Van Wu Han naar Big Brother

In China brak in november een epidemie uit die door een bezorgde lokale arts gesignaleerd werd. Als beloning verdween hij van het toneel en korte tijd later was hij dood, naar verluidt door de onzichtbare sluipmoordenaar die naar de naam Corona luistert, maar waarschijnlijker door de andere moordenaar genaamd Xi Jinping die niet kon tolereren dat er door een ordinair virus aan zijn machtspositie werd gemorreld.

Afb: pixabay

Een handvol andere Chinese artsen die hun zorg kenbaar maakten aan de Communistische Partij zijn eveneens spoorloos verdwenen en waarschijnlijk vermoord. Wat deed Xi? Het slechte nieuws onderdrukken door artsen te vermoorden! Toen de bom barstte was het te laat want duizenden buitenlanders waren inmiddels besmet en hadden de ‘onzichtbare vijand’ over de aardbol verspreid, maar wat zijn de ware proporties van deze epidemie en is hier überhaupt sprake van een pandemie?

Het empathische antwoord is NEE! Dit is GEEN pandemie, verre van volgens de betrouwbare Franse oud-directeur van het Salpétrière ziekenhuis in Parijs en specialist in infectieziekten, de hoogleraar François Bricaire.

Wij hebben het voorbeeld voor onze neus in de vorm van de succesvolle klimaatzwendel-bangmakerij van de SJW belichaamd in de IPCC, opgericht door een rabiaat linkse miljardair, en nu wordt door een corrupte clown uit Ethiopië aan het hoofd van de WHO die corrupte rol van de IPCC naadloos gekopieerd… Zoals ik dinsdag jl. al schreef in ‘Pandemieën worden gemaakt of gekraakt door de SJW’ is de WHO ook weer volledig voor het SJW karretje gespannen, want de relatieve fataliteits-cijfers zijn welhaast geheel verwaarloosbaar op de totale bevolkingen van de USA en Europa en de WHO manipuleert de cijfers, net zo gewetenloos als de IPCC!

Wat de linkse pers ook hardnekkig verzwijgt zijn de cijfers van hele volksstammen die na enkele dagen weer genezen rondlopen en nergens last van hebben, terwijl het vaak kwakkelende mensen met voorafgaande kwalen zijn, waaronder uiteraard veel ouderen die ten slachtoffer vielen aan het virus.

Nu zijn de USA & Europa volledig in de greep van Big Brother, die er alles voor over heeft om de westerse democratieën in zijn greep te krijgen voordat zijn Nemesis Donald Trump herkozen wordt en definitief afrekent met Big Brother en diens medeplichtigen Soros, Bloomberg, Gates, Strong en vele tientallen andere verknipte salonsocialisten die denken dat zij ‘Master of the Universe’ zijn met hun geld. Gisteren schreef ik in antwoord op een reactie van lezer ‘Neef Jansen’ het volgende over Soros en zijn trawanten:

‘… geen conspiracy theorie mijnerzijds’, maar ik refereerde aan een ‘profetische uitspraak’ van Soros in januari in Davos, waarin hij Trump ‘en public’ waarschuwde voor een potentieel naderende economische ramp voor de verkiezingen met de woorden: ” Zoals de economie er nu voor staat kan je ervan uitgaan dat Trump wordt herkozen. Maar in tijden van revolutie (sic!) is 10 maanden een eeuwigheid”.

Wat is hier ‘profetisch’ aan en wat is ‘voorkennis’? Van welke ‘revolutie’ was er sprake in januari en wat speelt er vandaag de dag zowel in de USA als in Europa recht onder onze naïeve neus?

De linkse politiek creëert paniekvoetbal door de westerse maatschappij te ontwrichten: totale lockdown in Duitsland waar, geloof ik, een twintigtal doden te betreuren zijn. In Spanje mag geen mens de straat nog op. In Frankrijk kondigt Macron de komst van 100.000 militairen op straat aan… Dàt noem ik een greep naar de macht waaraan de linkse pers uiteraard weer volledig medeplichtig is, maar ook ons conservatieve duo Wilders en Baudet lijkt zich hier onbewust voor geleend te hebben in hun extreme eisen aan Rutte, die daar graag op inging.. Dit is één van de weinige keren dat ik achter Rutte sta en mijn onbegrip uitspreek over het duo Baudet en vooral de véél te emotionele Wilders, die de SJW volledig in de kaart speelt. Alleen Boris Johnson is iets meer ontspannen gebleven en zit min of meer op de Nederlandse golflengte omdat hij, net als Trump, donders goed door heeft welk hondsbrutaal, perfide tuig ons weer manipuleert door hele landen op te sluiten met hun ‘lockdown’!

Mensen, laten wij ècht toe dat een corrupte clown aan het hoofd van de WHO de SJW kliek op hun wenken bedient door ons te manipuleren met criminele bangmakerij in een identieke situatie als de succesvolle bangmakerij met de klimaatzwendel van de al even corrupte IPCC?

In mijn voornoemde artikel van 17 maart jl. schreef ik ook: ‘Wat is de waarheid’?

Volgens de Franse oud-directeur van het Salpétrière ziekenhuis in Parijs en specialist in infectieziekten, de hoogleraar François Bricaire, is de corona-epidemie slechts een griepepidemie die na een tijdje vanzelf voorbijgaat. Hij noemt corona een goedaardige virus omdat 84 % der geïnfecteerden geen of nauwelijks symptomen vertoont, de rest heeft niet al te ernstige ziekteverschijnselen en slechts een minimum aantal gaat eraan dood.

Met andere woorden stelt Bricaire dat de nu door regeringen genomen maatregelen overdreven zijn. Deze epidemie gaat vanzelf over, in China was de piek van de epidemie rond 15 februari en vanaf die datum daalt het aantal geïnfecteerden sterk. In Europa moeten we nog twee maanden geduld hebben en dan is het voorbij, hetgeen bevorderd wordt door hogere temperaturen. Voilà, de mening van een eminente viroloog zonder de politieke agenda van een George Soros!

Mensen, laat je niet verder het hoofd op hol brengen door een stel manipulatieve, zelfs criminele linkse miljardairs. Laat niet toe dat ook Nederland in ‘lock down’ gaat want zoals professor Bricaire stelt: ‘nog even geduld en het gaat vanzelf voorbij’, net als andere griep epidemieën die niet door de SJW misbruikt werden omdat destijds hun vriendje Obama aan het bewind was. Let op mijn woorden, dit is de zoveelste hondsbrutale greep naar de macht van nietsontziend links canaille dat als de dood is dat Donald Trump herkozen wordt en een definitief einde maakt aan hun smerige praktijken!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
4 jaren geleden

Er is 1 maatregel die alle andere overbodig maakt. Iedereen, echt iedereen moet ’s morgens direct na ontwaken zijn rusthartslag meten. Is die verhoogd dan heb je iets onder de leden. (niet per se corona). Mensen met een verhoogde rusthartslag (5 – 10 slagen) moet preventief 2 weken thuis blijven en de situatie in de gaten houden. Dan kan het openbare leven gewoon doorgaan. Geen lock down, geen economische of sociale schade. En het kost niets.