Hoe snel kan Brussel Europa laten doodbloeden?

Brussel is een bloedzuiger die bestaat bij de gratie van de lidstaten, dus geef hen de kans niet! Zolang het kapitalisme nog enig vet op de botten heeft zullen deze parasieten dat opzuigen, tot de laatste druppel.

Afb: MOtty / Wikipedia

Maar zodra zij onze vrije maatschappij hebben verzopen in hun oceaan van ‘sociale nivellering’ van hun onomkeerbare race naar de bodem, worden zij afhankelijk van het laatste redmiddel dat socialisten (en communisten) resteert, dictatoriale dwang. Zelfs de dreiging daarvan verziekt reeds de creativiteit en de motivatie van onze vrije maatschappij omdat hun gitzwarte, totalitaire hemel steeds lager boven ons hoofd komt te hangen.

Dezer dagen zien wij hoe in een schijnbaar hersendood instituut als de 2e Kamer toch nog een sprankje vrije menselijke geest in verzet komt tegen de achterbakse pogingen van Brussel om de deur middels CETA nog verder open te zetten voor hun socialistische dwang. Ere wie ere toekomt, het was Thierry Baudet die in een voortreffelijke presentatie die schunnige Brusselse praktijken aan de kaak stelde. Let wel, CETA is een zogenaamd handelsverdrag dat is onderhandeld gedurende zeven lange jaren door ongekozen, activistische ambtenaren waar geen nationaal parlement bij betrokken was, maar waar wèl alle lobbyisten van deze aardkloot dagelijks vrijelijk in en uit liepen. Als die ongekozen ambtenaren, die nooit een eerlijk vak geleerd hebben, zo’n project op poten zetten is er één garantie, en dat is de ideologische dubbele bodem die Baudet glashelder tegen het licht hield.

Als verdrag heeft Nederland er totaal geen baat bij omdat het puur destructief is voor onze landbouw, veeteelt en MKB! Bovendien is CETA, terwijl er nog geen nationaal parlement ooit een mening over heeft kunnen ventileren, al ‘in voorlopige werking’ getreden. De brutaliteit! Gelukkig lijkt een groeiende meerderheid op het Binnenhof CETA af te wimpelen, maar zoals met de Europese Grondwet, het Oekraïne verdrag en het Marrakesh akkoord zijn onze louche, onbetrouwbare regenten er voortdurend op uit om ons land verder uit te leveren aan de bloedzuigers van Brussel.

De intentie is duidelijk, het gaat erom dat het ‘dwangmechanisme’ tijdig als politiek slot op de deur zit tegen de tijd dat die vampiers het continent van de laatste druppel bloed ontdaan hebben. De vrije menselijke geest ruikt onraad, zelfs de salonsocialistische 2e Kamer lijkt hier de kont tegen de krib te gooien…

CETA is niets meer of minder dan de vervolmaking van de greep naar de macht door totalitaire socialisten in Brussel…. Daarom nogmaals hulde aan Baudet die aan twee man en een paardenkop tegen middernacht geduldig tekst en uitleg gaf. Hij werd – hoe kan het anders? – tot drie maal toe oliedom geïnterrumpeerd door Jette, die uitmuntte in het opzeggen van uit zijn hoofd geleerde, globalistische slaapliedjes. Tot drie maal toe moest Baudet hem uitleggen dat hij het verdrag niet begrepen danwel niet gelezen had. Ronduit pretentieus dat zulk gebrek aan talent daar los rondloopt en zich ‘hoogopgeleid’ durft te noemen.

Zulke parasieten kunnen alleen maar bestaan bij de gratie van het kapitalisme dat hen mogelijkheden biedt die zij zelf nooit kunnen realiseren en vervolgens ook nog eens sociale uitkeringen schenkt aan hun achterban van ‘nuttige idioten’. Hun terreur, zodra de koek op is, duurt zolang de vrije menselijke geest zich laat vertrappen. Het hogere morele niveau van het ondernemende, creatieve deel der mensheid steekt mijlen ver uit boven de onmenselijkheid van het socialisme en het communisme van de Brusselse activisten die ‘andere’ mensen slechts tot statistieken degraderen en het typische gebrek aan verantwoordelijkheid van ambtenaren die geen benul hebben van een winst- en verliesrekening. (De kosten van de beloftes van de Amerikaanse dorpsgek Bernie Sanders worden bijvoorbeeld op dit moment op ongeveer honderd biljoen Dollars geschat …)

Het is dus essentieel dat conservatieven de poot stijf houden in hun morele kritiek op het inhumane karakter van het socialisme, hun dehumanisering van de samenleving waarin ‘iedereen gelijk is’, ongeacht hun intellect en hun capaciteiten, maar waar niemand verantwoordelijk is voor zijn eigen toekomst en die van de zijnen. De dagelijks groeiende Brusselse bureaucratie introduceert daartoe schielijk de bedrieglijke ‘kleine lettertjes’ in CETA, schaft straks de namen van alle hoofdsteden af en voedt iedereen op met hun gedachtenpolitie. Hopelijk is dit kleine vonkje dat nu in onze 2e Kamer oversprong alsnog een blijk van intelligent leven op het Binnenhof dat een spaak in dit socialistische wiel kan steken. Dan is de vraag slechts wanneer Rutte ons voor de zoveelste keer verraadt.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

***Brussel is een bloedzuiger die bestaat bij de gratie van de lidstaten, dus geef hen de kans niet! Zolang het kapitalisme nog enig vet op de botten heeft zullen deze parasieten dat opzuigen, tot de laatste druppel.*** Een niet te verstane mening van de heer Dunki waarvan de inhoud een duivelse feit is.

En….. iedereen voelt de woede, maar er gebeurd niets. Brussel, de Europese ~Unie, kan gewoon haar gang gaan.
Er zijn te veel “parasieten” en de Zuidelijke landen en in “De balkan” ontvangen ” heerlijk” de belastinggelden van de Noordelijke landen.
Zoals “Karton” schrijft dat een NEXIT voorkomt dat we meer afglijden naar de armoede, is juist.
Dat velen weer op de VVD zullen stemmen wordt algemeen aangenomen. Ook in de peilingen blijft de VVD de grootste politieke partij.
Hoe is het mogelijk, zou je zeggen……… NU…… de massa is politiek bewusteloos en Rutte is een machtsdenker en ambieert slechts de Europese Unie en zelfs “globalisering” is hem niet vreemd.
De Heer Dunki schrijft ook duidelijk dat :”Zulke parasieten kunnen alleen maar bestaan bij de gratie van het kapitalisme dat hen mogelijkheden biedt die zij zelf nooit kunnen realiseren en vervolgens ook nog eens sociale uitkeringen schenkt aan hun achterban van ‘nuttige idioten’.***
Ik schrijf al zo vaak dat ” demografische diversiteit” in alle vormen, ik bedoel dan ook de Parasieten en de aanhangers van ” mercurius ( de god van de handel, ) en hun opportunistische houding, waar alles onder moet lijden en voor wijken, de uiteindelijke oorzaak is van alle ellende en de leiders blijven lijders aan psychastenie. ( door hun verbale mogelijkheden ,maar niets zeggende woordenbrij, blijken zij voor de massa de voorman.
De domheid is de kurk waarop de politiek drijft………. en daaraan is NIETS te doen.Immers: “Pecunia non o’let”…….. ( geld stinkt niet)
Ook wij zullen ons moeten verzoenen met die domheid. OF……Allemaal stemmen op Forum voor Democratie……… die partij wil immers ook een NEXIT!!!
En……. de subsidies voor het vergroenen van de landbouw hebben in Europa nauwelijks iets opgeleverd voor biodiversiteit.
Waar is het geld dan wel aan besteed?. In de zakken van de meest bij de zaak betrokkenen.???? Insecten zijn voor driekwart verdwenen en het aantal boerenvogels is drastisch gedaald………. Moet ik de parasieten en de opportunisten dan classificeren als ” gestoord”?

karton
4 jaren geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr.

@ A.R.Girbes sr.
De parasieten én opportunisten moet u inderdaad classificeren en kwalificeren als “gestoord” , zélfs “volledig gestoord”!!!
Ik ben het volledig met uw reactie eens, ook ik ben steeds weer verbijsterd hoe ’t kan bestaan dat nog zoveel burgers blijven stemmen op mensen door wie zij worden beroofd ! Ongelooflijk!!!!!
Iedereen heeft toch de mogelijkheid om te kijken naar wat onze “elite’ er in de afgelopen jaren van heeft gebakken en dan moeten toch ook hún ogen open gaan; ik denk óók dat veel burgers geheel bewusteloos zijn geluld door “Den Haag”.
Héél jammer !!!!

Joost Visser
4 jaren geleden

Helaas heer Dunki. Heb gesondeerd bij een 200 tot 300-tal mensen en ze gaan weer kiezen voor VVD/Rutte en krijgen dus Klaver2/Jetten 2. We moeten wachten tot de UK weer echt zelfstandig wordt om ons te bevrijden van onszelf, die keer op keer dezelfde foute keuzes maken in het stemhokje. Dom stemvee houdt links via rechts in het zadel, nu al 10 jaar. Rechts is dommer dan links.

karton
4 jaren geleden

Tot slot : er is maar één remedie om niet nog verder af te glijden in de armoede en ellende van de EU en die remedie is ………….NEXIT NEXIT NEXIT en wel z,s,m,