Hoe worden wij nu weer getild?

Wist u dat de Europese Unie ‘een onmiskenbare invloed op de economie, de nationale instituties en de burger is’, en daarmee ‘een hoofdelement van het Nederlandse staatsbestel’? Wist u ‘dat er in Nederland altijd een brede steun voor de idealen van de EU is geweest’, hetgeen op ‘brede en duurzame overeenstemming’ wijst?

Afb: Flickr / Edo Dijkgraaf

Wist u ‘dat het lidmaatschap van de EU een ‘verankering van de waarden van menselijke waardigheid, vrijheid, democratie, gelijkheid, de rechtsstaat en eerbiediging van de mensenrechten is en derhalve bij het normatieve karakter van de Grondwet past’?

Wist u dat deze kul (bijna) verbatim de recommendatie is d.d. 10 december jl. van onze meer en meer ‘progressieve’ Raad van State van een uit wanhoop geboren wetsvoorstel uit de 2e Kamer van een partij die hard op zijn retour is en waarvan de auteurs een ‘bek op poten’ zijn – die men zich eerder als uitsmijter bij een of andere zwoele nachtclub voorstelt – respectievelijk één van zijn ‘verwarde’ cliënten die zich inzet voor de vrije distributie van hard drugs zodat wij er straks allemaal uitzien zoals Rob Jetten?

Gelukkig is er een gekwalificeerde meerderheid nodig om dit soort demagogie in onze grondwet op te nemen. Het zal ook niemand verbazen dat twee van deze fantasten niets anders uit hun handen krijgen dan voorstellen tot het ‘bemensen’ van schepen en het saboteren van de strijd tegen de drugindustrie, één der grootste takken van sport in dit dankzij hen zo gedegenereerde land. Nu weer deze desperate poging om Nederland uit te leveren aan hun communistische medeplichtigen in Brussel.

Dat bovenstaande drie constateringen van de door D’66 gedomineerde Raad van State wel eens in strijd zouden kunnen zijn met de waarheid en dat derhalve ook geen enkele poging wordt ondernomen om e.e.a. te onderbouwen, past in het communistische éénrichting-straatje waar verkeersregels niet bestaan of zeker niet nageleefd worden, reden waarom het er altijd gonst van demagogisch lawaai. Dat lawaai mag niet verdoezelen dat onze soevereiniteit hiermee plots, in één klap, voltooid verleden tijd wordt, wij worden met dit voorstel een 100% satellietstaat van Moskou Brussel.

Dat de door D’66 gemanipuleerde Raad van State hier nu weer zo een brutale ideologische aanzet geeft om ons land aan Big Brother uit te leveren is niet de eerste keer en past in de ideologische context waarin de Hoge Raad ook al gierend uit de bocht is gevlogen met het Urgenda arrest. Ik mag als bekend veronderstellen wat voor een ramp de Euro voor ons continent is maar diezelfde, moreel totaal corrupte R.v.S. heeft het al eerder gepresteerd om voor te stellen dat die verdoemde Euro ‘onomkeerbaar’ zou worden, als slot op de deur voor een Nexit! Deze kromme ideoloogjes slaan volkomen door maar pretenderen wèl het adviesorgaan van de regering te zijn…

Waar Hans van Mierlo, die ooit nog op de brug voor mijn studentenhuis met D’66 foldertjes liep te venten, zijn partij na het volbrengen van zijn missie weer wilde opdoeken, lijken voornoemde ‘uitsmijter’ en zijn ‘verwarde vriendje’ erop uit te zijn om ons gehele land op te doeken. U herinnert zich nog het opdoeken van het referendum door de toverkol Ollongren en Pechtold, maar nu zouden deze twee volstrekte ignorami ons ongehinderd kunnen opsluiten in de transfer unie van de EU? Gekke Henkie!

Waar zij ons naartoe willen sturen is een situatie die Winston Churchill al eens treffend omschreef: ‘socialisme is een filosofie van mislukking, de religie der ignorantie en het evangelie van de afgunst met als inherente deugd het gelijkelijk verdelen van de ellende. Nee, dank u!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
4 jaren geleden

@ lucia op 9 febr. 2020 om 20.27 u.
Met u eens.
Hoe wij worden getild maakt mij al niks meer uit maar zéker is…….dát wij worden getild door zowel de EU als door onze eigen “regering”.

lucia
4 jaren geleden

En dat zijn nou diezelfde mensen die anderen die vrijheid voor staan, fascisten noemen en de enige fascisten, zijn ze zelf want Nederland is al lang geen vrij land meer, ik zie zo de tralies en zij die ze niet zien…. willen ze niet zien.