Jensen: “Laten we proberen normaal te doen”

Vrijwel de voltallige politiek bleek halverwege maart ‘compleet verrast’ door het virus wat al sinds eind december (Hubei, China) bekend is onder de naam COVID-19, ofwel ‘corona’. Het virus bleek levensgevaarlijk, gevaarlijker zelfs dan de ‘deskundigen’ van het RIVM ons voorhielden en –houden. Sinds een viertal weken is Nederland in ‘lockdown’, alsof het virus pas in maart is uitgebroken.

Robert Jensen. Afb: screenshot Youtube.

Het was van alles te laat en van alles te weinig. Ook bij een tijdige en adequate aanpak zou onze gezondheidszorg nog steeds onvoldoende, ook niet op het nippertje, gereed zijn geweest om de patiënten van zorg te voorzien. Maar wel zouden veel levens zijn gered, heel veel zelfs. Er werd te lang gedraald en teveel gefaald.

Dat is ook nu het geval. Stoïcijns weigert de heersende politiek de ‘lockdown’ te verschuiven naar een echte ‘intelligente lockdown’ waarin geleidelijk aan, waar dat kan, weer ruimte wordt gegeven aan ondernemen en economische activiteit. Robert Jensen ziet dat ook en houdt een hartstochtelijk pleidooi voor ‘geleidelijk en verstandig terug naar normaal’.

Toch eens wat meer op die man letten zouden wij zeggen….

U kunt ons volgen op social media en wij stellen uw 'like' zeer op prijs.:

1 reactie(s) op “Jensen: “Laten we proberen normaal te doen”

  1. henk
    19 april 2020 at 17:17

    Het is zeer de moeite waard om naar Jensen te luisteren !

    Maar luister ook eens naar ook eens naar Sven Aka Hulleman (een oorlog reeds verloren )

    Wacht hier niet te lang mee want dit soort nieuws wordt helaas weg gecensureerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *