Waarom laten wij ons jaar in jaar uit belazeren door de SJW?

Simpel: omdat het zo gemakkelijk kan! Niet dat wij dat zo graag willen, als wij een beetje nadenken. Maar wij, en in het bijzonder het zelfingenomen slag van ‘ons soort mensen’, zijn geestelijk ontzettend lui en laten ons keer op keer door dat louche volk klakkeloos wijsmaken dat God Gerrit heet; zowel in Nederland als wereldwijd. Zij schamen zich nergens voor, zoals nu met hun misbruik van de coronacrisis, maar waar is ons gezond verstand?

Social Justice Warrior…. Afb: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7mF_az89BzY

Het begon met de globalistische Bilderberg club, in de oprichting waarvan ons aller prins (Lockheed) Bernhard instrumenteel was, specialiserend in ondoorzichtige hocus pocus op een Trans-Atlantische leest geschoeid. Wat het ook zij, het is een soort van élitaire loge voor intriganten die zich ook in de Club van Rome organiseerden, in 1968 opgericht door Aurelio Peccei. Hij was een élitaire filantroop die het tijd vond om zijn boodschap uit te dragen ‘dat de wereld zou vergaan’ in wat een voorloper zou kunnen zijn van wat nu het IPCC is geworden.

Verveelde voormalige staatshoofden, nietsnutten uit de UN, globalistische politici en idem ambtenaren vonden dat wel aardig, daarbij gesteund door ‘ons aller Beatrix’ als erelid; u kent haar nog wel… Die Club van Rome bestaat nog steeds met een kantooradres in Winterthur en brengt jaarlijks een aantal ‘whitepapers’ uit die, hoewel er inmiddels ruim 50 jaren voorbij zijn, hardnekkig volhouden dat de wereld nog steeds vergaat, waarbij zij een brug slaan naar verraderlijke UN organisaties als de IPCC. Kortom, zo gemakkelijk komen wij niet van die ellendelingen af… 

Inmiddels werd de SJW fakkel overgedragen aan de ridders van de luchtverontreiniging, die hierin een nieuwe stok vonden om de kapitalistische hond te slaan (zoals heden ten dage de klimaatzwendel en nu weer de corona-ellende).  Uiteraard had de activistische UN weer een dikke vinger in de pap van de luchtverontreiniging met hun United Nations Environment Programme, want waarom zou je eerst paniek zaaien en daar vervolgens geen misbruik van maken? Hun ‘ozon gat’ was ook zo’n miskraam.

Deze corrupte club werd opgericht door de louche communistische miljardair Maurice Strong, die later door de rechter werd veroordeeld voor al zijn zwendel praktijken en daarbij alle hoge internationale onderscheidingen weer mocht inleveren toen hij van zijn corrupte voetstuk viel.

En passant tekende hij ook nog voor de oprichting van de IPCC, de motor achter de huidige klimaatzwendel. Ook waren deze ‘redders van de planeet’ instrumenteel in de oprichting van United Nations Convention to Combat Desertification, dat kon er ook nog wel bij.

In 1977 zette de CPN (lees: het huidige communistische GL) met financiële ondersteuning van de DDR het  Comité Samenwerkingsverband Stop de Neutronenbom op poten, waaraan de linkse kerk (psycho Mient Jan Faber) hun schier orgastische deun meeblies in deze orgie van hysterische bangmakerij voor de neutronenbom. Hele volksstammen raakten in paniek en wilden alle onzin van deze potentiële ‘redders van de wereld’ voor zoete koek slikken als zij maar overleefden… Precies de bedoeling der globalisten.  Die bangmakerij werkte perfect want daardoor kon de uitgerangeerde PvdA alsnog met de buit gaan strijken, hoewel den Uyl godzijdank door de zijdeur geloosd werd.

U kent de rest van het verhaal, zoals hierboven geschetst hebben, hebben de communisten – vermomd als socialisten (what’s in a name?) – sinds de koude oorlog hun niet aflopende campagne gevoerd om de Westerse democratieën onder onze neus kapot te maken. Dat kon omdat de ‘grote zwijgende massa’ alles voor zoete koek slikt omdat zij uiterst gevoelig zijn voor het achterbakse wapen der SJW verraders, hun doortrapte maar o zo efficiënte bangmakerij.

Tientallen jaren geleden liet zelfs het naïeve Amerikaanse Congres zich zo bang maken door de toenmalige NASA ‘wetenschapper’ James Hansen, dat die erin slaagde om daarmee enorme sommen geld los te krijgen voor zijn klimaatzwendel. Dat bedrog heeft sindsdien een ongecontroleerde vlucht genomen omdat die bangmakerij zo effectief is en in stand wordt gehouden door de compleet verrotte IPCC, waarachter slappe opportunisten als Rutte en Wiebes zich zo graag verschuilen, net als nu de weerzinwekkend intrigant Tedros Adhanom van de WHO hun domheid legitimeert.

Dus het is bepaald niet alleen Jan met de pet of zijn Amerikaanse equivalent Joe Sixpack, zonder enige eruditie en historische kennis, die zich nodeloos angst laat aanjagen. Het zijn in feite alle geestelijk luie mensen – vaak ‘ons soort mensen’- die Rutte in het zadel houden. Zij vormen een meerderheid van onze samenleving die niet rationeel kan denken of dat niet wenst te doen, maar zich in hun ongeletterde angst graag bij de neus laten nemen en alle linkse onzin voor zoete koek slikt met als ‘aflaat’ het afstaan van onze autonomie aan Big Brother’s charlatans.  

Wat te denken als een eminente viroloog als de hoogleraar François Bricaire, oud-directeur van het Salpétrière ziekenhuis in Parijs en specialist in infectieziekten, emfatisch ontkent dat Corona een pandemie zou zijn, maar in feite zelfs een vrij goedaardige griep is die na verloop van tijd vanzelf voorbijgaat, des te meer als de temperaturen gaan stijgen? 

Dan ziet de SJW brokkenpiloot Macron de kans schoon om de hele Franse bevolking huisarrest te geven en 100.000 militairen de straat op te sturen. Dat daarmee het probleem der ‘gele hesjes’ voor hem niet meer bestaat lijkt geen toeval en dat alles in het belang van la douce France de rotte SJW!

Zo zien wij hoe het achterbakse Brussel deze coronacrisis genadeloos misbruikt om een greep naar de totalitaire macht te doen met hun eis aan de telecom-providers dat zij miljoenen Europeanen willen gaan volgen via hun telecom-data, zogenaamd ‘om tegen corona op te treden’. Die linkse charlatans hebben nog nooit iets tegen corona ondernomen, maar misbruiken de door verrotte politici en pers gecreëerde angst der goedgelovige burgers om hun greep naar de macht te faciliteren, dit terwijl enkele weken geleden het klimaat nog de stok was om die hond te slaan…

Wat maakt het uit?

Is er nog iemand die meer bewijs nodig heeft om in te zien wat een totaal rotte bende die SJW en hun maatjes in de Brusselse E.C. zijn met hun achterbakse bangmakerij over het coronavirus en wat een onvoorstelbaar naïeve domoren wij zijn om hen niet een enorme schop onder de kont te geven?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Het artikel van Ronald Dunki, is een en al diepe verontwaardiging, wat een gevoel van ” machteloosheid” ontlokt.
En, waarom wij ” ons” laten belazeren? En, waarom gaat het kabinet Rutte III ( 3) toch akkoord met een coalitie dat een LINKS dominant beleid uitvoert. Dat Rutte en Wiebes zich als een slappe opportunist gedragen is omdat zij uitsluitend de macht ambiëren, om vervolgens hun ” vriendjes” ( nepotisme) te kunnen bedienen en de Europese Unie op de been te houden.
Daarnaast profiteren zij, politici, van de “onmacht van de burger, door het decennia lange gedram van het politiek-correcte beleid en het fatalisme is aangezwengeld door ” immigratie” gedwongen aan de burger op te dringen.
Immers: ” als EENLING is iedereen politiek machteloos .
Het psychologische spelletje is ook in de geschiedenis gebruikt. Op angst inspelen is een ” oude gewoonte”. Zelfs de politie gebruikt de angst bij een “interview” op de TV regelmatig , dat er hoge boetes staan op ………!!! En, Minister Grapperhaus is zo incompetent dat hij staat te dansen bij een beurt om de Tweede Kamer toe te spreken naar aanleiding van scherpe vragen van Baudet en Wilders, omdat hij weet dat ” zij” niets hebben in te brengen.
De heer Dunki schrijft van ” luie ” mensen, maar in feite is het gewoon fatalisme en onmacht.
Ik heb niet voor de flauwe kul Wijlen Prof dr. Bob Smalhout aangehaald, dat hij in zijn column van 15 juli 2000 schreef, dat er tweeënhalf miljoen mensen in Nederland ” een psychische storing hebben”. En, zouden de ” leidende figuren” zoals Soros, en de miljardair Maurice Strong én Tedros Adhanom, geen psychische storing kunnen hebben? Over Wijlen Joop den Uyl, Lodewijk Asscher, Rob Oudkerk, Diederik Samson, Marcel Van Dam, Rottenberg, Max Van de Berg, Rob Jetten, Jesse Klaver, Frans Timmermans én Rosenmöller van Groen Links, die zich een Pol-Pot aanhanger noemde ( zie op Youtube dat `Baudet een school bezocht waar de linkse indoctrinatie de spuigaten uit zou lopen, en Rosenmöller daar als ” steun” aanwezig was, maar niet te spreken.

Mijn ” Statement”,*** De domheid is de kurk waarop politici drijven”, heeft de heer Dunki goed begrepen. Zijn ” verontwaardiging en woede” is zeer terecht, omdat ook de Heer Dunki weet, met zijn juridische insteek, dat het huidige politiek beleid van ” Globalisering” en de immigratie, alsmede het afschaffen van ” soevereine staten binnen Europa”, en……… Brussel de macht wil, ook hem veel zorgen baart. En, die zorg deel ik volledig. Het is onaanvaardbaar dat ” Wij worden belazerd”. Alleen al op grond van dat “wij” worden belazerd, is per definitie (de semantiek van belazeren) de minachting voor de burger bloot gelegd.

karton
4 jaren geleden

We zouden van dat soort verlost kunnen worden als we bij de a.s. verkiezingen maar op één van de twee goede partijen gaan stemmen.