De wereld ná corona

Sid Lukkassen spreekt met Wybren van Haga, Frank Hartmann, Mariëlle Oosten, Robert Ossenblok en Ton Nijhof. Maakt de coronacrisis de Westerse wereld bewust van het belang van economische veiligheid?

Café Weltschmerz.

Laten we ons ziek maken door China en kopen we daar ook ons medicijn? Is er sprake van een herwaardering van economisch nationalisme, van productie voor de binnenlandse markt en fysieke beroepen? Wat betekent deze crisis voor ZZP’ers en MKB’ers? En hoe staat het met waarden als het gezins- en gemeenschapsleven, liefde en loyaliteit? Komen die hoger op de maatschappelijke agenda, of zullen de atomisering en digitalisering van het sociale leven des te harder en sneller doorzetten?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties