Sultan Erdogan organiseert Islamitische invasie van Europa

Erdogan stuurde zijn leger naar Syrië om de Islamitische Jihadi’s te steunen en de Koerden uit te roeien en zet daarmee, zeer bewust, een nieuwe vluchtelingen Exodus van meer dan een miljoen in beweging.

Erdogan
Afb: Wikimedia

Zijn schuimbekkende minister van buitenlandse zaken heeft vorige week de wens tot de totale ineenstorting van Europa aangekondigd dankzij deze Turkse (lees: Islamitische) invasie, waarbij dit tuig niet aarzelt om tienduizenden vluchtelingen voor hun smerige doeleinden aan de EU grenzen op te offeren. Griekse grensbewakers gebruiken waterkanonnen en traangas om de invasie te keren, maar Turkse paramilitairen belagen hen met drones en traangas, delen kniptangen uit aan de vluchtelingen om hekken te slopen en organiseren zelfs de overtocht naar de Griekse eilanden met boten. De ene daad van openlijke Islamitische agressie na de andere!

Na de ramp die Merkel in 2015 over de EU afriep in haar verstandsverbijstering onder het motto ‘Wir schaffen das’, meent Adolf Erdogan nu te mogen retaliëren voor Europa’s ‘gebrek aan medewerking’ om de door hem en Poetin veroorzaakte ellende te verhelpen. Navrant is dat Griekse autoriteiten bij de 38,000 pogingen om de grens over te steken honderden arrestaties hebben gemaakt waarbij slechts 4% der vluchtelingen Syriërs bleken te zijn, de rest waren Afghanen en Afrikaanse negers.

De EU ministers hebben afgelopen week ‘hierover gesproken’ in Zagreb en verklaarden zich solidair met Athene maar laten de Grieken de kastanjes uit het vuur halen. Zij vonden de situatie aan de Griekse grens uiteraard ‘onacceptabel’ maar spraken geen woord over de twee ellendelingen die hiervoor verantwoordelijk zijn, Erdogan en Poetin, die in de afgelopen maand meer dan een miljoen mensen op de vlucht hebben gejaagd.

Wel worden er door Brussel 100 agenten van Frontex naar het slagveld gezonden, maar die specialiseren al jaren in mensensmokkel ter ondermijning van de EU. Turkije stuurde intussen 1000 man ‘special operations’ politie om de vluchtelingen letterlijk over de grens te schoppen en buiten de deur te houden. De miljarden deal tussen de EU en Turkije wordt genegeerd, want Turkije misbruikt nu migranten en vluchtelingen voor eigen belang en streeft bij monde van hun minister van buitenlandse zaken expliciet de ondergang van Europa na. Daar is geen woord Frans bij…

Intussen hoeven wij daar echt niet op te wachten als wij zien hoe een Islamitische moordenaar zijn Utrechtse rechters bespuugt, maar de oerdomme Barbie Doll Jette insisteert dat dit niets met de Islam te maken heeft, terwijl onze slappe Tweede Kamer commissie zich laat afbluffen door één Utrechtse haatjurk in plaats van de vloer met die lorrebol aan te vegen en Turkse agenten van Erdogan in Nederland ongestraft onder de naam Diyanet mogen opereren… Zogenaamde, door het communisme gekaapte, ‘feministen’ paraderen met spandoeken op straat ‘queers welcome Palestinians’ en meer van die liederlijke, van de pot gerukte ongein!

Laten wij wel wezen: zij zijn hier al lang en onze linkse landverraders vinden het prachtig. Is er iets fout om eens goed met beide vuisten op tafel te slaan mijnheer Rutte?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lotri
4 jaren geleden

met scherp schieten

4 jaren geleden

***Laten wij wel wezen: zij zijn hier al lang en onze linkse landverraders vinden het prachtig. Is er iets fout om eens goed met beide vuisten op tafel te slaan mijnheer Rutte?***
De bovenstaande zin van Dunki, interpreteer ik als een ” woede- uitbarsting.”

De vraagstelling is dan ook: : Kan Rutte wel met de vuist op tafel staan? IK denk van NIET. Waarom niet denken dan velen. Immers: Mark Rutte is niet van plan maar ” enige beweging” in beleid te organiseren. Hij kan het niet en hij WIL het niet., Hij is, mijns inziens, gedrogeerd door de Europese Unie en door de Verenigde naties, met hun links beleid, als slaaf aangesteld en…… hij zit ” vastgeroest” op het pluche.
Exact dezelfde “symptomen” komen uit Duitsland zoals de heer Dunki ook aangeeft;”
***Na de ramp die Merkel in 2015 over de EU afriep in haar verstandsverbijstering onder het motto ‘Wir schaffen das’, meent Adolf Erdogan nu te mogen retaliëren voor Europa’s ‘gebrek aan medewerking’ om de door hem en Poetin veroorzaakte ellende te verhelpen**

Merkel doet niets om een politiek behoudend beleid te realiseren. Ook zij slaat niet met de vuist op tafel en laat rustig de ” boel in het honderd lopen” en laat moslims gewoon hun gang gaan.
Ook Merkel is gedrogeerd door “guilt- feelings” en durft geen buitenbeentje te zijn om in Europa ook echt het behoudende beleid af te dwingen.

Ook door haar uiterst slappe houding kan zij het Europees- Parlement en de Europese commissie niet dwingen een immigratiebeleid te implementeren in beleid dat een draagvlak heeft onder de bevolking kan hebben.
Niets van dat alles. Dat geldt ook voor Mark Rutte. Iedereen kan zien en horen dat Nederland en Duitsland onder de voet wordt gelopen door aanhangers van Erdogan.
Mensenkennis – de demografische diversiteit – is ook haar vreemd.
Wat Erdogan als NAVO-lid, nu doet en heeft gedaan is niets anders dan zijn geografische ambities en grootheidswaan, door opnieuw een groot ” Ottomaans- Rijk te willen.
Dat Turkije haar invloed in Europa wenst en zijn “burgers in het Buitenland” heeft ” bevolen” zich niet aan te passen aan het land waarin zij nu verblijven. Wij hebben toch gezien dat een grote groep turken met vlaggen van Turkije zwaaien en ” hun Turkije” meer waarderen dan Nederland, en de democratie verachten.

Mark Rutte kan en wil dus niet met de vuist op tafel slaan om in Nederland een behoudend beleid na te streven.
Erdogan kan rustig door gaan met zijn chantage en iedereen bang maken en zelfs dreigend naar west Europa te wijzen.
Wij moeten eens beseffen dat “we” te maken hebben met onberekenbare idioten.
En…… daardoor is Mark Rutte te bang om met zijn vuist op tafel te slaan.
Hij moet zo snel mogelijk van het politieke podium verdwijnen. Het gehele huidige kabinet is een opeenhoping van incompetentie.

karton
4 jaren geleden

In ’t artikel wordt gewag gemaakt van de Utrechtse trammoordenaar die z’n rechters bespuugd.
Ik vond dat voorval tekenend voor het IQ-gehalte én het hanteren van de normen én waarden door deze zéér hoog opgeleide verziekte aanhangers van een moordlustige, intolerante, bloeddorstige en oorlogszuchtige ideologie, dat zich islamisme noemt.
Deze moordenaar is óók nog eens een erg vieze man; maar wat ik dan wél weer vind is………dat een DDR66-rechter nu persoonlijk ervaart (het bespugen door een crimineel) wat de Nederlandse burgers al járen ervaren ! Dat geeft mij wel weer een “goed” gevoel.