‘Ik heb u lief o Nederland….’

Kent u dit schone lied nog, afkomstig uit lang vervlogen tijden toen het ‘Liedboek voor de Kerken’ nog in gebruik was bij brave landgenoten? Dankzij de verfoeilijke salonsocialistische cultuur is dat Nederland verworden tot een mondiale koploper in de synthetische drugsproductie, een verloederd land dat aan de andere kant van de wereldbol in eerste instantie geassocieerd wordt met de rond 170 ‘coffeeshops’ waar (kleine) criminelen hun zakken mogen vullen en de gemeente kennelijk voor (meer dan) 20% in die buit van minstens € 1 miljard deelt. Wat een bonanza voor die incompetente kneuzen!

Nederland… Afb: wikipedia

Het zijn maar schattingen, maar hun totale omzet ligt zonder twijfel al jaren boven de € 20 miljard, waarvan zo’n € 5 miljard in de zak belandt van ‘parels’, zoals de eindelijk door de Politie in Dubai gearresteerde Marokkaanse drugshandelaar cum moordenaar Redouan Taghi.

Hoe kon dat zo gierend uit de hand lopen? Om te beginnen dankzij het totaal verloederde politieke klimaat waarin ontspoorde groot-gebruikers -liefhebbers van D’66 het zelfs wagen om het gebruik van hard drugs vrij te willen geven! Hun argument is ‘dat de bestrijding toch niets uithaalt’, maar gaan daarbij brutaal voorbij aan het feit dat zij de handhaving van de betreffende wetten zelf om het hardst gesaboteerd hebben. Kortom, dankzij zulke ‘progressieve’ partijen is de pakkans voor deze criminelen rond het nulpunt en daarnaast staat de gemiddelde D’66 rechter op voorhand veelal klaar om hen liefst nog subsidie te geven, maar straf? Ho maar, terwijl elders levenslange straffen of zelfs de doodstaf worden gehanteerd! Roept dat nou echt niet de vraag op of wij wellicht helemaal van de pot zijn gerukt?

Op één ding mag D’66 trots zijn, de Nederlandse synthetische drugs hebben globaal een uitstekende naam, tot aan de andere kant van de wereld en zij hebben de zwarte economie naar ongekende hoogte gestuwd, waarin hele volksstammen van laboranten en pillendraaiers werkzaam zijn. Wij staan erom bekend dat ‘grote klanten’ hier goed terecht kunnen voor ‘maatwerk’, want via Rotterdam zijn wij ook al de Europese logistieke draaischijf voor de illegale import van die troep uit Latijns America. Als je dan het duo Kaag & Jette weer eens in beeld krijgt ontstaat er echt zo’n warm gevoel van binnen in de trant van ‘ik heb u lief o Nederland Drugsland’!

Minister Grapperhaus stelde dat Nederland een “beschamende” leidende rol heeft gekregen in de wereldwijde drugsproductie en -handel, zowel in de productie als in de globale distributie. Grapperhaus wil de netwerken aanpakken door onze internationale rol terug te dringen, maar zolang wij nog zo’n pleefiguur slaan in de bestrijding van onze eigen drugshandel en trouwens ook in de daaraan gerelateerde financiële wereld der ‘moneylaunderers’ (witwassers) van al dit geld wordt dat niks. Daarbij denkt Grapperhaus aan verbeterde internationale samenwerking en hoge straffen, maar dan moeten die wel corresponderen met die der samenwerkende landen. Nu is Nederland de risée van de internationale opsporingswereld dankzij de D’66 invloed in de rechterlijke macht.

Die salonsocialistische verloedering manifesteert zich op lokaal vlak in Amsterdam dat al generaties lang in handen is gevallen subversieve PvdA burgemeesters en nu nog eens de communistische nitwit Halsema. De Amsterdamse ombudsman Arre Zuurmond heeft in het centrum van Amsterdam (Wallengebied tot Leidseplein) geconstateerd dat er in de nachtelijke uren volstrekte wetteloosheid heerst. De Politie heeft er al lang geen gezag meer, waarschuwt hij.

Dat betekent dat de Zweedse parallelle samenleving in Amsterdam ook al zijn intrede heeft gedaan dankzij mislukkingen als Job Cohen, de grote promotor van de Sharia Eberhard van der Laan en nu de communistische nitwit Halsema. De ombudsman spreekt van een ‘urban jungle’ na middernacht in het centrum, maar het linkse tuig in de gemeenteraad ziet kans om een deficit bij de bank der Nederlandse gemeenten op te bouwen van rond de € 5 miljard en ook vandaag gaat het gewoon door met € 110 miljoen puur discriminerende subsidie voor ‘communistische kunst’, terwijl de Amsterdamse driehoek van gemeente, politie en justitie zegt het beeld dat de ombudsman schetst te herkennen…. Om vervolgens de collectieve koppen in het zand te steken!

Onze hoofdstad is helaas één gedegenereerde bende van kleine en grote criminelen, dankzij de ‘progressieven’ die er warmpjes bij zitten op de grachtengordel terwijl de criminelen hun zwarte geld stoppen in de belendende percelen. Wat een struisvogels! Die ‘nieuwe buren’ hebben wel 200 ‘wisselkantoren’ tot hun beschikking en ‘bitcointerminals’ accepteren tot € 2,5 miljoen cash! De ‘witwasserij’ schijnt anno 2020 naar een kleine € 10 miljard te lopen, maar fiscus, O.M. en Politie zijn niet in staat om de meest simpele onderlinge samenwerking te organiseren terwijl de handgranaten links en rechts rondslingeren en kroongetuigen en hun advocaten achteloos afgeslacht worden…

Ondertussen wordt er in de hoofdstad voor meer dan € 75 miljoen p.a. ‘weggesnoven’ en gebeurt daar alles wat Onze Lieve Heer verboden heeft. Met een gepolitiseerd D’66 O.M. is Amsterdam niet alleen een gebruikersparadijs, maar ook de producenten doen daar ongestoord hun zaken, weliswaar voor de zekerheid vanuit Marokko, Spanje, Dubai en Latijns America, maar het verloederde Amsterdam biedt haar diensten braaf aan. Het is het zieke Amsterdamse establishment, dat verantwoordelijk is en blijft voor dit Sodom en Gomorra aan de Amstel, spant samen met het D’66 O.M. en doet ieder initiatief om de bezem erdoor te halen verzanden. De infame Grachtengordel-Kliek!

Zolang er geen landelijke aanpak komt die deze lokale maffia passeert en liefst achter de tralies zet, zal er niets veranderen want Halsema is natuurlijk helemaal geen competente manager en met GL en D’66 saboteurs in de Gemeenteraad is het eind zoek. Wellicht nog enkele jaren en dan zijn wij een complete ‘narcostaat’. De Politiebond NPB vraagt al sinds mensenheugenis om 500 extra rechercheurs voor dat drugshol, maar het geld gaat toch maar liever naar het klimaat of ‘progressieve kunst’. Zo diep is Amsterdam al gezonken.

Ook de Nederlandse fiscus verzuimt hier zijn verantwoordelijkheid te nemen. Zoals Al Capone niet door de FBI maar door de belastingdienst IRS werd gepakt, kan de FIOD hier instrumenteel worden. Maar zolang daar meer ideologische aandacht is voor volstrekt legale, zeer beperkte ontwijking door handige individuen in plaats van de massale ontduiking – recht onder hun neus – door Criminele Organisaties, schiet het niet op en de belastingdienst sleept zich voort van het ene na het andere schandaal. Is er nog wel reden om dit verlinkste en verloederde Nederland ‘lief te hebben’?

Wij zijn nu al zover dat de directie van de FIOD toegeeft dat Nederland ‘ontegenzeglijk een spil is in wereldwijde criminaliteit, waarbij geldstromen en onderzoeken geregeld via ons lopen’. Vervolgens wordt daar optimistisch aan toegevoegd: ‘als internationale onderzoekspartner zijn we vooral interessant omdat Nederland heel innovatieve manieren ontwikkelt om financiële en fiscale misdaad te bestrijden. En we zijn bereid die te delen.’

Dat zou mooi zijn, want de bestaande internationale bureaucratie kan ieder onderzoek frustreren door juridische mierenneukerij over procedures en wat dies meer zij. Wij zijn het de wereld langzamerhand wel verplicht om weer een beetje geliefd te worden.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Campert
4 jaren geleden

Triest.

karton
4 jaren geleden

Ik HAD u lief oh Nederland !!!!!