Kentering

Er is voelbaar een kentering gaande jegens migranten en asielzoekers met name met islamitisch achtergrond. Dat is maar goed ook. Het werd tijd. Lang, heel lang, te lang eigenlijk heeft het geduurd voor het zover kwam. Er moesten eerst aanzienlijk leed geleden worden.

Hans Janmaat. Afb: Rob Bogaerts / Anefo – wikipedia.

De arme Hans Janmaat die, naar nu blijkt uitstekend aanvoelde wat gaande was. Een beestachtige slachting van The van Gogh door de salafist Mohammed Bouyeri, geestverwant van Ahmed Aboutaleb die publiekelijk verklaarde ook salafist te zijn en toch blijft zitten op zijn stoel in Rotterdam. Vele brute moorden door de mocro maffia in multiculti Amsterdam met de vermomde Fatima Halsema in een ‘burgemeester voor alle Amsterdammers’, terwijl zij als Groen Links vloek meer voor de Fatima’s, Nadia’s, Ali’s en Ahmeds opkomt dan voor Henk en Ingrid, Sam en Moos.

Het NL volk begint wakker te worden en te morren en de media ruiken dat en beginnen het volk te volgen. Eindelijk.

Een aantal duidelijke signalen.

  • Wetenschapsfilosoof prof. Maarten Boudry, kreeg de ruimte in de Volkskrant van za. 11/1/2020 pag. 27 Opinie om het volgende, wel beschaafd en ingehouden te verklaren:

    “Ik begon in te zien dat in de koran wel degelijk verontrustende zaken staan zoals het afhakken van handen en de dood straf voor afvalligen…. Homohaat, religie als voedingsbodem voor terreur, misogynie (vrouwenhaat). Die dingen kun je niet blijven negeren. Er is een groot probleem met de islam, een probleem dat door linkse politiek correcte mensen – waartoe ik mezelf rekende – veel te lang is doodgezwegen.”

  • Nieuwsuur die op 13 januari 2020 kritische geluiden liet horen over de teruggekeerde asielzoekers.
  • Reportage over Zweden in de Volkskrant dat 90% van de moorden door migranten worden gepleegd.
  • Dick Schoof, hoofd AIVD die publiekelijk spreekt over ‘façadepolitiek’ bij moslims, ‘men zegt het één en doet het ander’, zei Schoof (zie ik zelf gebeuren bij Ahmed Marcouch  en Ahmed Aboutaleb).
  • Het Parool van 7 februari 2020 die op pagina 8 de kritische uitspraken over de islam van de Franse Mila ‘durft’ te publiceren
  • Het Parool wederom van zaterdag 15 februari 2020 die op pagina 13 het lef toont om het volgende te melden aangaande de tafeldames en heren bij DWDD op NPO1:

    “Simone Weimans sprak een hele uitzending geen woord”.

Waaaaaat? De enige kritische kanttekening en dan wel over een roetzwarte Surinaamse die kennelijk ook nog helemaal aan het einde in rij stond toen God bezig was aan een ieder iets moois, aantrekkelijks uit te delen, en bij haar aangekomen was zelfs God’s voorraad uitgeput (daarom ook doe ik de tv uit als zij het zes uur journaal presenteert, sorry). Hoe durf je, linkse policor krant Het Parool dit af te drukken? Schande!

Het is allemaal toch wel gebeurd. Er is dus toch nog hoop dat de door met name linkse kerk in slaap gesuste ‘lieve, naïeve zachte’ heelmeesters langzamerhand wakker beginnen te worden.

Er komt langzamerhand gelukkig ruimte voor grappen als deze:

Op het Rokin zaten twee bedelaars op de grond met twee borden voor zich. Terwijl voor de ene slechts maar een paar munten werden gegooid, was er bij de andere zowat een berg aan munten. Wat stond dan op de borden van beide? Bij de een, met weinig munten stond: ‘Help me, mijn vrouw is weggelopen, mijn dochter is een hoer en mijn zoon is drugsverslaafd’. En bij de andere stond: ‘Help me terug te gaan naar Marokko”.

Men is het zat. Men heeft de buik vol van de Mocro sujetten met hun bizarre religieuze ideologie. Men pikt het niet meer, gelukkig dat je kritiek mag hebben en uiten over alles en iedereen maar niet over de ‘profeet’ Mohammed en zijn zelf verzonnen Allah. Met een leer die volslagen incompatibel is met de joods-christelijke moraal die  uiteindelijk geleid hebben tot Verlichting en Moderniteit met vrijheid voor meningsuiting, scheiding van kerk en staat, gelijkwaardigheid van man en vrouw, verregaande individuele vrijheid en ontplooiing. Eerlijkheid en verheerlijking van het leven en niet, zoals de leer van de islam, die precies het tegenovergestelde predikt. Namelijk liegen en bedriegen (de Taqqui’a) en het martelaarschap (doodverheerlijking).


.

David Pinto tijdens de pro-Israel bijeenkomst. Afb: scr. youtube.


Prof. dr. David Pinto geldt als de expert bij uitstek rond interculturele vraagstukken en is oprichter/grootaandeelhouder van het ICI. Binnenkort verschijnt zijn 20e boek: ‘Een Marokkaanse Jood van Analfabete Ouders’


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
4 jaren geleden

Het is mensen heel moeilijk waan en werkelijkheid van elkaar te onderscheiden, en toch is het uitermate noodzakelijk willen we niet enthousiast en collectief zelfmoord plegen, door duizenden miljarden euro’s uit te geven aan klimaatwaan, door duizenden miljarden euro’s uit te geven aan immigratie- en islamwaan, en door duizenden miljarden euro’s uit te geven aan het in stand houden van de EU-waan. Ik vrees evenwel dat de genoemde wanen synergetisch samenwerkend gewoon doorgaan met het slopen van de Westerse cultuur, en het is maar zeer de vraag of enige correctie bijtijds komt en in voldoende mate. Als je bijvoorbeeld het fanatisme ziet waarmee Frans Timmermans en consorten deze wanen voortdrijven, dan vrees ik het ergste voor ons aller toekomst. Kijk naar Malmo-Zweden en je ziet hoe die toekomst er ongeveer uitziet. Enorme straatoverlast, bendeoorlogen, handgranaten, kalashnikovs, het is daar alledaagse werkelijkheid. De fanaat politiek correcte Zweedse regering doet niets effectiefs hiertegen, als betreft het een verzameling waanzinnigen, totaal bevangen van hun multiculti-waan, en niet in staat werkelijkheid waar te nemen.

Josephus Christianus Veraart
4 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

I n Zweden zijn ze nog gekker dan in NEDERLAND DE DEUGMENSEN KNETTER GEK ZE DAAR GEK !!!!!!!!!!!!!!!!!

karton
4 jaren geleden

Ik hoop van harte dat dit bericht klopt, maar ik vrees dat deze berichten de wereld worden ingestuurd i.v.m. de komende verkiezingen ! Het links denkende volkje gaat niets te ver om de “macht” te kunnen behouden.
Mocht het bericht kloppen dan kan ik alleen maar zeggen : “EINDELIJK !!!!!!”