Radicaal socialisme of onze vrijheid?

Het verschil tussen communisme en socialisme kwam voor een kleine honderd miljoen slachtoffers neer op de vraag of hun beul Adolf, Josef of Pol Pot heette, maar een keuze voor hun precieuze vrijheid hebben die stakkers nooit gehad.

Afb: wikimedia

Wat is nu weer ‘radicaal socialisme’? De voormalige Democratische Partij in de USA is daar het levend voorbeeld van èn gaat eraan ten onder. Gewoon ‘links’ is vandaag nooit ‘links’ genoeg voor leeghoofdige millennials die zich kenmerken door een gebrek aan historisch perspectief en eruditie. In de USA is het ‘progressieve’ karakter der Democraten sinds de koude oorlog gestaag verloederd tot een virulente, zelf destructieve vorm van socialisme, waarbij het niet verbaast dat in de presidentiële voorverkiezingen een communistische dinosaurus als Bernie Sanders komt boven drijven. Niet dat hij iets zinnigs te melden heeft, maar de rest van het veld zijn dermate ‘grijze muizen’ dat éénoog weer koning is.

Is hij een potentieel gevaar voor onze westerse vrijheid? Zonder meer, maar wat is dan de attractie van deze tweede Jeremy Corbyn? Simpel, Trump gaf de Amerikanen een bloeiende economie waarin steeds meer werkelozen een job konden vinden en de kost verdienen voor hun gezinnen.

Maar de gratuite belofte van Sanders’ Luilekkerland, waar alles gratis is, doet wonderen! Bijna alle Amerikaanse millennials die in hun lager, middelbaar en zelfs hoger onderwijs onderworpen zijn geweest aan een permanente ‘brainwashing’ van Marxistische docenten als onderdeel van een ‘mainstream’ miljarden complex, vaak gefinancierd door de sociopaat Soros en de zijnen, leven inmiddels in het vaste geloof dat dit de realiteit is, in ieder geval hun realiteit.

Die parasieten zijn bereid om hun socialistisch luilekkerland met hand en tand te verdedigen tegen ‘extreem rechtse andersdenkenden’ die, merkwaardig genoeg, denken dat het een goede zaak is om zelf de kost te verdienen. Het socialistische doel is per definitie diefstal, maar soms lijkt het wel of hun fascistisch aandoende middelen een sadistisch doel op zich zijn geworden om mensen te beschadigen of erger, zoals in het geval van Fortuijn of, God verhoede, nu weer Baudet, in hun tirannieke hysterie. Zij zijn een mix van semi-geletterde volgers en leidende, kwaadaardige semi-intellectuelen die zich uitput in het monddood maken van ‘andersdenkenden’ die nog steeds ambiëren in lichamelijke en geestelijke vrijheid te leven. Niets gaat hen daarin te ver en wie niet met hen is wordt ter plekke een rechts extremistische fascist omdat hun beperkte denkraampjes nu eenmaal niet meer kleuren dan zwart en wit kunnen onderscheiden!

Het is een doodzieke, vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken is, maar dat het kan zien wij vandaag de dag bijvoorbeeld in Brazilië. Dat land is gedurende enkele decennia leeggeroofd door de socialisten onder de kleptomane, door de EU geadoreerde presidenten bajesklanten Lula, zijn opvolgster Dilma Roussef en vervolgens Michel Temer die met hun geestverwanten een generatie van lamlendige millennials hebben gecreëerd die hun sprookjes gelooft en een invasie heeft gestimuleerd van immigranten die lak hebben aan de Braziliaanse cultuur. De klacht van president Bolsonaro is dat globalisten proberen de Braziliaanse historie uit te wissen. Klinkt dat u bekend in de oren? In ieder geval gaat daar de grote bezem er doorheen en is het einde oefening voor het salonsocialisme.        

Het corrupte media complex is enorm gegroeid na de koude oorlog, zoals wij ook in Nederland zien met een totaal ontspoorde NPO en een verloederde pers als het treurige ‘sufferdje’ genaamd NRC, die dagelijks strijd voeren om hun gestolen goed te verdedigen. Inmiddels hebben meerdere generaties van dat slag hun kwade invloed geconsolideerd, denk aan Joop en zijn trawanten van ‘nieuw links’, denk aan van haat vervulde intriganten als Melkert, Rosenmöller en van Dam die instrumenteel waren in de moord op Pim Fortuijn en denk aan hedendaagse producten van diezelfde ‘brainwashing’ als Jette en Klaver die in hun gebrek aan historische kennis en eruditie precies hetzelfde doen in hun demonisering van en schunnige aanvallen op Wilders en Baudet, daarbij stilzwijgend gesteund door de Haagse ‘deep state’, ‘ons soort mensen’ die Rutte in het zadel houden, kortom de corrupte regerende coalitie.

De dagelijkse ondermijning van onze westerse samenleving wordt gefinancierd door linkse agitatoren zoals de perverse Soros, de grootste profiteur van het kapitalisme in zijn radicale socialisme en een maniak die er niet voor zou terugschrikken om het Covid 19 virus nog een handje te helpen. Ook in Nederland weet Soros’ geestverwant Poelmann met zijn Postcode Loterij van wanten, o.a. met steun aan Urgenda.

Dat slag lieden houdt het megalomane socialistische media complex in stand en krijgt daarbij hand- en spandiensten van slaafse radicale socialisten als het domste jongetje van de D’66 klas Jette, diens maatje Klaver – het marionetje van de criminele GL-communist Duijvendak – en van, wat een verrassing, nog steeds dezelfde communistische ellendelingen Rosenmöller en, last but not least, Asscher. Zij putten hun negatieve inspiratie uit de voortdurende aanvallen op Trump van Amerikaanse soortgenoten als lichtende voorbeelden, die er niet voor terugschrikken om nu zelfs het Corona virus te politiseren voor een desperate poging om Trump een hak te zetten, in de hoop dat de Amerikaanse economie voor de komende verkiezingen daardoor in een dip terecht komt. Niveau straathond!

Zoals gezegd, niets gaat hen te ver en speculatie over de mogelijke rol van Soros in deze wanhopige poging om Trump beentje te lichten doet ook al de ronde, maar Trump heeft als eerste het volledige vliegverkeer naar China stopgezet en de schaarse gevallen van besmetting snel geïsoleerd en behandeld.

Ook Nederland – dat door Rutte al bedenkelijk ver in de socialistische richting is gemanipuleerd – koerst op verkiezingen af, misschien zelfs wel dit jaar, dus daar zou onze eigen overheid een voorbeeld aan mogen nemen. Maar ons ministerie van VWS lijkt wel een Zuid-Amerikaans leger met te veel generaals en te weinig landschappen. Liefst twee ministers van volksgezondheid onder de bezielende leiding van Hugo de Jong, de man met het verkeerde schoeisel, en sinds kort nog een tweede minister op hetzelfde ministerie, die er niet voor terugschrikt om voor het oog der natie de zaak te belazeren door de ‘identificatie’ van reeds bekende Corona slachtoffers te fingeren.

Kennelijk spelen daar slechts politieke, zeker geen humanitaire overwegingen. De VVD blijft vast in de (verkeerde) leer. Uit die steeds maar linksere hoek horen wij niets over serieuze plannen en maatregelen om Nederland te beschermen, niet tegen voorvechters van onze vrijheid zoals Wilders en Baudet, maar tegen een potentieel dodelijke pandemie voordat die ook in Nederland gepolitiseerd wordt door de radicale socialisten.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
4 jaren geleden

Ja, hemeltje, wát is “radicaal socialisme” ?
Ik denk dat het zoiets is als een kind van Macron en Merkel samen.
Of van Robbedoesje Jetten en Kati Piri (EUSSR-mensje).
Of uhh…….v.d.Leyen en Fransje Timmermans.

(De keuze van Robbedoesje zou nog kunnen veranderen, mogelijk ziet hij meer in Yasser Feras)