Grensperikelen

Het is nog steeds hommeles aan de Griekse grens met Turkije; duizenden ‘vluchtelingen’ van vrijwel uitsluitend moslimse kunne staan klaar om Fort Europa te bestormen, daarbij een handje geholpen door Turkse ‘Special Forces’ of wat milder ‘Politie’. Feit is wel dat degene die de trammelant heeft aangehaald, zelf kennelijk niet gesteld is op de moslimse gasten uit Afghanistan, Noord-Afrika en het Arabisch schiereiland.

Situatie Griekenland. Afb: screenshot Youtube.

NAVO-lid Turkije wilde graag de flinkerd uithangen in noordelijk Syrië en bij de eerste de beste forse, gewelddadige confrontatie met overeenkomstige aantallen Turkse slachtoffers, krulde zij zich meteen klagend tot de verdragsorganisatie. Toen daar naar Turks oordeel niet snel en fors genoeg instemmend werd geknikt dreigden de Turken de grenzen naar Europa ‘open te zetten’. Of de betreffende migranten zich bewust zijn dat zij levende handelswaar vormen staat te bezien. Vermoedelijk maakt die wetenschap wel een tactisch deel uit van hun verlangen om Fort Europa binnen te komen, want het doel heiligt natuurlijk alle middelen. Dat zij uitdrukkelijk niet voornemens zijn om een indrukwekkende bijdrage te leveren aan de economische voorspoed in Europa staat ook wel vast. In dat geval zouden zij in Afghanistan, Noord-Afrika en op het Arabische Schiereiland betere zaken doen, omdat die landen er economisch bepaald niet best voorstaan. Daar is dus nog veel te winnen maar nee: liever naar Europa.

60% van deze migranten komt niet aan het werk in onze landen. Nog niet zo lang geleden bracht de Sociaal-Economische Raad een rapport uit over de immigranten die momenteel in Nederland een status krijgen of onlangs hebben gekregen. Ze komen vooral uit Syrië en Eritrea en anders dan men ons voorhield, zijn de meesten bepaald niet hoogopgeleid, niet zelden analfabeet. Meer dan de helft is aangewezen op bijstand en de ervaring leert, waarschuwt de SER, dat als ze daar niet binnen een paar jaar uit zijn zij levenslang van een uitkering afhankelijk blijven. Een ander tranentrekkend detail: ruim twee derde van die jongeren komt in aanraking met de politie en hun resultaten in het onderwijs zijn ronduit dramatisch.

Dergelijke ‘migranten’ hebben hier natuurlijk niets te zoeken en zij vormen slechts handelswaar voor vluchtelingenorganisaties, asieladvocaten, gezinscoaches, bijstandswerkers, trajectbegeleiders, taalcoaches, et cetera, enzovoorts. Wat het de belastingbetaler kost durft niemand hardop te roepen, maar dat de autochtone zorgvrager als eerste de pisang is moet inmiddels toch genoegzaam duidelijk zijn. Terwijl dat sociale vangnet nu net door henzelf was opgebouwd en voor hen bedoeld.

Wat we weer uit deze situatie kunnen leren, is in ieder geval dat de Turkse juntaleider Erdogan zo onbetrouwbaar is als de neten. We hebben ook nog het gevalletje Cyprus, waarvan het noordelijke deel al decennialang illegaal wordt bezet door Turkse troepen, die dat redelijk ongestoord kunnen doen omdat Turkije nog lid is van de NAVO en de organisatie – ten onrechte – die kwestie niet wil laten escaleren. Verder grijpen de Turken inmiddels vrijwel iedere mogelijkheid aan om West-Europa te verdelen en te verzwakken. Het is opvallend dat, ook nu nog, door de heersende politiek enigszins zalvend of met meel in de mond wordt gesproken over Turkije en de bedoelingen van de Turkse junta.

Die kunnen inmiddels meer dan voldoende duidelijk zijn en regeringen die er niet op aandringen om Turkije zo snel mogelijk het NAVO-lidmaatschap af te nemen, zijn zelf ook onbetrouwbaar. Daarom: Turkije uit de NAVO, de grens met Turkije hermetisch sluiten, de diplomatieke relatie afbouwen tot het niveau van ‘waarnemers’, de Diyanet-organisatie verbieden en onmiddellijk vertrekken van Cypriotisch grondgebied.

Meer mag ook, maar niet minder. En laten we ook niet vergeten om de Turkse Nederlanders die van mening zijn dat Erdogan toch wel een fijne man is, hun Nederlandse paspoort af te nemen en op de trein naar Ankara te zetten. En om de Godwin maar alvast in te schieten: dan rijden die treinen inderdaad naar het oosten.

Dat moet dan maar.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

***60% van deze migranten komt niet aan het werk in onze landen. Nog niet zo lang geleden bracht de Sociaal-Economische Raad een rapport uit over de immigranten die momenteel in Nederland een status krijgen of onlangs hebben gekregen. Ze komen vooral uit Syrië en Eritrea en anders dan men ons voorhield, zijn de meesten bepaald niet hoogopgeleid, niet zelden analfabeet. Meer dan de helft is aangewezen op bijstand en de ervaring leert, waarschuwt de SER, dat als ze daar niet binnen een paar jaar uit zijn zij levenslang van een uitkering afhankelijk blijven. Een ander tranen-trekkend detail: ruim twee derde van die jongeren komt in aanraking met de politie en hun resultaten in het onderwijs zijn ronduit dramatisch.***

Het bovenstaande is DE ‘”WERKELIJKE ALARMBEL’ ” van Ton Nijhof. Waarom ik dat meen?

De gevolgen van een “onvoorstelbare” naïviteit en ziekelijk altruïsme is nu ZICHTBAAR. Ook het bedrijfsleven heeft ” boter op haar hoofd” omdat er goedkope arbeidskrachten” naar Nederland gehaald werden zonder enige voorwaarde om bijvoorbeeld na 5 ( vijf) jaar weer naar het moederland te gaan.
De bevolking van Nederland, en zeker de gepensioneerden , betalen nu het gelach.
Het ontbreken van kennis ter zake de ** demografische diversiteit** en op zuivere gevoelens van een ziek humane houding én het absoluut domme denkbeeld dat ” we allen gelijk zijn”, zoals de Partij van de Arbeid. dat nu nog steeds aanhaalt, is maatschappelijk ontwrichtend. Immers: er zijn intelligentie en niet intelligente mensen en mensen die intelligent `zijn maar een ” gestoord” affect hebben ( Gevoelsleven)
Zoals ik al zo vaak heb geschreven, blijkt nu alweer dat ” Lodewijk Asscher een psychisch wrak is en ook hij , na het tijdperk Den Uyl, nog steeds niet begrijpt dat het de P.v.d.A was dewelke een hoop ellende heeft veroorzaakt. Immers: ook hij vertegenwoordigd een groep mensen die niet begrijpen wat ze doen. Als Lodewijk Asscher nu schrijft en zegt dat hij NIET met het **Forum voor Democratie** wil samenwerken, omdat hij niet wil “: normaliseren van racistisch, extreem of radicaal-rechts gedachtengoed, dan weet ook hij niet wat hij zegt. De uitlating van Asscher is in feite anti democratisch en toont aan dat hij onrealistisch en intolerant is en niet begrijpt dat een ” behoudende politiek” noodzaak is.
We kunnen nog zo veel ” misstanden” bespreken of ” onwelgevallige” situaties beschrijven, de politiek is mensenwerk en juist mensenwerk eist bezinning en rationaliteit waarbij de doelstellingen in het politieke beleid, zorgvuldig moeten worden geredigeerd.
Dat ontbreekt volledig bij LINKSE groeperingen omdat **incomprehensie** een menselijke factor is dat helaas te veel voor komt. Nu ook weer ,dat Staatssecretaris Broekes- Knol van de VVD ons nu ” knollen voor citroenen” probeer te verkopen. De waanzin is nu compleet om asielzoeker na 6 maanden een ” bedrag toe te kennen” omdat ze zolang hebben moeten wachten in de asielprocedure. Dat kost de belastingbetaler € 1.000.000,– per week. Ik begrijp het niet meer, zo ziek is het huidige beleid.

karton
4 jaren geleden

“Geweldig” dat een z.g. moslimstaat, Turkije, hele horden moslims, uit andere landen maar óók Turkse criminele moslims (!!!!) uit eigen land, het land willen uitgooien, naar Griekenland. Horden moslims waar geen mens op zit te wachten, gezien hun “gedragingen” in niet-moslimlanden, als Nederland.
Daarom deed het mij ook grote deugd, dat ik afgelopen week een moslim moordenaar (Utrecht) in de rechtszaal zag, een moordenaar van moslim-zijde die de DDR66-“rechter” bespuugde, zodat de z.g. “intelligentia” in dit trieste landje nu eens aan den lijve heeft ondervonden wat de burgers al járen ondervinden, n.l. ongemanierd vullis dat de islamitische ideologie aanhangt, een ideologie van moordzucht, bloeddorst, moord én verkrachting.

Neef Jansen
4 jaren geleden

Gevaarlijk vind ik vooral de massa-import van een ideologie waar op termijn heel veel haat en criminaliteit en terreur en destructie van te verwachten is. De eerste symptomen ervan zijn al enige tijd zichtbaar en dat zal toekomstig alleen maar erger worden. De mensen die ons regeren zijn bezig met het importeren van een oorlog die gericht is op het wegvagen van onze samenleving en cultuur. We kweken dat op als het ware, we financieren dat, we praten het goed, we criminaliseren de kritiek erop, en we kijken weg van de negatieve effecten ervan. Althans, zo toont zich steeds het gedrag van al die moreel superieuren, die mensen die zeggen aan de goede kant van de geschiedenis te staan, die mensen die zeggen dat het allemaal culturele verrijking betreft, die mensen die ons verzekeren dat deze diversiteit onontkoombaar is, en dat trouwens die betreffende ideologie, de islam, al 2000 jaar bij Europa hoort. Wij worden geregeerd door een massapsychose, een gevaarlijke waan, een gekte die ons heel veel ellende gaat bezorgen, een krankzinnigheid die toekomstig het leven van honderden miljoenen mensen gaat verpesten. …