijk Asscher en het CDA. De absoluut incompetente Minister Broekers- Knol, van de VVD, spant de kroon.
Asielzoekers zijn hier gekomen op grond van pure emotie, economische uitbuiting, en pure domheid van de Nederlandse regeringen en de organisaties die daaraan dik hebben verdiend.
Wijlen Prof dr. Bob Smalhout, schrijft in zijn column van 18 april 2009,” Het voeden van een krokodil, ” ** Dat het grote gevaar in het westen is ” ongelooflijke” naïviteit, die geleid heeft tot een levensgevaarlijke cultuurrelativisme. ” Het idee dat de islam in de westerse wereld gematigder zal worden is een illusie.
Sinds 2008 weten we dat en zijn de hoeveelheid bewijzen van onaangepast gedrag en aanslagen van moslims niet meer te noemen/. tellen.
Wijlen Libische kolonel Mohammar Khadaffi, zei: ” dat de 50 miljoen moslims in Europa ,dat Allah de overwinning zal schenken.
We zien dus, de heer Nijhof noemde het al, dat de domheid en naïviteit ook in het Europees parlement zit.
” Onbenullen aan de macht, schrijft Smalhout, en ik heb, evenals de schrijvers van Sta-Pal, ( Vroeger Stavast) geschreven dat links niet kan NADENKEN en ook de consequenties van hun daden niet kunnen overzien. Dat de VVD de zwaai naar links heeft gemaakt en Mark Rutte de titel heeft ontvangen van ” Pseudoloog ( leugenaar) en vast loopt in ” redundantie” ( Overvloedige woordenvloed) zonder enige inhoud is te krankzinnig voor woorden.
Het dringt niet tot de ” Grijze massa” door dat ” cultuurrelativisme” inderdaad levensgevaarlijk is.
Dat Judith Sargentinie en Cicilia Malmström, de domheid in de Europees Parlement vertegenwoordigen, is als een wespennest; als “men” te dicht bij hen komt wordt ” men” gestoken door het linkse gedram **Der Aderieten** ( De onnozelen.)

Henk L. Bakker
3 jaren geleden

Ik zeg het tegen iedereen die het wil horen:

Ik heb ruim 25 jaar bij de overheid gewerkt en gezien hoe het er daar aan toe gaat.
Om op een beetje niveau binnen te komen vraagt men minimaal academisch niveau, wat dat dan ook mag zijn. Ben je eenmaal binnen, dan is het de kunst om zo snel mogelijk alles wat je hebt geleerd weer te vergeten en vooral je chef niet tegen zijn haren te strijken. Heb je dan ook nog geen al te streng geweten, dan kom je gegarandeerd zelf ook een keer op het pluche te zitten.

Joop Verbeek
3 jaren geleden
Antwoord aan  Henk L. Bakker

Helemaal waar wat je schrijft. Als je binnen de ambtenarij carrière wilt maken moet je er vooral geen eigen mening op na houden. Netjes zitten, pootjes geven en meehuilen met de wolven in het bos zorgt ervoor dat elke maand een vast inkomen op je bankrekening wordt gestort. Je moet er wel voor in de wieg gelegd worden want het slijmen en likken moet in je bloed zitten anders hou je het lang vol.

karton
3 jaren geleden

Een heel groot aantal door “asielzoekers” gepleegde misdrijven belandt in de bekende doofpot opdat de bevolking niet weet met welk geteisem zij zijn opgezadeld !! Deze doofpot gaat óóit barsten en dan zijn in NL “de rapen gaar”, de échte Nederlanders zullen er alsdan voor zorgen dat het gevaar zal stoppen, al dan niet met geweld !