Madrid… Wat een nutteloze bende!

Vorig jaar was hij het enige staatshoofd bij de IPCC operette in Katowice: Don Quichot Rutte. Dit jaar hing hij opnieuw de dorpsgek uit in Madrid, onder meer om te getuigen van zijn “grote ambitie” voor het klimaat en Nederlands rituele klimaat-zelfmoord, waarna de IPCC meeting ontaardde in twee weken van laaiende ruzie tussen de grote profiteurs (China en India) enerzijds, die het verdommen aan de criteria van het akkoord van Parijs te voldoen en anderzijds de kleintjes die alleen maar hun hand ophouden maar wèl een grote mond hebben. Afgelopen vrijdag was het congres klaar, maar de querulanten rolden nog steeds vechtend over de grond terwijl diverse gedelegeerden al wanhopig naar huis terugkeerden.

Subsidiemolens… Afb: Pxhere

Op het moment dat ik dit schrijf (zondagavond) zitten de “diehards” onder leiding van de Chileense Carlina Schmidt nog steeds in Madrid om een slotverklaring bij elkaar te liegen, want China en India hielden de poot stijf en zijn absoluut niet van plan om aan alle dwaze IPCC plannetjes mee te doen.

Maleisië en Egypte steunden de boze “kleintjes” Belize en Colombia in hun felle kritiek op beide boosdoeners, terwijl Grenada zelfs stelde “if references to ambition be removed from the CoP 25 decision then we would have failed” ( kennelijk had iemand op een onbewaakt moment iets van Rutte’s toverspreuk opgevangen!? ) Mexico, de grootste drugshandelaar op de aardbol, presteerde het “hun grote zorg” te uiten over het feit dat in het slotdocument geen melding wordt gemaakt van “het nieuwe 5 jaren gender plan dat rekening houdt met de uitdagingen voor vrouwen en inheemse volkeren”. U begrijpt, als intelligente lezers, onmiddellijk het logische verband tussen het klimaat en deze gender flauwe kul: de SJW!

Brazilië had nog problemen met de inclusie van een of ander IPCC voorstel inzake landbouw en oceanen, omdat zij liever zelf hun eigen boontjes op het droge doppen. Maar zij waren akkoord met de andere helft van het voorstel over de oceanen, reden waarom Saudi Arabië en Rusland uiteraard stelden dat dit voorstel in hun ogen net zo belangrijk was als de oceanen op zich. Deze uiterst constructieve bijdrage coïncideerde met het egoïstische standpunt van China en India dat zij dezelfde positie en rechten als in de afgelopen jaren handhaven en absoluut geen grammetje minder CO² de atmosfeer insturen.

De USA, die als enige grote speler in het laatste decennium hun uitstoot substantieel hebben teruggebracht, namen daar weer aanstoot aan, waarna India stelde dat de USA niet langer in het akkoord van Parijs meedoen, dus ook India niet mogen kapittelen. Tuvalu liet weten dat het ‘t roerend eens was met India, waarna men zich pijnlijk begon te realiseren dat er in feite sinds vorig jaar in Katowice, geen barst was bereikt… Maar dan ook helemaal niets! Enzovoort, enzovoort…

Vervolgens probeerden enkele praktisch ingestelde deelnemers, die eigenlijk ook wel naar huis wilden, nog voor te stellen dat de twistpunten tot een latere meeting zouden worden uitgesteld, maar de nieuwe criteria om de wereld te redden zijn wettelijk vereist voor het begin van 2020 volgens art. 4 van het akkoord van Parijs. Als er in de komende uren geen consensus is over de betreffende “benchmarks” voor – geloof het of niet – “ambitie”, moeten eventuele ambities voor de komende periode van vijf jaren volkomen afgeschreven worden. Misschien zelfs het gehele akkoord van Parijs…!

Zoals ik vorige week al schreef, verbrandt de IPCC achteloos miljarden van onze belastingcenten met deze jaarlijkse orgieën, waar India en China hondsbrutaal de toon zetten en de dorpsgek Rutte zorgde voor een vermakelijk regendansje waar niemand de minste waardering voor opbrengt. Integendeel, grote spelers uit het bedrijfsleven beginnen hem al ter verantwoording te roepen.

Thuisgekomen liet hij echter weten dat hij “een grote voorkeur” heeft voor kernenergie… Wat is dit toch een stuitende wanvertoning!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
karton
4 jaren geleden

Hoorde onlangs van een insider dat Fransje Timmermans, uiteraard zéér luid én duidelijk aanwezig in Madrid, gedurende de tijd dat hij aldaar verbleef een declaratie bij de EU heeft ingediend die, schrik niet !, een bedrag zou behelzen van € 250.000 !!!!
Dat “baasje” vloog heen en weer, i.p.v. per fiets i.v.m. CO2/Stikstof enz., hij zei daarover : “dan ben ik sneller op de plaats van bestemming en kan dan nog wat werken !
De brave man heeft nog nóóit één slag gewerkt. Nietsnut !!

Hans
4 jaren geleden

China en India hebben groot gelijk. CO2 is niet de thermostaatknop van de aarde. Doe hele CO2 hype is een politieke leugen om het linkse wereldbeeld dwingend op te leggen. Dat is in NL al gestart De RES geeft verschillende overheden al verregaande bevoegdheden om dwingend op te treden. De klimaatdictatuur als communisme 2.0

4 jaren geleden

**Zoals ik vorige week al schreef, verbrandt de IPCC achteloos miljarden van onze belastingcenten met deze jaarlijkse orgieën, waar India en China hondsbrutaal de toon zetten en de dorpsgek Rutte zorgde voor een vermakelijk regendansje waar niemand de minste waardering voor opbrengt. Integendeel, grote spelers uit het bedrijfsleven beginnen hem al ter verantwoording te roepen. *** aldus de heer Dunki.

Het gehele artikel van de heer Dunki is een zware aanklacht aan het adres van Mark Rutte. Mert zijn incompetentie en als pathologische leugenaar, zweeft Rutte langs de ” toneelvoorstellingen van zieke leiders”, in Madrid.
Heel, langzaam komt de aap uit de mauw, ter zake de werkelijkheid en kunnen “we” constateren hoe mentaal ziek de leiders zijn. Immers:”” laaiende ruzie tussen de grote profiteurs (China en India) enerzijds, die het verdommen aan de criteria van het akkoord van Parijs te voldoen en anderzijds de kleintjes die alleen maar hun hand ophouden maar wèl een grote mond hebben.””.
De wijze waarop er nu geregeerd wordt in het westen, noopt bij de burger een andere attitude ten aanzien van die leiders. Het zijn inderdaad gewoon een stel profiteurs. Dat Rutte nu het “predicaat” dorpsgek van de heer Dunki krijgt opgespeld, is zeer terecht. Rutte is, mijns inziens, ondanks zijn verbale capaciteiten, een LEEGHOOFD.