Waarom het socialisme onze taal verkracht

De kille realiteit van ons aardse bestaan is te wreed voor fijnbesnaarde socialistische zieltjes, reden waarom zij er de voorkeur aan geven weg te zweven in hun delusies, hun ‘bijgeloof over de maakbaarheid van hun betere wereld’. Die delusie heeft in de vorige eeuw geresulteerd in de dood van miljoenen Russen, Oekraïners en Chinezen in Stalin’s Siberische Gulags en in de concentratiekampen en voor de vuurpelotons van ‘de grote socialistische stuurman’, de psychopaat cum pedofiel Mao.

Afb: Flickr.

Dat drama deert de gelobotomiseerde generatie der Social Justice Warriors, die ieder historisch perspectief ontberen, geenszins. Het gevaar van hun verblinding is dat het desperate mensjes (AntiFa) domme ideeën aanreikt in plaats van constructieve oplossingen te zoeken voor, al dan niet bestaande, maatschappelijke problemen. Zij gaan van kwaad tot erger in hun hardnekkige pogingen om hun ‘bijgeloof’ boven iedere ratio en objectiviteit te verheffen in hun grenzeloze arrogantie, of het nu gaat om hun ‘(on-)bewezen wetenschap’ inzake het klimaat of de verstikkende massamigratie.

Dat leidt, naast die arrogantie, tot bangmakerij op mondiale schaal van goedgelovigen, het specialisme der salonsocialisten die er evenmin voor terugschrikken om nieuwe, fictieve en ‘onoverkomelijke’ maatschappelijke problemen te creëren, zoals hun klimaatbedrog. Die pretenderen zij dan liefst zèlf weer voor ons ‘op te lossen’, mits zij daarvoor in de zakken mogen graaien van de burgerij ter verdere subversie van die gehate ‘bourgeois’ maatschappij om zodoende hun greep daarop voortdurend te verstevigen. Leon Trotski zou trots zijn op Rutte’s religieuze uitvoering van zijn script.

George Orwell heeft dat al 75 jaar geleden in detail beschreven in zijn boeken ‘1984’ en ‘the animal farm’. Orwell was een authentieke socialist in hart en nieren, geen bevoorrechte salonsocialist uit een welgesteld milieu waarvan honderden verwende kwalletjes Cambridge en Oxford bevolkten. Hij was een hardwerkende beursstudent die zijn linkse idealen in rook zag opgaan in de moordpartijen van Stalin, in naam van diens Utopia. Eén van de zaken waarvoor Orwell waarschuwde in zijn meedogenloze analyse van het sovjet- socialisme was, naast fenomenen als de gedachtenpolitie (ciao vrijheid van meningsuiting), de creatie van ‘newspeak’, een ideologische simplificatie van de taal met de bedoeling dat daardoor iedere ongewenste, i.e. intelligente, discussie – bijvoorbeeld over Utopia – al op voorhand onmogelijk zou zijn. Wie die boeken kent zal onder de indruk zijn van Orwell’s visie.

Deze verkrachting van onze taal wordt frequent zichtbaar in de politiek, zoals recentelijk in de 2e Kamer toen een wereldvreemd ‘mens’ – uiteraard van D’66 – een spreker interrumpeerde voor haar domme suggestie om het woord ‘bemannen’ te vervangen door ‘bemensen’! Uiteraard werd zij uitgelachen, maar deze salonsocialisten proberen de taal dagelijks te verkrachten teneinde hun ‘brainwashing’ van simpele zielen te faciliteren en het werkt! In de politiek is taal hèt instrument daartoe en ‘newspeak’ is daarvoor op maat gesneden.

Door de werkelijkheid te manipuleren willen zij ‘de illusie van geluk en vrijheid creëren’, maar als druiloren als Rutte, Pechtold, Ollongren, Kaag, Jetten, Asscher of Klaver en diens criminele, communistische puppetmaster Duijvendak mijn geluk moeten garanderen ben ik héél ver van huis! Dus pas op dat u onze taal blijft koesteren en verdedigen tegen de vloek van het socialisme.

Het is typerend hoe de SJW zèlf kan verdwalen in de doolhof van hun eigen stupide vakjargon en vervolgens door de mand valt. Dit gebeurde tijdens één der recente Democratische debatten over abortus, waarin presidentskandidaat Julian Castro zei dat hij niet alleen de ‘reproductieve vrijheid’ (uiteraard van vrouwen) ondersteunt, maar ook ‘reproductieve justitie’ (waarvan uiteraard geen mens ooit gehoord heeft), niet alleen voor vrouwen maar ook voor ‘transvrouwen’… Klinkt ingewikkeld genoeg en de werkster zal er ongetwijfeld van onder de indruk zijn geweest, maar wie nog niet helemaal duizelig was begreep dat deze nitwit – die in zijn ‘flux de bouche’ zo veel mogelijk vrouwelijke kiezers onder zijn beschermende vleugels wilde scharen – met zijn ‘trans-vrouwen’ juist over mannen sprak (die nu eenmaal weinig met een abortus op hebben!) Excuses voor deze domme anekdote, maar deze geeft aan op welke wolk deze lachwekkende idioten figureren die hun eigen ‘newspeak’ niet eens machtig zijn maar pretenderen om president van de USA te worden.

‘Links’ probeert nu aan alle kanten de ‘newspeak’ te laten domineren, en met succes! Wat dacht u van hun trouvaille, de ‘hate speech’? Als zij kans zien om de taal met ‘bot geweld’ te vereenzelvigen gaat de vrijheid van meningsuiting er aan zonder enig fatsoenlijk argument!

Alleen al de taalmanipulatie, waar dat rare ‘mens’ van D’66 zo graag aan meedoet, is voldoende om hun terreur te faciliteren. Als verknipte, seksloze biggen niet meer met ‘hij’ of ‘zij’ aangeduid mogen worden zou ik daarvoor impliciet de assumptie accepteren dat mannen vrouwen kunnen worden en vice versa! Een goed vaderlands gezegde luidt: ‘gekke Henkie!’

Hetzelfde speelde met het onnatuurlijke huwelijk tussen twee partners van hetzelfde geslacht dat mogelijk zou moeten zijn omdat iedereen ‘gelijke rechten’ zou hebben. Maar in feite ging het ‘links’ alleen maar om de ondermijning van het traditionele huwelijk tussen man en vrouw als maatschappelijke hoeksteen. Ik gun hen hun manier van samenleven, maar een civielrechtelijk samenlevingscontract zou uiteraard ook voldoen. Gelijke rechten? Mijn hoela! Desondanks zijn deze charlatans erin geslaagd om door het begrip ‘huwelijk’ een andere definitie te geven, het huwelijk als de eeuwenoude eenheid van man en vrouw onderuit te halen. Het is maar een naam, maar de gevolgen van die ‘newspeak’ zijn ver strekkend!

‘Links’ probeert ons te dwingen om hun belachelijke jargon over te nemen omdat wij anders niet ‘empathisch’ en ‘inclusief’ genoeg zouden zijn, en meer van die onzin en zo zijn wij weer terug bij ‘af’, want de wereld is veel te wreed voor die huilebalken dus wij moeten vooral hun delusies accepteren om ‘gelukkig en vrij’ te kunnen worden. Nogmaals, héle gekke Henkie!

Denk maar aan het dystopische Utopia in Orwell’s ‘1984’- met bijna honderd miljoen doden in Rusland en China – om te genezen van die uiterst besmettelijke geestesziekte. Sexuele tolerantie en acceptatie van allerlei hersenspinsels zijn hun hoogste maatschappelijke deugden geworden, in hun seculiere religie worden homoseksuelen verheerlijkt als onze rolmodellen. Zo ontstond ook Gay Pride, dat aanvankelijk een éénmalige parade was, daarna een week duurde en nu een gedegenereerd circus is van één en dezelfde losgeslagen orgie die een maandlang van London via Berlijn, naar Amsterdam, Genève en Parijs reist. Dàt is de culturele ‘parel’ die ‘links’ de naïeve maatschappij probeert op te dringen, niets anders dan stuitende degeneratie die hun niveau helder aangeeft waar ‘viering van de homofilie’ tot deugd is verheven.

Voorzover er één bepalende factor is die ‘de zin van ons bestaan’ verklaart, zonder dat er tientallen filosofen aan te pas moeten komen, dan is dat de simpele ‘imperatief van de instandhouding van de soort’ die moeder natuur nu eenmaal diep in onze harde schijf heeft gegrift om te overleven. Althans bij verreweg de meesten van ons, want anders zou de menselijke soort snel uitsterven. Maar als bij homofielen wat bits op die harde schijf in de war geraakt zijn is dat hun probleem. Daarvoor is geen reclame van hun exhibitionistische LGBTXYZ clubs noodzakelijk. Van mij mogen zij maar waarom dat perverse exhibitionisme? Laat mij s.v.p. met rust!

Overgevoelige SJW jongens en meisjes hebben allemaal ‘rechten’, gesouffleerd door de al even linkse UN in hun ‘mensenrechten agenda.’ Zij zijn kampioen in ‘handophouden’ èn het eisen van bescherming (‘safe spaces’) om hun fijnbesnaarde zieltjes tegen de boze buitenwereld te beschermen. Enige constructieve bijdrage aan onze samenleving van hun zijde ontbreekt in dat éénrichtingverkeer. Kennelijk is dat het soort ‘levensgeluk’ dat het communisme resp. socialisme ons probeert op te dringen, maar voorzover ik kan zien is dat niet de essentie van de politiek als logisch uitvloeisel van onze cultuur. Is dat soms ‘sociaal’? Nee, dat is puur egoïstisch parasiteren op de hardwerkende medemens, stijlloos, kansloos wangedrag. Kortom, alwéér terug bij ‘af’ in deze vicieuze cirkel!

John Kennedy sprak eens de woorden: “Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.” Een onbekend en onacceptabel concept voor deze parasieten! Wat zo opvallend is aan hun ‘visie’ op de wereld is niet alleen hun arrogantie maar vooral hun infantiele egocentriciteit, zonder een spoortje nederigheid. Verpeste kinderen in een veel te slap Luilekkerland.

Wat hen typeert is hun gebrek aan ‘guts’ om verantwoording te nemen voor hun eigen bestaan in plaats van laf in een collectief weg te kruipen en te kermen als zij hun zin niet krijgen. In andere woorden, de staat ter verantwoording roepen, desnoods voor de rechter, terwijl die staat waarschijnlijk een groot deel van die parasieten via sociale uitkeringen onderhoudt en zodoende hiertoe in staat stelt. De ‘deugd’ van deze ‘deugmensen’ die ik hierin moet zien is een illusie, het is slechts brutaal parasiteren met een grote ideologische bek en als je dan toch de verkiezingen verliest, dan word je lid van de ‘resistance’ tegen Trump of ga je na je verpletterende verkiezingsnederlaag de straat op om te roepen: ‘Boris is not my prime minister’. Dit gebrek aan cultuur verhult een fictie die zich kenmerkt door lafheid en egoïsme, met hun brutaal beroep op empathie, inclusiviteit en andere flauwekul uit het handboek soldaat van Karl Marx.

Wij hebben gezien hoe de slinkse communist Obama de rassenrelaties in de US        minstens een halve eeuw heeft teruggezet naar het niveau van voor Martin Luther King en, dientengevolge, allerlei minkukels zich voortdurend bedienen van de term ‘racisme’. Deze geestelijk beperkte charlatans voeren elk onwelgevallig tegenargument terug op ‘nazisme’ of ‘racisme’ om, vooral blanke, mensen te demoniseren zonder daar ook maar één tel over na te denken. Uit pure gewenning, terwijl de kwade genius daarachter een kleine rijke blanke élite is met schooiers als George Soros in hun gelederen. Een cynisch concept, maar die élite weet hun ‘nuttige idioten’ op straat en in de politiek perfect te bespelen, tot en met de gewelddadige AntiFa aan toe. ‘Toxic masculinity’ is één van mijn lievelingskreten, die ook rechtstreeks van die grachtengordel maffia komt.

Winston Churchill heeft eens gezegd ‘dat het socialisme de filosofie is van het falen, de religie van de onwetendheid en het evangelie van de afgunst, met als intrinsieke eigenschap het verdelen van ellende’. Dat mensen ook op een fatsoenlijke wijze met elkaar kunnen omgaan, ontgaat hun beperkte bevattingsvermogen omdat zij de Marxistische ‘brainwash’ hebben ondergaan. Die stoelt op het primitieve ‘we against them’ principe, dus zij kunnen alleen maar confronteren en schofferen!

Dat mannen en vrouwen complementair zijn gemaakt door moeder natuur telt niet voor idioten die geloven dat mannen vrouwen kunnen worden en vice versa. Inclusiviteit, exclusiviteit, trans dit en trans dat, maar als zij de taal eenmaal verkracht hebben volgt vanzelf de hele naïeve samenleving.

Past u op, want u bent zo aan de beurt!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
4 jaren geleden

Taal wordt al heel lang misbruikt om de linkse ideologie te propageren.
Zo zie je bijvoorbeeld al decennia lang dat Joden altijd gedood worden (legaal) en Moslims altijd vermoord worden (illegaal).
Gewoon manipulatie van het onderbewustzijn van de toehoorder.
En wat dacht je bijvoorbeeld van de recente invasie aan “duo-penotti” stelletjes in de reclame?
Ook dat is manipulatie van het onderbewuste, in dit geval ter bevordering van de Coudenhove Kalergi agenda.
De socialisten kennen het “propaganda voor dummies” boekje van Goebbels helemaal van buiten, en controleren grotendeels de media, met alle gevolgen van dien.
Het aanpassen van de taal zelf is gewoon de volgende stap.