Hoeveel eerder komt de USA uit de corona recessie dan de EU?

Trump heeft zijn kapitalistische instincten tijdelijk verloochend ten gunste van een lockdown om een onzichtbare vijand op afstand te houden, maar aarzelt niet om die situatie nu weer terug te brengen naar het ’oude normaal’.

Afb: wikimedia-commons

Geen achterbakse Rutte-prietpraat over een ‘nieuw normaal’, dat duidt slechts op een malafide greep naar de macht door de corona crisis – net als de klimaatzwendel – te misbruiken voor politieke doeleinden in plaats van een helder scenario te ontwerpen om terug te keren naar  het ‘oude normaal’ waarover slechts globalisten ontevreden waren.

De kapitalistische USA is al vele decennia lang de economische motor van de wereld en de Amerikaan is daar dankzij zijn onvermoeibare werkethiek debet aan. Recentelijk vergeleek Ton Nijhof de beduidend hogere cijfers van het Nationaal Product per capita der Noordwestelijke EU leden met die der ‘mediterrane feestneuzen’ maar wat, in die context, buiten beeld bleef zijn dezelfde cijfers in de USA die, uitgedrukt in ‘internationale Dollars’, permanent ruim 10% hoger liggen dan de onze.

Altijd baas boven baas. Nu zitten wij in de grotendeels geënsceneerde crisis van het globalistische paniekvoetbal maar gaan er meer en meer stemmen op om de teugels van de ‘lockdowns’ te vieren teneinde miljoenen zelfstandigen en andere werkelozen niet te laten verzuipen. Trump streeft ernaar om de economie nu weer zo snel mogelijk te laten zoemen; opvallend is dat het unaniem Democraten zijn – vaak ambtenaren met een sowieso gegarandeerd salaris – die zich hiertegen verzetten in hun streven om de lockdown vast te houden, dat is hun ultieme agenda.

Politisering van de volksgezondheid is het Social Justice wapen om de kapitalistische economie te vernietigen, terwijl niet alleen gezonde mensen hier economisch zwaar onder lijden maar ook alle zieken die al lang op de agenda voor operaties stonden, zitten met de handen in het haar omdat alle ziekenhuizen ‘plat liggen’, behalve wellicht voor zware urgenties.

In de USA wordt die strijd op het scherp van de snede gestreden, globalisten als Gates, Soros en andere misbaksels spannen ouderwets samen met de ideologisch gedreven pers om Trump onderuit te halen voor de november verkiezingen. Maar Donald ‘lust er als vanouds weer pap van’ en veegt de vloer aan met activistische ‘journalisten’ door hen, bij zijn dagelijkse persconferenties, keer op keer aan de schandpaal te nagelen door hen te confronteren met vermeende feiten die ten grondslag zouden liggen aan hun vragen, om hen vervolgens met hun eigen futiliteiten te schande te maken. De achilleshiel van alle linkse activisten, inclusief de onprofessionele pers: hun minachting voor feiten en hun overmaat aan agressie.

“Grote roerganger
Rutte”

Typerend voor de Nederlandse variant is dat onze lokale sufferdjes plots niet genoeg krijgen van ‘de grote roerganger Rutte’, die bij gebrek aan visie en daadkracht achter de corrupte WHO aanloopt. Dit terwijl Trump juist heeft gevraagd om een diepgaand onderzoek naar de WHO en met name de Ethiopische communist die daar naar de pijpen van XiJinping danst om China’ straatje schoon te vegen. Van die WHO, noch van de EU, gaat ook maar enig constructief initiatief uit om oorzaken en gevolgen van het Chinese virus te onderzoeken en aan te pakken, tot grote tevredenheid van de globalistische kliek onder leiding van Bill Gates die de hele wereld, tegen een zacht prijsje, gaat vaccineren. Een visieloze Rutte loopt aan de leiband van de WHO en RIVM!

Als het aan Trump en de ongeduldige Amerikaanse bevolking ligt gaat het gordijn weer omhoog en nemen de acteurs weer snel hun vertrouwde plaatsen op de Bühne in, terwijl in het slaafse Europa handlangers van het globalisme als Merkel, Macron en Rutte niets beters bedenken dan ‘het wordt nooit meer hetzelfde’ en ‘het nieuwe normaal’.

Trump’s élan gecombineerd met de grotere dynamiek van het Amerikaanse volk biedt kans op een spectaculaire herstart van de Amerikaanse economie terwijl in Nederland de feiten helaas de andere kant op wijzen. Men volgt gedwee het gelieg en bedrieg van de RIVM en de pers dankzij een Haagse opportunist die gespeend is van ieder initiatief, samen met een omhooggevallen schoolmeester met potsierlijk schoeisel, die al helemaal niet in de buurt heeft gestaan toen het buskruit werd uitgevonden. Daarbij komt de verwende, van ondernemende initiatieven afkerige socialistische attitude van het Nederlandse volk, dat nog steeds niet wenst in te zien wat een nutteloze kliek de EU in de afgelopen weken weer eens is gebleken. Brussel verdiept zich totaal niet in de herkomst en de verspreiding van het Chinese virus, noch in de funeste rol die de WHO heeft gespeeld in het verhullen van deze pandemie in de eerste maand maar strooit miljarden rond buiten de EU i.p.v. onder de hulpbehoevende lidstaten… ‘Ons soort mensen’ ziet niet hoe Rutte zich verschuilt achter de WHO en bij de neus laat nemen door de RIVM maar ‘zij zagen dat het goed was …’

Deep State

De westerse wereld is sinds de koude oorlog blootgesteld aan communistische indoctrinatie, gepaard aan een ‘mars door de instituties’, die met Obama culmineerde in een kwaadaardige, centralistische overheid die als ‘deep state’ nu probeert om hun Nemesis Donald Trump te elimineren. Desondanks is en blijft de USA het meest dynamische, kapitalistische land op de aardbol en de motor van de wereldeconomie die dankzij het globalisme een parasiterend China toestond om slapend rijk te worden en de vrije wereld massaal te infiltreren in hun grenzeloze drang naar mondiale hegemonie.

Die dagen zijn voorbij als het aan Trump ligt, maar wij zien in Nederland hoe de ‘nuttige idioten van het socialisme’ hand in hand gaan met de ‘nuttige idioten van Ruttes VVD en andere Kartel-broeders’ die het globalisme in de kaart spelen van GL, de ‘hard- core’ communisten met een groen jasje aan en wereldvreemde salonsocialisten van D’66 en PvdA.

In de USA is het de dynamiek van het kapitalisme die dat land in sneltreintempo in beweging gaat brengen terwijl bij ons Ruttes overheid samenspant met alle geitenharen sokken, resulterend in een hernieuwde editie van het vastgeroeste Oostblok uit de jaren ’50. Het is navrant dat in de klimaatzwendel, niet geheel toevallig, juist globalisten en hun vriendjes zoals Nijpels en Samson rijk worden aan die farce en dat nu weer de corona pandemie unieke kansen biedt aan dezelfde charlatans die aan de touwtjes trekken om immens rijk en oppermachtig te worden.

Momenteel bezit één procent van de wereldbevolking 50 procent van het vermogen in de wereld, met globalisten als Soros, Bloomberg, Gates, Bezos die staan te trappelen om van corona te profiteren en zo hun greep op de wereld te verstevigen en hun zakken te vullen. Volgens een studie in opdracht van het Britse parlement zal in 2030 die één procent 66 procent van het vermogen bezitten en bij 0,01 procent zal de verhoging exponentieel zijn! De corona pandemie draagt bij aan deze ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het geval is bij de miljardair Jeff Bezos van Amazon, de profiteur die als ‘vulture capitalist’ voor een prikje tientallen wankelende bedrijven opkoopt.

Ondertussen zal het overgrote deel der millennials roemloos afzakken naar lagere maatschappelijke regionen die nooit meer in staat zullen zijn om hun eigen huis te hebben en – als het Rutte en zijn élitaire broodheren zou lukken – zich voor de rest van hun trieste bestaan in het globalistische keurslijf van het ‘nieuwe normaal’ moeten laten manipuleren.

In de USA wordt de strijd van het kapitalisme en de democratie tegen het globalisme van Big Brother beslist in de komende verkiezingen. Europa is in feite al in slaap gesust door de EU die hier de laatste restjes individualiteit en creativiteit lijkt te kunnen onderdrukken met hun verstikkende socialistische keurslijf, als er niet gauw een einde komt aan het tijdperk van Merkel, Macron, Rutte en clowns als Von der Leyen, Timmermans en Verhofstadt die een levende aanbeveling voor een Nexit zijn.

Globalisten varen er wel bij…

Wie zeker niet rijk zullen worden in het huidige misbruik van de pandemie zijn de kleine, ondernemende zelfstandigen in de dienstverlenende sector, de horeca en de ZZP’ers, terwijl de globalisten als Amazon er wel bij varen. Alle restrictieve maatregelen die Rutte tijdens deze pandemie nam moeten daarom opgeheven worden om die duizenden kleine zelfstandigen niet tussen de wal en Big Brother’s globalistische schip te laten terechtkomen. Het lijdt geen twijfel dat het meest kapitalistische land deze problemen het snelst overwint terwijl de prognoses van de Wereldbank voor Europa’s hernieuwde groei veel lager uitpakken en die voor ons, het laatste communistische land na Noord Korea, het slechtst bleken te zijn van alle EU landen…

Trump’s filosofie mikt erop om overheid en private sector te laten samenwerken, waarbij de dynamiek van de laatste leidend moet zijn. In de EU is alle dynamiek al geslachtofferd op het offerblok van het alles overheersende socialistische Brusselse monster, dat ieder greintje particulier initiatief probeert te vermoorden in hun wanbeleid dat praktisch identiek is aan de door het oude Oostblok geleide economieën van na W.O. II. Het is Utopia, waar alles fout gaat maar niemand verantwoordelijk is voor het gechicaneer van Timmermans en zijn ideologische drammers.

Het is niet voor niets dat de SJW fanatici in de USA zich zo rabiaat tegen Trump keren, want hij is het onverwachte, gigantische obstakel voor hun zegetocht door de instituten, die door Obama zo gevaarlijk dichtbij is gekomen. Trump, de superkapitalist staat nu aan de kant van het oude electoraat der Democraten, die arbeiders, zwarte bevolking en andere onaantrekkelijke minderheden overboord hebben gegooid ten gunste van de snobby salonsocialisten, zoals wij hier ook zien bij een PvdA en D’66. Maar van al die vooroordelen en van al die haat kan je je kiezers niet te eten geven en dat realiseert Trump zich terdege. Hij heeft de ‘deplorables’ weer een stem gegeven en zal dat blijven doen, of zij nu blanke arbeiders zijn, arme negers uit de ‘inner-cities’ of ‘Chicanos from south of the border’. Trump is een pummel, maar een eerlijke pummel die doet wat hij belooft en niet heeft geaarzeld om het kapitalisme op te offeren voor een lockdown om erger te voorkomen, maar nu ook evenmin aarzelt om weer op de ‘aan knop’ te drukken. Hij heeft de werkeloosheid getolereerd, maar op termijn zal de USA sneller uit deze depressie komen dan wie dan ook.

De haat van links bewijst het gelijk van Trump die een grote kans maakt om Reagan te evenaren als de president die de gewone man zijn stem heeft teruggegeven en daarmee de democratie heeft gered. Het siert Trump dat hij, tegen zijn instinct als zakenman om voor de economie te kiezen, toch akkoord ging met een ‘lockdown’. Dat laatste leidt weliswaar tot grote werkloosheid, maar op de iets langere termijn zullen de kapitalistische en dynamische Verenigde Staten beter en eerder dan welk salonsocialistisch of communistisch land uit de recessie komen, terwijl het Nederland van Rutte gedwee in de bezemwagen toekijkt…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties