Prikbord nr 767

Als 2019 het ergste jaar was op het gebied van infantiele blunders bij de overheid, integriteitsgebreken, informatiemanipulatie, internationale klimaatverdwazing, inclusiviteitshype, intimidatie door ambtenaren, curatoren en de EU, illegalenterreur, inhaligheid (politici, zorgmanagers en bankiers), incompetentie tot op het hoogste niveau alsmede indoctrinatie (moslims, schoolkinderen, media, etc.) en terreur door activisten, dan kan het in het komende jaar alleen maar beter worden. Hoewel, dit was slechts de letter i…

Doodslag

Zou de rechter die zijn uitspraak doodslag deed misschien zelf bedreigd zijn? Want om het slachtoffer alleen  te ‘dreigen’ heb je geen doorgeladen pistool nodig. En bang voor getuigen is een dader niet, die zijn bedreigingen vooraf openlijk herhaalt. Dat bevriende getuigen meereden naar de plaats van het misdrijf, doch volgens hen niets hadden gemerkt van de voornemens van de dader, is nauwelijks relevant. Tenzij om ook de falende instanties een excuus te geven, dat ze niets hadden gemerkt/gedaan na de aangiften.

Grote clubactie

Weer niets gewonnen bij de Grote clubactie. Een lijst van de winnende lotnummers is echter niet te vinden en de vraag hiernaar via de website wordt ‘geblokkeerd’ (kan niet worden verzonden). Nog opvallender is dat de controle van het eigen lotnummer meteen een negatief antwoord oplevert, zonder enige vertraging, ook indien een niet-bestaand nummer wordt ingevoerd of helemaal geen nummer. De computer reageert alsof er wel een bestaand nummer is ‘gecontroleerd’. Onderzoek naar andere ‘goede doelen’ leverde eveneens meer vragen dan antwoorden op, met name over de besteding van de gelden en de inkomens van de vaste medewerkers.

Inflatieraadsel

Naar verluidt moet Nederland 150 miljoen euro méér voor het JSF gevechtsvliegtuig betalen door de hogere dollarkoers. Betekent dit niet gewoon dat de waarde van de euro is gedaald? Waarom zien we dit niet terug in de inflatie- en rentecijfers: manipulatie?

KLM

Dat de KLM op het laatste moment weigerde om twee uitgeprocedeerde asielzoekers te vervoeren, kan alles te maken hebben met bedreigingen. Want de drammers in dit land schrikken nergens voor terug.

Madrid

Volgens de media heeft onze premier in Madrid een toneelstukje opgevoerd over de ‘ambitie’ op CO2-gebied. Afgezien van de werkelijkheid in de rest van de wereld en de verwaarloosbare rol van Nederland, heeft hij kennelijk ook vergeten die technologische ‘oplossingen’ en de gigantische kosten te vermelden. Als dit voor Nederland al onbetaalbaar wordt, welk land kan dan wel aan de reductie-eisen voldoen? Niet Frankrijk waar de boeren nog steeds door de EU (moeten) worden gesubsidieerd om hun activiteiten voort te zetten! Zou het gillende milieumeisje dit weten of heeft ze vooral psychiatrische hulp nodig? Het is dan ook verbijsterend dat het blad TIME onder de indruk is van deze hysterie.

Regeerakkoord

De VVD betaalt een hoge prijs voor het groene regeerakkoord en de milieublunders uit het recente verleden. En wat krijgt de VVD daarvoor ‘terug’ van de coalitiepartners: de ZZP-wet, een strenger asielbeleid, gevangenissen openhouden, minder verspillende subsidies, lagere belastingen, toezicht op de rechtspraak, minder invloed van ‘Brussel’, meer politie, effectieve fraudebestrijding, kernenergie?

Neen dus; alleen hogere lasten voor de samenleving en bedrijven. Zelfs Defensie functioneert nog steeds onder de (NAVO-)maat, mede doordat de miljarden in bodemloze groene putten verdwijnen.

Weer voorgelogen

Heeft TNO zelf de leugens bedacht over de winst aan arbeidsplaatsen door de klimaat-miljarden of had de opdrachtgever dit geëist? Feit is dat beiden weerspannig waren om het rapport te corrigeren. Een aanwijzing voor boze opzet?

Zondenbok

Welk deel van de ‘vergrijzing’ remt de economie méér dan de Wajong-uitkeringen aan verslaafden, de honderdduizenden werklozen, de duizenden onderwijzers en politie-agenten met ‘burn out’, de uitgaven voor ‘cultuur’,  de export van inkomsten naar het land van herkomst, de onzinnige milieumaatregelen alsmede de kosten van illegalen en uitkeringsfraudeurs? Kennelijk is er een zondebok nodig om de gevolgen van het verspillende regeringsbeleid te ‘verklaren’.  Terwijl gepensioneerden vaak in eigen land het geld uitgeven, dat ze hebben gespaard of als pensioen hebben opgebouwd dan wel als AOW-uitkering – na premiebetaling – van de staat ontvangen. Ook betalen ze de vele belastingen en eigen bijdragen. Zelfs de kosten van de gezondheidszorg worden veelal in eigen land besteed en omvatten werkgelegenheid, industriële ontwikkelingen (export) en bedrijfswinsten.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties