Corona, de nieuwste stuiptrekking van de Social Justice?

In ‘Hoe China het Corona virus met succes tegen het westen misbruikt’ keek ik naar de brutale communistische zijde van de (overbekende) medaille. De andere zijde daarvan wordt bepaald door de SJW, de communistische ‘groupies’ van China en hun verbeten anti-Trump pers.

Afb: pixabay

Wanneer die ‘progressieve’ Amerikaanse pers in hun ‘Trump Derangement Syndrome’ haast juichend van vreugde weet te melden dat het aantal Covid-19 besmettingen in de USA inmiddels dat in China overtreft, realiseren wij ons weer dat er veel steekjes in die linkse leeghoofden los zitten (temeer omdat die Chinese cijfers uiteraard nog niet eens het tipje van de communistische ijsberg tonen).

Wanneer die linkse juichpers voor China probeert om een recente ontdekking van Yahoo News te verbloemen dat ‘Customs and Border Protection’ (CBP) in november 2018 al een Chinese bioloog hebben verhinderd om heimelijk hoogst besmettelijk biologisch materiaal de USA in te smokkelen, vraag je je af hoezeer hun tomeloze haat hen kan verblinden tegen hun eigen land. Die bioloog werd volgens de FBI aangehouden toen hij probeerde door de douane te slippen met reageerbuizen vol met het ‘Middle East Respiratory Syndrome’ (MERS) en het ‘Severe Acute Respiratory Syndrome’ (SARS) in Detroit Metro Airport. Nu ook nog eens blijkt dat dit geen geïsoleerd geval was, maar er al twee andere gevallen zijn geregistreerd waarbij Chinezen ook probeerden om griep virussen en bacteriële (E. coli) materialen in de USA binnen te smokkelen, maakt dit die pro-China pers des te verdachter. Waar liggen hun morele en ethische prioriteiten? Simpel, dat zijn begrippen die zij niet kennen in hun ideologische razernij.

Wanneer een voormalige Democratische medewerkster van Hillary Clinton die – als linkse vriendendienst – beloond werd met een top positie als Vice President voor ‘external affairs’ in het Roswell Park Cancer Institute, aan een andere linkse kip zonder kop – ene Lisa LaTrovato die die een soortgelijke job in het Hauptmann Woodward Medical Research Institute in Buffalo bekleedde – op Facebook vertelt ‘dat zij hoopt dat Trump supporters een Corona infectie zullen oplopen’, krijgen wij weer een beter inzicht in de geestesgesteldheid van die sociopaten. Dat beide dames ontslagen zijn leidde wèl tot ophef bij die linkse pers, want de Corona crisis is voor hen helemaal geen bedreiging, maar – na Russiagate en de klimaatzwendel – juist de laatste buitenkans om de hond te slaan. Moreel zijn zij ‘rot tot op het bot’ en al jarenlang een lichtend voorbeeld voor het Europa van Brussel en de hen toegewijde pers, zoals onze lokale sufferdjes als AD, Volkskrant en NRC die hun immorele bangmakerij klakkeloos overnemen!

Wat bezielt dit verknipte zooitje dat zo zwaar besmet is door het Karl Marx virus en zich nu bedient van het Corona virus om miljoenen mensen doodsangst aan te jagen, maar eventueel daartoe naadloos omschakelt naar hun klimaatzwendel, anti-nazisme of antiracisme? Marx heeft hen ertoe gedreven om al onze normen en waarden te vernietigen in hun poging om de hoekstenen onder onze kapitalistische maatschappij weg te trekken, waarbij alle middelen het doel heiligen. In hun typische gebrek aan historisch perspectief hebben zij zijn gif gedronken dat hun rammelende ideologie zo superieur is dat deze geen kritiek kan en mag velen. Geen vrije meningsuiting, ieder kritisch woord is ‘hate speech’…

Logisch, want die ideologie is feitelijk zo lek als een mandje. Vandaar de behoefte aan ‘safe spaces voor huilebalken’, want in feite willen zij met hun starre ideologie terug naar de intolerantie der Middeleeuwen, naar een Linkse Inquisitie die geen tegenspraak duldt maar ‘andersdenkende’ mensen via de Social Media werkeloos en kapot maakt en op de SJW brandstapels affakkelt. Feitelijk staan zij schouder aan schouder met de middeleeuwse, fascistische Islam met hun barbaarse methodes en hun frauduleuze beroep op ‘Islamofobie’, het Islamitische equivalent van het SJW ‘anti nazisme’ en ‘antiracisme’.

Alles en iedereen die ‘anders denkt’ wordt tot racist verklaard in hun hypocriete ‘anti racisme’ dat plots warmpjes in bed bleek te liggen bij het antisemitisme waarvan Groen Links en D’66 onbeschaamd getuigenis afleggen. Ook hier wordt moreel dik gefraudeerd met hun goedkope semantiek waarin bijvoorbeeld antisemitisme klakkeloos wordt vervangen door ‘anti Zionisme’. Dit begon in de United Nations, waarop alle linkse remmen losgingen over het eeuwenoude ‘satanische Joodse complot’ waarmee Karl Marx, zelf van Joodse komaf, zoveel zieke geesten wist te vergiftigen. De Engelse Labour partij met de marxist Jeremy Corbin, maar ook de Liberal Democrats zijn ook al wespennesten van anti-zionisme/-Semitisme die in hun goedkope ‘antiracisme’ vergeten dat in het zo gehate, want volgens hen ‘racistische’, Israël juist een bevolking met een bruine huidskleur rondloopt, waaronder ruim 20% van Arabische afkomst.

Daarom is de linkse obligate haat tegen de blanke patriarch ook zo ontzettend dom en misplaatst, bovendien kan de gemiddelde SJW analfabeet Israël nog niet eens op de kaart aanwijzen, laat staan dat hij het verschil ziet tussen de daar harmonisch samenwonende Israëlisch en Arabieren. Dom, dommer, domst! Maar waarom toch alsmaar deze ideologische stompzinnigheid, die Marx echt niet heeft uitgevonden maar feitelijk heeft overgenomen van zijn voorgangers?

Wat bezielt de mensheid al eeuwen lang in hun volharding in deze racistische ‘idée fixe’, culminerend in de dolle razernij die Hitler tegen de Joden ten toon spreidde en nu gladjes door het globalisme in de Zionistische vermomming is overgenomen? Die manische haat leek op een Nationaal Socialistische ideologie maar was in feite niets meer of minder dan Hitler’s pure hondsdolheid! Maar nu zijn het de abjecte linkse sociopaten die zich aan ditzelfde racisme schuldig maken, bijgestaan door ‘hun’ pers.

Terwijl de van haat vervulde en op haat gebaseerde Islam glashard op een tweede Holocaust aanstuurt om een duizenden jaren oudere en vreedzame Joodse cultuur te vernietigen, worden zij daar vol in gesteund door die SJW fanatici. Die weten überhaupt niets van die tientallen eeuwen oude cultuur af, maar delen wèl hersenloos in de dolle razernij van de Islam. Zij verstoppen zich in hun lafheid achter de vlag van ‘anti Zionisme’ in plaats van eerder openlijk antisemitisme, dat dagelijks door de schier communistische United Nations wordt aangejaagd. De scheidsmuur tussen beiden is flinterdun.

Terug naar de manipulatie van Corona door de globalisten en hun pers in een andere globalistische organisatie als de EU zien wij hoe politiek uitgerangeerde ‘non valeurs’ als Ursula en Frans hun zakken zit te vullen en politiek bedrijven middels het aloude linkse concept van hun proletarische bangmakerij, hetzij over het klimaat hetzij voor Corona, terwijl zij niets weten te doen tegen de Corona crisis.

Het aantal desperate mensen dat dankzij die bangmakerij de hand aan zichzelf slaat, in Spanje, in Italië of in, zoals ik net in een weerzinwekkend filmpje ‘live’ in New York zag, komt voor rekening van deze gewetenloze paniekzaaiers die onze economie – waarschijnlijk volstrekt onnodig – hebben lamgelegd, reden waarom tienduizenden slachtoffers gaan creperen in de wurgende ‘total lock down’.

Hoe verhoudt zich dat tot het werkelijke aantal door Corona veroorzaakte doden? Het tuig loopt nog steeds te verkondigen ‘dat het drama zich nog moet voltrekken’, waardoor ook Boris Johnson erin gestonken is met een overbodige ‘lock down’. Let wel, alle lamlendige Euro Parlementariërs zitten al weken thuis en vangen desondanks elke dag bijna € 400 voor reis- en verblijfkosten, terwijl honderdduizenden Europeanen creperen omdat hun bron van inkomsten is opgedroogd dankzij de smerige SJW paniekmakerij waarin de linkse pers instrumenteel is.

Rutte c.s. zijn kritiekloos tegenover het manipulatieve WHO en koersloos naar die burgerij in nood door een armzalige € 4000 in het vooruitzicht te stellen over een aantal weken. Zij munten wèl uit door het beboeten van onschuldige mensen op straat, terwijl onverbeterlijke klaplopers als Italië, Spanje en Portugal hondsbrutale druk op ons uitoefenen door via de activistische pers om het hardst te roepen dat wij hen moeten redden van Corona. Waarom? Als je er zelf voor kiest om potverteren te verheffen tot je hoogste goed en dat jarenlang volhoudt onder de protectie van de sociaaldemocraten, de door de SJW gedomineerde ‘bleeding hearts’ in noord-Europa en hun linkse media, is het moeilijk om te accepteren dat je plots als een stel mislukkelingen door de mand valt die op een kwade dag met de billen bloot gaan, en dat is vandaag het geval.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Dat links een politiek slaatje poogt te slaan uit de Corona crisis is overduidelijk, en dat was ook wel te verwachten natuurlijk van deze gewetenloze apparatsjiks.
Maar Corona is geen hoax, het is wel degelijk een probleem.
In Wuhan zijn, in tegendeel tot wat het regime beweert, tienduizenden doden gevallen, en waarschijnlijk zelfs honderdduizenden.
Wat vervolgens een economische ramp veroorzaakt is het vanaf dag één ontkennen van deze pandemie, en het ook nu nog altijd niet effectief optreden ertegen door landen als Nederland.
Corona is slechts de aanleiding, het werkelijke probleem is de verregaande incompetentie van kabinet en ondersteunende overheidsinstanties in het bestrijden er van.