Complottheorie of is het allemaal puur toeval…?

Is het puur toeval dat in oktober 2019 het Johns Hopkins Center for Health Security – dat zwaar gesponsord wordt door de Bill Gates stichting, het globalistische World Economic Forum, en de Bill & Melinda Gates Foundation gezamenlijk het ‘Event 201’ organiseerden, dat een serie scenarios ontwikkelde in reactie op “een hypothetische  – maar wetenschappelijk plausibele – pandemie…”?

George Soros. Foto: www.stephan-roehl.de / Flickr.com

Is het toeval dat George Soros in januari, tijdens het World Economic Forum (WEF) in Davos, publiekelijk aankondigde dat, hoewel Trump er zeer rooskleurig voorstond voor de november verkiezingen dankzij de door hem bloeiende economie, ‘de tussenliggende tien maanden in tijd van crisis een eeuwigheid konden lijken’.

Is het toeval dat er zo weinig tijd is verstreken tussen het ‘Event 201’ en die virtuele aankondiging van Soros dat er iets rampzaligs te gebeuren stond en de – lang door de communisten en de WHO verzwegen – corona uitbraak in december/januari?  Is Soros helderziend of is dit misdadige voorkennis?

Is het toeval dat deze grondslag voor (het misbruik door de politiek van) de huidige corona crisis al van tevoren gepland was als ‘hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele, pandemie’?

Is het toeval dat dit misbruik door linkse politiek en idem pers, voor de zoveelste keer, stoelt op het Trostkistische model van de ‘permanente revolutie’ dat de globalisten ook al met succes hanteerden bij hun klimaatzwendel,  de gaten in de ozonlaag, de neutronenbom en God weet voor wat voor andere doortrapte manipulaties en vooral de panische bangmakerij van het domme kiezerspubliek?

Het ‘Event 201’ telde een 15 tal deelnemers, omschreven als ‘prominent individuals from global business, government, and public health’, maar als u de moeite neemt om hun doopceel te lichten zijn zij voor het grootste deel gelinkt aan de globalistische United Nations en de World Health Organisation, het Chinese Centrum voor Ziekte Controle, de farmaceutische industrie – lees: Bill Gates idée fixe van de verplichte wereldwijde vaccinaties, de door Gates gesponsorde Johns Hopkins kliek met prominente wetenschappers die specialiseren in ‘nucleaire dreiging, diversiteit en inclusiviteit’, dan weet u wel ongeveer hoe de vlag erbij staat: halfstok!  

Is het toeval dat de voorgekookte aanbevelingen van ‘Event 201’ nu stuk voor stuk in de praktijk worden gebracht in tientallen landen met als vooropgezet effect dat de kapitalistische economieën (bijna) ten gronde worden gericht?

Is het toeval dat, voor wat betreft de bescherming van de volksgezondheid, het Zweedse model zonder ‘lockdown’ en andere onzinnige restricties,100% afwijkt van de door de globalisten afgedwongen maatschappelijke verlamming en daarom relatief spectaculaire resultaten oogst met het geringste aantal corona doden terwijl het sociale leven en de economie relatief ongemoeid zijn gebleven?

Is het toeval dat ons globalistische meelopertje Rutte de maatschappelijke en economische verlamming zo lang mogelijk wil prolongeren teneinde zijn globalistische meesters te dienen?

(Wie het geduld en de interesse heeft : https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about)

In Frankrijk zijn al de gehele week gewelddadige rellen tegen de ‘lockdown’ gaande waarvan u niets te zien krijgt in het NOS Journaal en ook in Duitsland groeit het onbehagen met Merkel’s wanbeleid, omdat daar nauwelijks zieken laat staan doden zijn, maar niemand durft deze communistische ijzervreetster aan te pakken.

Nu is in Oostenrijk de ex minister van buitenlandse zaken Herbert Kickl gisteren in het parlement uit zijn vel gesprongen over de globalistische greep op zijn land en heeft in een kernachtige redevoering uiteengezet wat er allemaal fout is met die subversieve, communistische aanpak in zijn land, daarbij simpele vergelijkingen met Zweden trekkend. https://www.youtube.com/watch?v=3gH4zH4Cp9Q

Complot theorie of toeval?  De Amerikaanse dichter John Whitcom Riley (1849–1916) is waarschijnlijk de geestelijke vader van de leuze:  ‘ When I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck.’


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties