Een verhuisbericht van ISIS.

ISIS is niet uitgeteld, maar verhuisd en een groter gevaar voor Europa dan voorheen. Naïef als zij zijn realiseren de ‘multiculti’ leden van D’66 en GL zich niet dat zij tot de natuurlijke, door de profeet gedoodverfde, aartsvijanden van de Sharia behoren.

Afb: wikipedia.

Terwijl wij nog ons overwinningsfeestje vierden stonden die Islamitische massamoordenaars niet alleen klaar voor de volgende ronde, zij zijn daar al lang mee begonnen in de Sahel. Extremisten van allerlei pluimage zijn daar aan de winnende hand, van ISIS en al Quaeda tot Boko Haram, terwijl hun veronderstelde geopolitieke tegenstander, het laffe continent der Europese wegkijkers, het nog nauwelijks in de gaten lijkt te hebben.

Na de dood van Abu Bakr dreigt een tsunami van vluchtelingen uit de Sahel van proporties waar de domme opportunisten van D’66 en GL hun vingers bij aflikken: potentieel dom, links stemvee! De USA proberen al enkele jaren om hun antiterroristische operaties daar te intensiveren. Macron – vooropgesteld dat hij het niet te druk heeft om zijn eigen landgenoten de hersens in te slaan, nu al voor de derde maand in successie – misbruikt de situatie voor imperialistische dagdroompjes van hernieuwde koloniale glorie, resulterend in een poging om de Amerikanen weg te pesten, want in het land der blinden is éénoog Macron koning….

De straatarme Sahel biedt een ideale voedingsbodem voor terroristen, des temeer omdat lokale regeringen niet in staat zijn daar iets tegen te ondernemen en hun eigen bevolking hoegenaamd niets te bieden hebben. Dat ontneemt de lokale bevolking iedere kans op educatie of fatsoenlijk levensonderhoud, dus een goudmijn voor de Libische mensensmokkelaars en hun salonsocialistische samenzweerders van de Europese Ngo’s en de progressieve partijen!

Er zit op diverse plaatsen goud in de Sahel bodem, maar zoals in Syrië Erdogan en zijn zoon Bilal zich steenrijk stalen aan de olie uit Mosul, samen met ISIS, profiteren de laatsten nu al weer van de ‘zelfbediening in de goudmijnen’. ISIS heeft zo een solide financiële onderbouwing om wapens te kopen en arme jongelui te rekruteren.

Daarom is het zo frustrerend dat het als altijd narcistische Frankrijk slechts oog lijkt te hebben voor een herbeleving van hun vergane grandeur waarvoor het slechts enkele duizenden militairen in Mali heeft gestationeerd. Voor alles is Macron erop uit om de Amerikanen uit de regio weg te krijgen zodat hij het alleenrecht op de komende herhaling van ‘Syrië’ verkrijgt. Een gevaarlijk avontuur waar hij absoluut niet toe in staat zal blijken, terwijl het grotere geopolitieke plaatje hem weer eens lijkt te ontgaan. Eén keer Dien Bien Phu zou toch genoeg moeten zijn voor Frankrijk.

Dat Nederland daar, voor de meerdere glorie van de narcist Koenders, ooit troepen naartoe heeft gezonden is een eeuwige schande, temeer omdat die zinloze missie ook nog eens aan enkelen van die jongens het leven gekost heeft.

Het eerste rampzalige land dat voor de hernieuwd ‘Syrië’ scenario kwalificeert is Burkina Fasso, dat in een paar jaar tijd volledig in handen is geraakt van Al Quaeda en ISIS. Scholen zijn al lang gesloten, honderden burgers zijn vermoord en jongeren worden gerekruteerd om mijnen en bermbommen op de wegen te leggen, bomvesten te gebruiken en goudtransporten te overvallen in plaats van een normale baan. Boeren moesten hun land verlaten, een half miljoen tot wellicht één miljoen mensen zijn op de vlucht, landbouw is tot stilstand gekomen en alom heerst ondervoeding. De goudmijnen zijn in feite geannexeerd door Al Quaeda en ISIS.

Voor de goede orde: in Mali, Niger en de rest van de Sahel is het refrein van deze treurzang hetzelfde; terwijl de wereld zichzelf nog feliciteert met de nederlaag van ISIS in Syrië is dezelfde groep in volle groei en bloei in Afrika onder de naam ISGS. De internationale gemeenschap ziet (nog) niet in hoe bedreigend de situatie eigenlijk is en zou samen met de USA een grote troepenmacht moeten verzamelen om deze nieuwe Islamitische pest voor altijd de kop af te hakken. Maar wat gebeurt er?

Er is een groep van landen in de Sahel die onze onvoorwaardelijke steun verdient, te weten Burkina Faso, Chad, Mali, Mauritanië en Niger. Maar dan professionele ‘hands-on’ steun, ter plekke, ten bate van de lokale bevolking in hun eigen land, in plaats van drenkelingen uit de Middellandse Zee te vissen die daar door schatrijke mensensmokkelaars bewust in worden gedumpt ten gerieve van de hypocrieten van D’66/GL die slechts aan ‘meer en meer’ ongeletterde kiezers denken. Er gaat niets boven hun Utopia, over de ruggen van de miljoenen stakkers in de Sahel voor wie deze ellendige salonsocialisten geen barst doen omdat die stakkers voor hen slechts een politiek wapen zijn, net zoals het klimaat. Zij praten slechts over die arme mensen, maar nooit en te nimmer MET hen!

Die hulp moet dan vooral niet financieel van aard zijn – het ‘bodemloze put concept’ waarin onze barmhartige Samaritaan Kaag specialiseert – maar ter plekke en in eerste instantie van militaire aard. Pas als die slag gewonnen is kan additionele hulp van constructievere aard gebracht worden om de infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg weer op peil te brengen, voor zover dat ooit het geval is geweest. Een Sisyphus arbeid, maar zolang de bijziende idioten in Brussel slechts focussen op hun favoriete sport van ‘drenkelingen vissen’ voor de Libische kust en miljarden wegpissen aan hun klimaatzwendel, groeit deze Afrikaanse bedreiging voor Europa exponentieel. Dit is een ongekend gevaar voor het oude continent en, laten wij ons niets wijsmaken, zeer zeker voor Nederland!

Het verhuiskaartje van ISIS is niet ongemerkt op de deurmat gevallen in Washington en uiteraard is het Trump die een speciale vertegenwoordiger voor de Sahel heeft benoemd en een ‘task force’ die de veiligheid in de Sahel als doelstelling heeft. Hij heeft ISIS nog steeds vol op de radar staan terwijl het narcistische Europa zich onledig houdt met struisvogelpolitiek. Elke dag die ISIS langer gegund is betekent dat zij hun macht uitbreiden naar de Sudanese savanne en dat Boko Haram meer en meer greep krijgt op Nigeria en het uitgestrekte bassin van het Chad Meer, benevens andere gebieden zuid van de Sahel.

Trump heeft de U.N. zover dat zij met hem gaan samenwerken, maar het is evident wie de kar moet trekken. Macron gaat deze week de 4.500 Franse troepen bezoeken en een topconferentie voorbereiden voor maart, om vervolgens uiteraard wéér niets te doen, als hij de pers maar haalt…. Zijn machteloze troepen moeten proberen om samen met wat U.N. militairen en militairen van een regionale strijdmacht, die meestal stomdronken blijken te zijn, de vele aanslagen in een gebied bijna zo groot als de EU te bedwingen, want ook landen als Ghana, Togo, Benin staan op het verlanglijstje van ISIS. Veel realiteitszin zit er niet in Macron, terwijl dit in feite een nog veel grotere coalitie van terroristen is dan enkele jaren geleden in Syrië. Hoort iemand Rutte hierover of zijn communistische vriendjes?

De bedreiging voor het gehele Europese continent is zéér acuut, vergelijkbaar met het Turkse beleg van Wenen in 1683! Maar de Brusselse middelmaat kan alleen maar denken in Marxistische termen van ‘mensenrechten’ en ‘klimaat’, terwijl de subversieve kleuters van D’66/GL evenmin in staat zijn om buiten hun geborneerde denkraampje te denken. Is er nog iemand met een beetje visie in Den Haag die zich realiseert dat, als de volgende oorlog niet in de Sahel gewonnen wordt, diezelfde oorlog zich meteen daarna op onze eigen drempel nestelt?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Confucius
4 jaren geleden

Met als; de volgende oorlog staat dan op onze drempel, wordt het tijd om de autochtone bevolking gelijk Zwitserland te voorzien van semi automatische knallers voor zij die gediend hebben en aantoonbaar met dergelijke kunnen omgaan.

Ravian
4 jaren geleden

Zolang we de foute ideologie die hier de oorzaak van is niet opruimen blijft het dweilen met de kraan open.

karton
4 jaren geleden

Las het opschrift en dacht : “Dat zootje is verhuisd naar het “huis” van Allah, lekker rustig”.
Maar helaas, Allah had kennelijk niet genoeg maagden meer in voorraad !