De gevaarlijkste vorm van ‘groene’ energie

‘Bloomberg Businessweek’ had recentelijk slecht nieuws voor de klimaatzwendelaars: in de USA doden windturbines zo’n 328.000 vogels per jaar, waarmee het de gevaarlijkste vorm van ‘groene’ energie is volgens de National Audubon Society. (Audubon is de oudste non-profit milieu organisatie in de wereld die zich inzet voor het behoud van vogels en andere wilde dieren). Toen Donald Trump in december sprak over de ontstellende aantallen adelaars die op die manier afgeslacht worden, zaten duizenden linkse twitteraars op de punt van hun stoel om hem belachelijk te maken…

Afb: pixabay

Erger nog voor de groene brigade is dat er geen enkele methode is om de snel slijtende, gigantische bladen van de windturbines te recyclen wanneer zij aan het eind van hun economisch leven komen omdat de constructie en de gebruikte materialen dat niet toestaan. Een blad van zo’n turbine is groter dan een vleugel van een Boeing 747 en volstrekt onhandelbaar. U raadt het nooit wat de ‘groene’ brigade er vervolgens mee doet!

Er worden gigantische, 10 meter diepe gaten zo groot als meerdere voetbalvelden gegraven – in Nederlandse termen vertaald het gehele oppervlak van grote gemeentelijke sportparken – waarin de niet zo groene ‘groenen’ vervolgens de rampzalige resultaten van hun ‘idée fixe’ begraven en zodoende de grootst mogelijke oppervlakte vervuiling in de natuur veroorzaken omdat die materialen NOOIT meer vergaan! In de komende 4 jaren worden er in de USA minimaal 32.000 versleten bladen naar beneden gehaald en in het veel kleinere Europa ligt dat aantal ook al op ruim de helft daarvan, zeg 15.000 stuks, tot 2022. Dat is dus het volledige vleugeloppervlak van zestienduizend respectievelijk zevenduizend en vijfhonderd Boeing 747 toestellen!

Daar kunnen de groene idioten zich überhaupt geen voorstelling van maken, maar dat is hun probleem niet want binnenkort wisselen zij het klimaat in voor een andere ‘progressieve’ idée fixe …

Volgens Bob Cappadona van Veolia Environnement SA in Parijs blijven die bladen daar voor altijd liggen… En dan te bedenken dat er idioten zijn die alle fossiele brandstoffen onmiddellijk willen verbieden ten gunste van hun ‘hernieuwbare’ idée fixe, terwijl zij een bijkans epileptische aanval krijgen bij het woord ‘kernenergie’. Een Timmermans denkt langs zijn neus weg te kunnen stellen ‘dat kernenergie niet duurzaam’ is, terwijl de ‘environmental policy expert’ Michael Shellenberger, die in 2008 nog Time magazine’s “Heroe of the Environment” was, nu luid en duidelijk stelt dat hernieuwbare vormen van energie zoals wind de moderne samenleving nooit van energie kunnen voorzien omdat zij daartoe nooit bestemd waren.

Dat maakt Timmermans niet tot zijn grootste vriend, maar wat te verwachten van de grootste klimaatcharlatan? Shellenberger stelt ook : “Solar farms take 450 times more land than nuclear plants, and wind farms take 700 times more land than natural gas wells, to produce the same amount of energy.” Zelfs de charlatans van de IPCC zetten de deur inmiddels open voor kernenergie, maar stel je voor dat in Davos honderden overbetaalde corporate executives en politici, waaronder onze klimaat-superster Rutte, dermate ‘trouw in de verkeerde leer’ zijn dat zij ademloos naar dezelfde onzin van een 15 jarig klein meisje zaten te luisteren dat net haar einddiploma van de kleuterschool heeft gehaald terwijl hun voormalige held Michael Shellenberger hen met de feiten om de oren slaat…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Het heeft ook allemaal niets met het klimaat/millieu te maken, het is gewoon een middel om de westerse welvaart te vernietigen, daarom zijn het ook linkse mislukkelingen als de gesjeesde PvdAer Timmermans die het hardst aan de kar trekken.
De klimaat hetze is nu al de hoax van het millenium.

Joost Visser
4 jaren geleden

En de partij van de dieren houdt zich muisstil.

Gert
4 jaren geleden
Antwoord aan  Joost Visser

Goeie opmerking moat??