Film: Planet of the Humans

Filmmaker Michael Moore zal het bij zijn linkse vrienden inmiddels wel volledig verbruid hebben met zijn nieuwste project, de film ‘Planet of the humans’. In de film veegt regisseur Jeff Gibbs, nadat hij eens wat verder heeft gekeken in de wereld van de Groene Khmer, de vloer aan met het geneuzel over het klimaat.

Michael Moore. Afb: Flickr.

Jarenlang schrijven we nu al precies datgene op wat deze film laat zien. Toch worden we, zoals ook Jan Jacobs fijntjes noteert op een van mijn favoriete websites, al jaren ondergeschoffeld door de Groene Khmer en desnoods weggezet als klimaatontkenners, rechts-radicalen en levensgevaarlijke gestoorden. Maar uit onverwachte hoek krijgen we steun: van aartscommunisten als Moore en Gibbs. Het is crony-capitalism en cultuurmarxisme van het zuiverste water wat de boventoon in de debatten voert, met slechts één doel: verhullen dat we met teveel klanten op een kluit zitten met de naam Aarde. Waarom? Om het ‘vriendjeskapitalisme’ aan omzet en megawinsten te helpen. En daar moet je steeds meer klanten voor hebben.

Al Gore gaf de aftrap voor de grootste zwendel die wereld ooit heeft gezien met ‘An unconveniant truth’ en werd er multimiljardair mee. Zijn ‘ongemakkelijke waarheid’ was keihard gelogen maar leverde hemzelf en zijn vrienden miljarden op. Euro-crony communist Timmermans gooit miljarden belastinggeld uit het raam, precies in de zakken van het grote kapitaal (Caterpillar, Toyota, Citibank, en vele anderen) waarbij de bovenlaag van de criminele Groene Khmer (Bill McKibben en 350 org, Al Gore, The Sierra Club, NRDC, Arnold Schwarzenegger, Elon Musk, Richard Branson, Michael Bloomberg, Vinod Khosla. Jeremy Grantham etc. en vergeet ook Jan Rot en z’n Urgenda-engerds niet) eerst mag afromen.

Geen enkele hoeveelheid batterijen zal ons redden, waarschuwt regisseur Jeff Gibbs (milieuhystericus en coproducent van “Fahrenheit 9/11” en “Bowling for Columbine”). Deze urgente, niet te missen film, is een frontale aanval op onze heilige koeien en zullen gegarandeerd woede, discussie en, hopelijk, de bereidheid oproepen om ons verdere bestaan op een nieuwe manier te zien – hopelijk voordat het te laat is.

Met: Al Gore, Bill McKibben, Richard Branson, Robert F Kennedy Jr., Michael Bloomberg, Van Jones, Vinod Khosla, Koch Brothers, Vandana Shiva, General Motors, 350.org, Arnold Schwarzenegger, Sierra Club, de Union of Concerned Scientists , Nature Conservancy, Elon Musk, Tesla.

Muziek van: Radiohead, King Crimson, Emerson, Lake & Palmer, Blank & Jones, If These Trees Could Talk, Valentina Lisitsa, Culprit 1, Patrick O’hearn, The Torquays, Nigel Stanford etc.

———————————–


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
4 jaren geleden

Tja. Ik zie het toch vooral als de film van een communist tegen het groot Kapitaal. De klimaatfanaten zijn verbolgen omdat iemand hun zeepbel doorprikt. En het groot Kapitaal is voorspelbaar uit op het klimaat als verdienmodel. De mens gedraagt zich alsof er meerdere planeten Aarde zijn, en loopt risico zich een oorlog in te vechten als het overduidelijk wordt dat er maar één planeet Aarde is.