Baudet weigert schietschijf te worden van ‘de nieuwe Sovjet Unie’

Onder de vlag van Big Brother’s ‘nieuwe Sovjet Unie’ kijken wij naar een dagelijkse ‘progressieve’ terreur als voorbode van een inktzwarte toekomst voor ons land en onze verloederde hoofdstad, voor de EU als ‘would-be Sovjet Unie’ onder leiding van een debiel als Verhofstadt èn de moreel dodelijk corrupte pers en staatsomroep.

Thierry Baudet. Afb: wikimedia.

Het bestuurlijke canaille van Amsterdam maakt misbruik van hun positie om de stad te vernietigen met hun communistische terreur. Het is een broeinest van criminaliteit, infrastructuur verpulvert snel, woningnood is ten hemel schreiend, scholen, politie en brandweer zijn onderbezet maar daar is geen cent voor beschikbaar.

Wèl gaat er € 110 miljoen naar subsidiëring van progressieve kunst en van illegaal tuig dat uitgeprocedeerd is maar volop illegale steun krijgt van de communisten in de Amsterdamse Opperste Sovjet Gemeenteraad. Die deinzen er niet voor terug om ‘hun’ illegale tuig te pamperen, voorrang te geven bij huisvesting boven hardwerkende, belastingbetalende Nederlandse burgers – zij noemen het kraken – en ook nog eens tientallen miljoenen weg te pissen aan die illegalen met hun ideologische hersenschimmen, als ‘bed, bad, brood’ vermomde subversie, yoga klasjes, door u en mij gesubsidieerde cursussen ‘ondernemerschap’ (door de anti-ondernemers bij uitstek), woonbegeleiding (zeker een cursus ‘huizen kraken’?), mantra’s zingen en de klap op de vuurpijl met een cursus ‘toekomstoriëntatie’. Je hoeft maar ‘s avonds van de Wallen naar het Leidseplein proberen te lopen, zonder minstens drie keer overvallen te worden terwijl er – letterlijk – geen politie in velden of wegen is te bekennen. Boze tongen beweren dat er ook nog een cursus koekhappen–jatten voor gevorderden komt… In de jaren ’60 maakten de Mariniers schoon schip in die toen al zo verloederde stad, misschien moeten zij permanent in Amsterdam gelegerd worden in plaats van Vlissingen.

Ook kijken wij een klein stukje over de grens, naar een – schijnbaar andersoortige maar in feite net zo communistische – lading die niet geheel toevallig; de Brusselse agenda is om de EU zo snel mogelijk te transformeren in een duplicaat van de Sovjet Unie, zoals nu weer blijkt uit de dubbele bodem van het CETA verdrag.

En dan is er nog een Sovjet Communistische groepering in Nederland met GL, D’66, SP en PvdA, die erop uit is ons land tot duplicaat van de Sovjet Unie te maken via de ideologie van de verknipte racist Coudenhove Calergi om ons land en onze samenleving naar de ondergang te sturen waaraan Merkel een enorme impuls gaf in 2015 met haar migratie complot.

Zodra deze racisten door de mand dreigen te vallen wordt er omgeschakeld op de ‘slachtoffer rol’ in een puur ‘freudiaanse projectie’ en wordt er moord en brand gegild over andermans vermeend racisme, terwijl Coudenhove Calergi de grootste en meest manipulatieve racist aller tijden is en zijn hedendaagse aanhangers naar analogie daarvan! Pim Fortuijn werd slachtoffer van hun immorele framing door ellendelingen als Rosenmöller, van Dam, Melkert etc. Nu heeft een soortgelijke ellendeling Asscher, die als minister de Sharia dagelijks de helpende hand reikte, de lef om Baudet zodanig te framen, terwijl het marionetje Klaver door zijn criminele ‘puppetmaster’ Duijvendak op die toer voor het publiek gepresenteerd wordt en het mentale kleutertje Jette doet dapper mee.

Zondag zagen wij hoe, naar analogie hiervan, op de TV een trol in ‘Buitenhof’ die freudiaanse beschuldigingen aanzette, sterker nog, Baudet beschuldigde van uitlatingen die hij niet gedaan had maar die zij zogenaamd parafraseerde, daarbij van harte gesteund door de linkse NPO die deze communistische agenda met uw en mijn belastingcenten aanstuurt en volledig medeplichtig is.

Of Baudet verwacht dat een voorzieningenrechter hem recht zal doen is speculatief, maar met de timing voor de komende verkiezingen kan hij op het goede paard gokken door zich landelijk te profileren als het volgende potentiële dodelijke ‘slachtoffer’ van de intolerante linkse cultuur, op het risico af dat deze rechtsgang niet snel tot een voorbeeld functie en zijn gelijk zal leiden. Dan blijven die communisten doordrammen met zijn demonisering, want de moord op Fortuijn was kennelijk niet genoeg voor alle laster der nuttige idioten in de politiek en media, die ieder moreel besef van waar zij mee bezig zijn ontberen in hun BDS (Baudet Derangement Syndrome). Nog langer om de hete brij heen draaien in deze linkse spelletjes is contra productief, de essentie van deze linkse zeepbel is dat wij per se niet tot een continent van domme, slaafse, links stemmende mulatten wensen te degenereren. Laten wij eerlijk zijn, die Islamitische Afrikaanse gelukzoekers brengen ons niets goeds behalve stemmen voor Asscher, Klaver en Jette, en daar is geen woord van racisme bij!

In conclusie is het woord aan ons, de kiezers, om die landverraders en hun medeplichtige Rutte een enorme schop onder de communistische kont te geven.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
4 jaren geleden

@ Peter Kuyvenhoven.
Kunt u mij svp laten weten waar ‘ons conservatieve Nederland’ gelegen is?

Ik zie slechts dat het door Soros gefinancierde Amnesty International nu de Nederlandse staat voor de rechter daagt wegens ‘ethnisch profileren’ door de Marechaussee en dat de Gemeente Amsterdam, waar de criminaliteit over de straten spoelt, nu computerspelletjes met de Politie gaat spelen om ‘ethnische profileren’ tegen te gaan…

Kunnen wij svp weer snel verkiezingen en een referendum krijgen?

4 jaren geleden

Het artikel van de heer Dunki is één en al aanklacht tegen de ” gevestigde linkse orde”. De heer Dunki laat niets aan onze verbeelding over en beschrijft een zeer lamentabele situatie, zowel in Den Haag als wel in Amsterdam, met de werkelijke “onbenullen” aan de macht. Mark Rutte is niet alleen “medeplichtig”, hij accepteert dat de linkse bende Nederland verkwanselen. Als “we” enkele stappen vóór de verkiezingen aanhalen en de leugens en bedrog op een rij zetten dan begrijp ik nog steeds niet waarom “men” op Rutte, Rob Jetten, Jesse Klaver en de P.v.d.A,. heeft gestemd. Immers: dat is het probleem omdat ” het electoraat” niet begrijpt waarover het gaat.
We kunnen boos zijn, het belachelijk vinden en het als een communistische houding benoemen, het blijft evenwel ” mensenwerk” en, mensenwerk houdt in, dat ” demografische diversiteit” er altijd al is geweest en de revolutie in Frankrijk 1789, bij uitstek de ” machtsverhouding” een grote rol speelde.
En, er wordt in ons politiek bestel niet voldaan dat “het geldende recht gezag “moet hebben en die macht en recht door het volk wordt erkend. We kunnen nu ook merken dat de ” democratische constitutionele verworvenheden niet meer werkt door die demografische diversiteit omdat de machtsverhoudingen niet berusten op een democratisch evenwicht. Dat is dus bij de huidige coalitie merkbaar.Het kabinet is een samenraapsel van incompetente lieden. Dat Kahsja Ollongren het referendum heeft afgeschaft, heeft als grondslag dat ook zij slechts de macht wenst.

Demografische diversiteit houdt veel meer in dan oppervlakkig de verschillen te benoemen. Het heeft te maken met intelligentie, maatschappelijke mogelijkheden, en, vooral de onderlinge verhoudingen dewelke worden bepaald door financiële “ruimte”.
Er is dus sprake van een “toenemende invloed van de massa”. Dat de Christelijke partijen hun humane en de door hun religie bepaalde principes hebben vervangen door macht en, die principes kennelijk onbeduidend zijn en zelfs het communistische denkbeeld niet meer paraat hebben.
Dat de heer Thierry Baudet zoveel “verbale bagger” over zich heen krijgt, is omdat de intelligentie en de daaraan verbonden privileges hem niet wordt gegund.
We kunnen het mentaal ziek noemen………. maar het is een feit.
Dat de VVD zich zo ” verlaagd ” heeft tot minder dan het gemiddelde” komt door machtswellust en nepotisme dat ik als “parasitair” gedrag interpreteer en zelfs een deviant gedrag kan worden genoemd omdat de taak van een Overheid niet wordt uitgeoefend.
Nieuwe verkiezingen zal mijns inziens de enige weg zijn naar herstel.

Campert
4 jaren geleden

Welk een progressieve linkse progressie…iets meer dan honderd jaar terug in de tijd naar februari 1917 in Rusland.

4 jaren geleden
Antwoord aan  Campert

Geen woord van gelogen, helemaal mee eens. Of de meerderheid het begrijpt is het grote probleem in ons conservatieve Nederland.

karton
4 jaren geleden

Damascus is het toekomstbeeld van Amsterdam onder communistische heerschappij met als “leider” Dimitrova Halsema. Jammer van deze óóit zo mooie, rijke én schone stad.