De “non-person” of the year

Terwijl er met scherpe ammunitie geschoten wordt op studenten in Hong Kong in hun heroïsche strijd tegen de communistische moloch in Peking, geeft de linkse pers weer eens aan in wat voor een weinig serieuze tijd wij leven door een Zweeds teenager hun “person of the year” te maken.

Pippi Toenhagel. Fab: Hans Peters / Anef0 / wikipedia

De canonisering van dit meisje heeft geen enkele andere basis dan haar, door politiek correcte puppetmasters gesouffleerde, melodramatische komedie met apocalyptische fantasietjes die er goed ingaan bij stakkers die zich graag op de kast laten jagen door dit boerenbedrog. Loos links activisme van de pers!

Dit arme kind is de impersonatie van de frauduleuze apocalyptische fantasieën van milieu drammers die haar teksten schrijven, maar het is en blijft een klein meisje dat als een marionetje wordt gemanipuleerd door narcistische ouders en fanate salonsocialisten die erop speculeren dat volwassenen het niet aandurven om een klein meisje te attaqueren.

Wie ik echter aanval zijn de gewetenloze corrupte drammers in de U.N. die een klein meisje met het Asperger syndroom exploiteren en in het bijzonder haar harteloze ouders die eisen dat wij deze toneelstukjes serieus nemen met het infantiele argument dat die jeugd “onze aarde” moet erven.

Het zijn die immorele salonsocialisten die haar van haar jeugd beroven en vermoedelijk voor de rest van haar leven getekend hebben.

Waar deze intriganten naar toe willen is dat wij terug gaan in de tijd naar het niveau van achterlijke zwarte bevolkingen in Afrika, die zij ook geen enkele vorm van moderne progressie en welvaart gunnen. Greta’s hysterische moeder probeert de wereld wijs te maken dat haar dochter haar eerste “visioen” kreeg kort na haar tiende verjaardag en maandenlang niet wilde eten en met niemand meer wilde praten. Medische begeleiding constateerde hartslag en bloedruk die correspondeerden met uithongering, maar de suggestie om dit gewetenloze tuig uit de ouderlijke macht te ontzetten was in een land als Zweden natuurlijk niet aan de orde.

Klimaat snotaap. Afb: DonkeyHotey – Flickr

Integendeel, haar publicteitsgeile ouders gooiden olie op het vuur en creëerden een minderjarige Walküre waar Richard Wagner trots op zou zijn geweest. Nu hebben de schaamteloze activisten van Time het stokje overgenomen met de bekende jeremiade:  “Oceans will rise. Cities will flood. Millions of people will suffer.” Hetzelfde tijdschrift heeft in het verleden ook al paniek gezaaid met verhalen over een bevolkings explosie en “global cooling”, als het maar geld in het laatje brengt!

In een schijnwereld waarin dit meisje zo geïsoleerd raakt van haar leeftijdgenoten, haar normale sociale contacten en een normale geestelijke ontwikkeling, wordt een mini-Walküre gecreëerd die gedoemd is om binnen de kortste keren volledig te ontsporen dankzij immorele ouders en activisten.

De spelletjes van het al sinds jaren irrelevante Time Magazine doen er eigenlijk nauwelijks meer toe omdat het klimaat boerenbedrog stevig door de mand begint te vallen, maar dit verklaart wellicht deze wanhopige poging om het vuurtje van het bijgeloof weer aan te wakkeren.

De studenten in Hong Kong die een voor de vrije wereld veel belangrijker rol tegen het genadeloze communistische fascisme spelen, bestaan niet eens meer!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties