‘Super Tuesday’ en de toekomst van het radicaal salonsocialisme

De voorselectie van de Amerikaanse Democratische presidentiële kandidaat, culminerend in ‘Super Tuesday’, krijgt veel te veel aandacht omdat er nog tientallen staten ontbreken in dit circus. Maar de media zijn aandeelhouders in het (salon-)socialisme en moeten hun propaganda slijten.

Biden en Obama. Afb: wikimedia

Enkele dagen later tekenen zich interessante patronen af in de smerige machtsstrijd tussen de hysterische schreeuwlelijken die zich ‘radicale socialisten’ noemen (lees: de 78 jarige Bernie Sanders…) en de gevestigde, mafiose orde der Democraten in de Washingtonse ‘swamp’. Voor ons is dat relevant omdat onze ‘nuttige idioten’, zowel in als buiten Rutte’s kabinet, hun inspiratie steevast putten uit de Social Justice beweging in de USA, die een schisma vertoonde op ‘Super Tuesday’.

Het Democratische establishment was relatief zelfverzekerd dat ‘hun’ kandidaat Biden het wel zou trekken, maar de Amerikaanse reïncarnatie van Jeremy Corbyn genaamd Bernie Sanders kwam dermate sterk opzetten dat zij in paniek raakten door de nakende catastrofe. Nadat zij al eerder de enige rationele en respectabele kandidaat Tulsi Gabbard hadden gedwarsboomd ten gunste van een ‘valse nicht’ als Butigieg en de geschifte Warren, die zich nog steeds voor Pocahontas uitgeeft om zieltjes te winnen, werd het tijd om de voorverkiezingen te manipuleren voordat de rabiate ‘radicale socialisten’ hun greep naar de macht konden realiseren. Mini Mike Bloomberg, die al uit eigen zak liefst US $ 600 miljoen aan TV spots had verbrand, en alle andere ballast, zoals Buttigieg, werden dringend verzocht weg te wezen ten gunste van ‘sleepy Joe’, de aan amnesia of wellicht erger leidende kluns uit de ‘swamp’.

Dit lijkt ver van uw huis, maar pas op want dit is een enorme klap voor de millennials die met hun ‘green deal’ een greep naar de macht doen, net zoals de achterbakse Timmermans probeert de macht te grijpen in Brussel. Niet dat de mensheid er veel beter van wordt, want voor de Mafiose Democratische ‘swamp’ heb ik ook geen goed woord over, maar zij zijn praktischer en gevaarlijker.

In welk opzicht? In hun cynische, grenzeloze egoïsme tegenover de radeloze en redeloze ‘do good’ naïviteit der radicale millennials. De ‘Radicale Socialisten’ creëren alleen maar ‘onoverkomelijke maatschappelijke problemen’, terwijl de ‘swamp’ ieder ‘onoverkomelijk maatschappelijk probleem’ dankbaar aangrijpt en uitmelkt om daarmee hun greep naar de macht te effectueren.

‘Oplossen’ van die fictieve problemen is geen politiek correcte keuze, want dan ben je de hefboom kwijt om de samenleving verder te manipuleren, dus koester je het zelfgemaakte ‘onoverkomelijke maatschappelijke probleem’ en blaas je dit liefst nog verder op! Voilà, D’66, GL en de PvdA!

 Zij pretenderen – net als de idioot Timmermans, die precies dit pad volgt – dè oplossing voor hun eigen, niet bestaande ‘maatschappelijke problemen’ zoals de klimaatzwendel in huis te hebben en zodra onze windvaan Rutte daaraan zijn onvoorwaardelijke medewerking geeft is de onvermijdelijke volgende stap de greep naar de macht (zie analyse van Ton Nijhof in: ‘EU-dictatuur’ d.d. 04.03 jl.).

Wie het beproefde concept uit het handboek van Karl Marx en de manipulatie middels het politieke model van de ‘permanente revolutie’ van Leon Trotsky kent, herkent moeiteloos deze communistische concepten om onze democratie te ondermijnen. Dit is een giftige combinatie met de Maffia mentaliteit en praktijken van de doortrapte Democratische leiders als Pelosi en Schumer in het Congres.

‘Super Tuesday’ was de grootste tegenvaller voor deze communistische greep naar de m       acht sinds de val van de Berlijnse Muur, want niet alleen werden Bloomberg en Buttigieg ‘ge-cancelled’ volgens beproefd SJW concept, ook Warren en Jeremy Corbyn II Bernie Sanders staan nu zwaar op de tocht.

Wat dat betekent voor de SJW is nog onduidelijk omdat de reeds licht dementerende Joe Biden welhaast ontoerekeningsvatbaar zal worden. Maar de ‘bakfietsmoeders’ in de voorsteden en hun keurige witteboorden echtgenoten voelen zich wel bij een Joe Biden, zonder zich de immense gevaren te realiseren die daaraan verbonden zijn. Het risico dat hij een vierjarige termijn als President niet zal voltooien is vrijwel 100% en als het SJW complot dan ook nog eens Hillary Clinton als vice president weet te positioneren is de ellende niet te overzien voor zowel de USA als voor ons. Het paard van Troje is en blijft een actualiteit.

Daarom mogen wij deze ontwikkeling niet veronachtzamen, want de Olympische gedachte van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ ontbreekt bij deze communistische Maffia. Zij willen winnen, coûte que coûte, ook bij u om de hoek!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties