Wie heeft de politieke toekomst?

Het is niet de eerste keer dat in Den Haag een strijd oplaait tussen populisten – in de klassieke zin des woords als ‘anti establishment’, dat nu feitelijk in de rol van klassiek conservatisme terecht komt – en het steeds meer dogmatisch links wordende, verloederende, salonsocialistische establishment.

Afb: pixabay

In de jaren van Willem Drees sr. was socialisme een respectabel fenomeen om ongelijkheden in de samenleving af te dekken, maar in de tijd van Joop den Uijl zette de rot volledig in en de egoïstische zakkenvullers van ‘nieuw links’ maakten hebzucht en machtswellust tot hun missie. Socialisten werden politiek correcte baantjesjagers en ontwikkelden zich tot establishment, reden waarom Drees sr. als de laatste respectabele socialist afscheid nam van zijn eigen PvdA.

In 1966 kwam Hans van Mierlo tot de conclusie dat het politieke establishment verrot was en ambieerde daarmee de functie van het sociale overdruk-ventiel voor politiek afreageren van het ongenoegen door de verraden slachtoffers van dat establishment. Ook hij kon de verleiding niet weerstaan en liet zich verleiden door het pluche. Toen de volgende golf van ongenoegen zich manifesteerde met Pim Fortuijn waren de regentjes van D’66 en de PvdA als de dood dat het feest voorbij was en werden instrumenteel in de moord op Fortuijn in hun door angst gedreven haatzaaierij.

Het verschil met van Mierlo was dat Fortuijn geen arrogante ‘PvdA met stropdassen’ achter zich wist maar een brede laag van de bevolking terwijl Wilders, toen hij het stokje overnam, zich weer concentreerde op de ‘populus’, de zwakkeren in de maatschappij die tussen de wal en het schip vielen dankzij de linkse regentjes. Die zakkenvullers gingen meer en meer op de ‘corporate’ toer en kregen, naast hun bruggenhoofd in het ambtelijke apparaat, ook voet aan de grond in het bedrijfsleven in de vorm van de zelfingenomen ‘corporate’ salon socialisten, inmiddels de natuurlijke vijanden van de ‘populus’… De minachting van die salonsocialisten kristalliseerde in het weerzinwekkend arrogante fenomeen Pechtold, de windbuil die slechts kon parasiteren op ‘Wilders-bashing’ omdat D’66 in feite al alle bestaansrecht verloren had en de PvdA niet minder, zoals wij 3 jaar geleden zagen.

Wilders maakt mijns inziens een tactische fout door de PVV geen partij met leden te maken en daarmee zijn eigen opvolging op losse schroeven te zetten, terwijl hij competente medestanders heeft. Daarnaast kreeg hij in zijn gedoogperiode, ten onrechte, een dik oor aangenaaid voor een crisis waar het Haagse establishment zèlf schuld aan had. Sindsdien trekt hij weliswaar veel aandacht maar dat establishment heeft hem effectief ‘kaltgestellt’ met hun cordon sanitaire.

Nu zijn de kaarten geschud en zijn alle salonsocialisten uit hun traditionele rol gevallen van drukventiel voor het ongenoegen van de massa jegens het establishment omdat zij de sterke benen ontbeerden om de verleidingen van het pluche te weerstaan! Waar staan wij nu?

De communisten van GL en de salonsocialisten van D’66 en PvdA snoepen elkaar stemmen af in een op zich, door de opkomst van het FvD min of meer gedecimeerd, links blok terwijl FvD ook door Rutte verraden authentieke VVD’ers aanspreekt en zelfs een deel van de PVV kiezers hun stem wel eens vertaald willen zien in regeringsdeelname in plaats van een eeuwig in de 2e Kamer opererende en fulminerende Wilders, die effectief buitenspel staat.

De rollen zijn omgedraaid en de voormalige kampioenen van de ‘populus’ zijn nu hun grootste vijanden in het arrogante verraad van het wereldwijd woekerende globalisme aan onze traditionele samenlevingen. Trump, en nu Boris Johnson, zagen die omkeer in het traditionele rollenspel en kapitaliseerden daarop terwijl de intelligente Baudet, net als Fortuijn, kans zag om in Nederland diezelfde politieke goudmijn effectiever aan te boren dan Wilders.

De levensgevaarlijke haatzaaierij van het intolerante establishment jegens Pim Fortuijn en de daaruit resulterende moord op de kampioen van de overgrote meerderheid van het Nederlandse electoraat was helaas niet genoeg voor de wederom dodelijk geschrokken salonsocialisten anno 2020. Hersenloze nitwits als de papegaai Jette en het communistische Duijvendak marionetje Klaver zijn te dom en te onvolwassen om zich te realiseren dat zij met vuur en een mensenleven spelen in hun fascistische denkraampjes. Deze immorele papegaaien van linkse ideologieën moeten vrezen voor hun lucratieve baantjes en doen er alles aan om Baudet uit te schakelen – niet alleen figuurlijk, desnoods letterlijk!

In hun desperate greep naar de macht proberen zij de opkomende golf van het ‘populisme’ voor te zijn door in Brussel door te drukken dat de EU lidstaten hun lidmaatschap in hun Grondwetten verankeren, voor eeuwig… Zij willen Europa zo snel mogelijk vernietigen conform het het Communistisch Manifest, waarbij Merkel in 2015 de sluizen opende voor de komst van een miljoen oninpasbare moslims die ons democratische bouwwerk dreigen om te trekken, hetgeen de Koran hen ook letterlijk gebiedt. Niet alleen zet zij Coudenhoven Kalergi op een voetstuk en krijgt daarvoor de Charlemagne prijs, ook de sociopaat Timmermans is hard op weg de Europese economieën te wurgen met zijn ideologische klimaatzwendel. Deze voormalige kampioenen van het volk hebben hun traditionele rol verzaakt en misbruiken de EU als hun machtsinstrument voor de ‘Untergang des Abendlandes’.

In de dagelijkse handel en wandel zien wij jochies als Jette en Klaver regelmatig met de creditcard zwaaien voor snoepreisjes naar Afrika en de Cariben, terwijl Lelystad Airport dicht blijft… Maar deze vlerken hebben de lef om een dagelijkse morele veroordeling uit te spreken van onze traditionele sociale waarden, gepaard met een toenemende, maniakale verdediging van hun linkse elites waarbij Timmermans er niet voor terugschrikt om met een 16 jarig autistisch papegaaitje uit Zweden het Europese Parlement binnen te lopen onder daverend applaus…

Als die kip zonder kop vervolgens zijn ‘green deal’ in de grond boort omdat haar vader dat souffleert is het huis te klein… Zijn wij nu helemaal van de pot gerukt of hebben populisten groot gelijk dat zij deze ‘bull shit’ niet langer accepteren? Wie heeft de politieke toekomst?

De linkse partijen zullen dankzij de effectieve ‘brainwashing’ van een groot deel van het electoraat altijd een gevaar voor het land blijven, terwijl de door hen meegetroonde VVD zich eerst moet ontdoen van het D’66 paard van Troje genaamd Rutte om haar wortels weer te vinden. Zo ook het CDA, dat best weer eens wat meer aandacht voor de C in hun naam mogen krijgen zodat zij zich als een ouderwetse conservatieve middenpartij met een rechte rug kunnen manifesteren in plaats van de deur open te zetten voor twee zwartekousen clubjes, zoals de slapjanus Buma presteerde.

De ‘populisten’ hebben veel zelf in de hand, want de samenleving snakt ernaar om het moreel corrupte establishment een enorme schop onder de verwende kont te geven, maar een Wilders moet proberen om stemmen in beleid in plaats van lawaai om te zetten en Baudet moet zich hoeden voor onvolwassen vlaagjes van narcisme waarmee hij volstrekt oncharismatische non-valeurs als Otten kansen biedt om zijn gedoemde politieke bestaan onnodig te rekken.

Trump heeft het voorbeeld gegeven met ‘make America great again’ en Boris volgt met Brexit, daarmee aantonend hoe ontzettend belangrijk een Nexit voor ons aan het worden is. Salonsocialisten onder leiding van Rutte hebben haast om Nederland op een zilveren dienblad aan Brussel uit te leveren, maar één keer Verhofstadt zien en horen maakt toch wel duidelijk waar de toekomst niet ligt? Wij hebben constructieve verandering nodig, frisse lucht, dus nu snel wegwezen uit het door de corrupte sociaal democraten gecreëerde Brusselse politieke riool.

Geen verstikkende communistische walm van GL, D’66 en de PvdA, dus geef onze ‘populus’ ons referendum terug en laten wij vervolgens razendsnel wegwezen uit die rampzalige EU!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
4 jaren geleden

@ Ravian

Als Rutte het onbenul heeft om een trieste tweet de wereld in te sturen waaruit blijkt dat hij vrijdag de godganse dag met Timmermans over het klimaat heeft zitten OH-en, dan zakt je broek toch wel af…. Ik verwijs nogmaals naar mijn bovenstaande slotzin, want er is maar één oplossing voor deze ellende (maar daar zijn wij het wel over eens).

Ravian
4 jaren geleden

Als de VVD geen “leden partij” was geweest had Rutte er de macht niet kunnen grijpen en was Nederland meer dan een decennium aan linkse ellende bespaard gebleven.
Geert Wilders heeft zich dat goed tussen de oren geknoopt.

Zowel Wilders als Baudet kunnen verder niets zolang er een ondemocratisch cordon sanitair gehandhaafd wordt.
Dat cordon sanitair gaat vervolgens pas tegen de vlakte als de NPO is uitgeschakeld en het linkse propaganda offensief tot staan is gebracht.
En de NPO kan pas effectief worden uitgeschakeld nadat het cordon sanitair gesneuveld is.
De realiteit is gewoon dat die stinkende socialisten zich de afgelopen halve eeuw geheel ongestoord stevig hebben kunnen ingegraven en dat enkel een langdurige belegering nog soelaas gaat bieden.
En het vervelende is dat die socialisten ondertussen wel in rap tempo steeds meer Nederland aan de EU weg pissen, zodat er spoedig helemaal geen Nederland meer over gaat zijn om nog te heroveren.
En dat allemaal omdat de gemiddelde Nederlander te lui, te dom, en te gemakzuchtig is om verder te kijken dan de NPO neus lang is.
Wie niet stemt verzaakt in zijn democratische plicht, maar wie stemt zonder zichzelf van te voren deugdelijk in te lichten aangaande waar voor te stemmen verzaakt zijn democratische plicht nog veel erger.

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

@Ravian

Uw reactie is plausibel, maar onderschat de wisselwerking tussen Brussel en de Haagse salonsocialisten niet, denk aan het succes van Timmermans in maart 2019.
Vandaar steeds weer mijn argument pro Nexit, dat die navelstreng doorsnijdt.

Ravian
4 jaren geleden
Antwoord aan  Ravian

Nexit is een vereiste voor Nederland om te overleven.
Maar ook die Nexit gaat er niet komen zolang de NPO de publieke opinie blijft controleren,
tenminste niet van binnenuit.
Nexit gaat er enkel komen als onderdeel van het instorten van de EU, een instorting die dankzij Brexit, Timmerfrans zijn groene luchtfietserij, massa immigratie, en de te verwachten economische impact van het Corona virus, dichterbij is als ooit.
Elk nadeel heb zijn voordeel…

4 jaren geleden

Ook dit artikel van Ton Nijhof laat geen spaan heel van het salonsocialisme. Nijhof omschrijft exact de politieke ” verrotting” binnen ons politieke bestel. Dat het huidige kabinet op de schopstoel moet ben ik hert met Nijhof eens. De haat van links is zo groot naar Baudet en Wilders, dat het benauwd wordt in de politieke arena.
Maar in feite komen we nu alweer terecht bij de meest INCOMPETENTE bestuurslaag in Den Haag.
Op 17 april 1986 schreef Prof dr. A/. Hogerwerf in het toenmalige “Nieuwsblad van het Noorden” , dat:” POLITIEK IN NEDERLAND IS ZIEK.” Hij had het over dat grote groepen van de bevolking eigenlijk niet worden vertegenwoordigd in het parlement of in Gemeenten. Op bladzijde 257 schrijft hij in zijn boek”** Vanaf de Top gezien”** dat ” tegenwerking door ambtenaren als probleem rond beleidsuitvoering”. Dat blijkt nog niet te zijn veranderd.
In die tijd ( 1980-1990) was er de terreur van de “Politieke correctheid” . en de P.v.d.A. bij monde van de socialist Max van de Berg, zei, dat ” er politieke LOOPGRAVEN gemaakt moeten worden,
De haat was toen naar rechts al zo groot en de intolerantie was dominant.
Later is door haat van links de leider van de partij ” Centrum Democraten” Janmaat ook fysiek aangevallen en om zijn uitlatingen is hij ook nog veroordeeld tot het betalen van een boete F 3000,– voor die uitlatingen. Het is een beetje te vergelijken met het proces Wilders NU.

Ik schrijf het nog maar eens een keer.” We hebben te maken met linkse activisten die een psychologische storing hebben. Immers: Ook Prof dr. Pim Fortuyn is slachtoffer geworden van een krankzinnige activist.

We zitten op een lijn als Nijhof schrijft:” **Hersenloze nitwits als de papegaai Jette en het communistische Duijvendak marionetje Klaver zijn te dom en te onvolwassen om zich te realiseren dat zij met vuur en een mensenleven spelen in hun fascistische denkraampjes. Deze immorele papegaaien van linkse ideologieën moeten vrezen voor hun lucratieve baantjes en doen er alles aan om Baudet uit te schakelen – niet alleen figuurlijk, desnoods letterlijk!***

Dat Mark Rutte zich zo “politiek VERLAAGD” heeft om een coalitie te smeden met links is mijns inziens de VOLLEDIGE afgang van de VVD. Alles moet voor de macht wijken.

WE kunnen schreeuwen wat we willen………. maar het electoraat is zich nog steeds niet bewust van de gevaren vanuit links. Immers: “Men” stemt nog steeds op D-66 en Groen Linjks en de P.v.d.A. komt weer uit het dal waarbij Lodewijk Asscher de mantel van de arrogantie aantrekt.
Dat de heer Nijhof zijn woedebui toch nog op een ordentelijke manier heeft weten te verwoorden is al een pluim waard.

.