Hoe China het Corona virus met succes tegen het westen misbruikt.

Op 21.03 jl. gaf ik in ‘De dood van het Globalisme?’ aandacht aan de rol van de Chinese communisten in de Corona ramp. Desondanks probeert Xi nu glashard om er, op vier doortrapte manieren, alsnog een politiek slaatje uit te slaan!

Xi-Jinping. Afb: wikimedia.

China, dat de epidemie meer dan een maand lang probeerde te verhullen, misbruikt de pandemie nu om zich in ‘de strijd tegen de pandemie’ als de wereldwijde leider te presenteren. Wat een ironie…

China slaat zijn tentakels uit met medische hulp aan wankele landen zoals Italië, Japan, Irak, Servië en zelfs Peru om de mensheid hun chicanes te doen vergeten als het autoritaire kweeklab van de pandemie. De hondsbrutale Chinezen politiseren de Coronacrisis, daarbij dapper geholpen door de Amerikaanse landverraders uit de MSM pers, door zich te profileren als het superieure politieke model nadat zij al eerder, als veruit grootste mondiale vervuiler, hetzelfde geintje hadden uitgehaald met het Akkoord van Parijs.

Wat moet Nederland met 800.000 (wellicht defecte?) gezichtsmaskers van het verlengstuk van de Chinese inlichtingendiensten Huawei, dat praktisch wereldwijd door hun subversieve praktijken al op de ‘shitlist’ staat? Heeft dat iets te maken met de komende Nederlandse mobiele 5G veiling in juni? Let u eens op welke hardleerse globalisten Huawei straks in de 2e Kamer gaan steunen.

Italië wordt overspoeld met Chinese artsen en beademingsapparatuur waaraan een groot tekort is. Menslievendheid of eigenbelang dat heeft te maken met Rome’s status als één der grootste supporters van de Chinese infiltratie van Europa in hun ‘Belt & Road’ Initiatief?

Griekenland, dat al lang door de Chinezen gepaaid is na de overname van de haven van Piraeus, schroomt niet om zijn veto uit te spreken ten gunste van China bij handels-, veiligheids- en uiteraard mensenrechten stemmingen in de EU. Ook probeert China om Europese niet-EU leden te paaien met hulp en hen zo te distantiëren van de EU, zoals de Servische president Aleksandar Vucic de mond nu vol heeft van ‘zijn vriend en broeder’ Xi, omdat het enige land dat kan helpen China is. Zoveel voor de ontbrekende Europese solidariteit dankzij een Europese Commissie die het te druk heeft met de klimaatzwendel van onze oplichter Timmermans.

– Op 24 maart jl. schreef ik in Globalisme of een nieuwe industriële strategie? over onze domme, globalistische onnadenkendheid inzake een ontbrekende industriële strategie omdat wij, bijvoorbeeld, bijna exclusief van China afhankelijk zijn geworden voor medicijnen en ingrediënten daarvoor. Dat geldt niet alleen voor ons maar voor de gehele westerse wereld die met open ogen in dit sprookje van het Globalisme is getuind.  China begint daar nu een slaatje uit te slaan! Het schijnt dat rond 80% der ingrediënten voor medicijnen in de USA nu uit China komen en van specifieke antibiotica is het de enige fabrikant! Zelfs India, dat zo’n 20% der wereldwijde generieke medicijnen exporteert, krijgt de grondstoffen grotendeels uit China en kan nu al 26 essentiële medicijnen, waaronder antibiotica, niet leveren.

Als China nu de kraan zou dichtdraaien volgt er een ongekende slachting! Het persagentschap van de staat Xinhua circuleerde reeds de suggestie om geen medicijnen meer aan de USA te leveren ‘om die vijand in de machtige zee van het Corona virus te laten verdrinken’. Dat zal China weliswaar ook pijn doen omdat het voor $ 4 miljard aan medicijnen naar de USA exporteert, maar het geeft wel aan hoe de gemiddelde communist over ons denkt en de USA zijn dan echt niet alleen de klos!

Neemt iemand in Den Haag nota?  Het enige wat wij daar afgelopen week zagen was hoe goedkoop de ‘adder Asscher’ nog eens de gelegenheid te baat nam om Roche zwart te maken in een totaal onvergelijkbare situatie, hij kon de verleiding niet weerstaan.

In 2018 en 2019 heb ik in een handvol artikelen aandacht gegeven aan de Chinese ‘schulden strategie’ waarin allerlei derdewereldlanden en Europese desperado’s als Griekenland en Italië zich uitleveren aan China voor grote leningen die als onderpand veelal territoriale consequenties hebben. Als de economische gevolgen van de huidige, door China veroorzaakte crisis, toeslaan maakt het deze landen des te afhankelijker van die communisten die dan overal de deurwaarder laten aankloppen om hun onderpanden te verzilveren. De leningen moet China dan wel afschrijven maar zij hebben dan overal vaste voet aan de grond!

De linke Chinezen misbruiken de huidige crisis om hun wurggreep op die landen te verstevigen. Derdewereldlanden die één massale, nationaal faillissement in de ogen staren, gaan ongetwijfeld voor China door de knieën, maar onze globalist Kaag zou mogelijk nog een volgende handelsmissie naar China organiseren.

Zoals ik al eerder betoogde in artikelen over China’s expansie is Sri Lanka nu de controle kwijt over een grote haven aan de Indische Oceaan terwijl Djibouti, Tajikistan, Kyrgyzstan, Laos, de Malediven, Mongolië, Pakistan en Montenegro ook al op dat omslagpunt van verlies van soevereiniteit over eigen territoir zijn aangeland. Stuk voor stuk staan deze ‘shitholes’ voor meer dan 45% van hun nationaal product bij de nieuwste koloniale mogendheid China in het krijt!

Onderschat dit niet, want in het Chinese ‘Belt and Road’ Initiatief (BRI) is de Corona crisis, in niet minder dan 70 landen, hun troefkaart, de BRI is een onverhuld paard van Troje. Met de export van Chinese arbeiders, die in al die landen de infrastructuur projecten uitvoeren met uitsluiting van lokale werkers, is de kans op verspreiding van Corona heel groot, dus dat zal de rem er daar even opzetten, maar onze achterdeur staat wijd open.

In conclusie probeert China een post-virus strategie te implementeren om de USA maximaal te schaden in het tijdelijke machtsvacuüm dat wij beleven dankzij de Chinese Corona crisis. Hun subversieve activiteiten heb ik hierboven beschreven en die zijn mijns inziens meer dan voldoende aanleiding om alle globalistische onzin op de schop te gooien, vanaf vandaag is China de grootste imperialist.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jo
4 jaren geleden

Het lijkt er op dat de C.V.R. inzake kennis en door overheid gestuurde economische vooruitgang een ruime voorsprong heeft op het achterop geraakte “vrije” Westen, zonder zich aan enige fysieke geweldpleging te bezondigen en dat de U.S.A., op goed 4 jaar tijd tot een derde wereldland is vervallen, dat alleen de totale debacle zou kunnen uitstellen door ontketening van een gewelddadige derde W.O., waarschijnlijk opnieuw, zoals al haar eerdere geweldplegingen, zonder enig ander resultaat dan vernieling en chaos. Dat moet toch de conclusie zijn uit het nieuwste cursiefje van Ronald en de reactie van Ravian. Er rest ons, Nederlanders, toch één hoop in duistere tijden: wij blijven de beste literaire grapjassen ter wereld voort brengen en zelfs Ronald evolueert, vanuit zijn Bredero-stijl van weleer, naar leesbare politieke triller, waar de combinatie van fantasie en horror, als een oud gehuwd koppel, de lezer verwent. Spijtig dat er geen kiosken meer zijn aan onze stopplaatsen voor openbaar vervoer. Ik raad beide heren een vertaling naar het Hongaars aan, want daar is, blijkbaar, intussen een markt voor goedkope fictie ontstaan.

r dunki
4 jaren geleden

@ Ravian
Gisteren refereerde Tucker Carlson van Fox News aan een (intern?) bericht van de South China University of Technology waarin gerefereerd werd aan eerder onderzoek in Wuhan naar de betreffende vleermuizen, die notabene op 900 km. van Wuhan voorkomen…

Laten wij niet overreageren, want dit bericht is niet geverifiëerd maar kennelijk zou het virus – hopelijk per ongeluk – uit dat lab kunnen komen. Interessant!

Ravian
4 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Zich als studenten voordoende Chinese specialisten in biologische oorlogsvoering zijn Canada uitgeschopt omdat zij in Canadese laboratoria virusmaterialen en kennis gestolen hadden.
Met deze kennis werd blijkbaar in het lab te Wuhan verder geëxperimenteerd; in het Corona virus zitten blijkbaar elementen die gerelateerd zijn aan het in Canada gestolen materiaal, en er zitten elementen in die er op natuurlijke wijze met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit in terecht hadden kunnen komen.
Dat dit virus gefabriceerd is in het lab in Wuhan staat dus wel zo goed als vast, het enige wat niet vast staat is hoe het vrij is gekomen.
Dit kan met opzet door de Chinese overheid zijn gedaan.
Dit kan het gevolg zijn van onachtzaamheid in het betreffende lab, een zeer plausibel scenario gezien de algemene Chinese attitude wat verantwoordelijkheid en veilig werken betreft (zo zou een besmet kadaver op de markt terecht gekomen kunnen zijn).
En tot slot kunnen Soros & Co een dergelijk “ongelukje” ook vrij gemakkelijk georganiseerd hebben.
Maar om het even, dit virus is al ergens in November uitgebroken, en de Chinese overheid heeft dat onder de pet gehouden totdat het virus ook buiten China verspreid was.
Ze zijn dus sowieso aansprakelijk voor de gevolgen, en als er opzet in het spel was dan vraagt dit tevens om de arrestatie en berechting van alle betrokkenen, voor misdaden tegen de mensheid, om het even of die zich in het Chinese of het Globalisten kamp bevinden.

Ravian
4 jaren geleden

Als je een land waar je economisch mee in conflict bent eerst een (verdacht) virus stuurt en dit land daarna van een boycot voorziet van de voor de bestrijding van dit virus benodigde materialen dan is dat vrij gemakkelijk als een daad van oorlog uit te leggen.
Een daad van oorlog in de categorie onverhoedse aanval met een “weapon of mass destruction”.
Hoe de US of A op dat soort akkefietjes pleegt te reageren hebben we na 7 December 1941 en 11 September 2001 gezien.
Ik denk dus dat de in Peking residerende dictators, tenzij ze, zoals hun in Teheran residerende collega’s, naar Armageddon verlangen, niet dom genoeg gaan wezen om iets dergelijks te proberen.
Dat de Chinezen aan het pogen zijn de wereld te koloniseren staat verder als een paal boven water, en dat maakt China, samen met de Islam, tot de grootste vijand van de westerse beschaving.
Het voordeel dat wij hebben is dat de club van Mao niet met de club van Mohammed door één deur past.
Maar het is wel zaak China zowel economisch als militair zo kort mogelijk te houden.
Dat houd dan in dat Europa zich economisch dringend aan de zijde van de US moet scharen, en dat absoluut voorkomen moet worden dat China een militair bondgenootschap met Rusland aan gaat.
En dat houd dan vervolgens in dat de globalisten en hun marionetten (US Deep State / EU / NATO) dringend terug hun hok in moeten.
Dit alles behoeft dus interne wijzigingen in zowel de USA als Europa.
In de USA wordt hier inmiddels door een zekere Trump hard aan gewerkt, maar in Europa schiet het niet op.
In Europa zitten de globalistische salonsocialisten, na een halve eeuw aan opmars door de instituten, namelijk (nog) stevig in het zadel.
En nu plaatst Corona ons op een kantelpunt; tenzij de anti-EU partijen de groeiende burgerlijke onvrede kunnen mobiliseren gaat de EU deze crisis misbruiken om haar macht voorgoed te vestigen.
Om maar met een Chinees gezegde te eindigen; we leven in interessante tijden…