De achterbakse overname van Europa door de troepen van Big Brother

De EU heeft geen eigen leger, maar is nu begonnen met de slinkse oprichting van een paramilitaire macht, een militie, onder de vlag van het salon socialistische grensagentschap Frontex.

Net zoals Brussel daags na ondertekening van het niet dwingende akkoord van Marrakesh probeert dit alsnog via de achterdeur dwingend te maken, beoogt het nu met een massieve uitbreiding van Frontex een paramilitaire macht op poten te zetten. Ik heb nog niets hierover gehoord van onze EU parlementariërs, laat staan van de nutteloze pers, maar Frontex is hier niet voor opgericht en is slechts bedoeld om de EU grenzen te bewaken.

De SJW fascisten in Brussel pretenderen dat deze nieuwe militie van, naar geraamd zo’n tienduizend bewapende burgers, geen controle van de nationale grenzen kan nemen of hun wapens gebruiken zonder toestemming van de betreffende lidstaat. Ondertussen hebben zij de spelregels voor Frontex in het geniep herschreven. Net zoals tijdens de Griekse crisis of bij de onwettige, gedwongen herallocatie van Merkel’s goddeloze hordes in 2015/2016, ondanks de protesten van Centraal Europa, de “spelregels” tijdens de wedstrijd herschreven werden. Dit is een achterbakse greep naar de macht!

Fabrice Leggeri, de “executive director” van Frontex stelt: “We don’t have a military army, but we will have, let’s say, civilian troops wearing a European uniform. And for certain functions carrying weapons.” Zo is de S.S. een eeuw geleden ook geboren! Zit onze slapjanus Rutte weer te slapen of past dit ook naadloos in zijn verraad van de soevereiniteit van dit “gave land”?

Deze “civiele troepen”, die overal in de EU kunnen worden losgelaten volgens de nieuwe spelregels en daar uitvoerende bevoegdheden hebben gekregen, zoals “grenscontroles”, gaan van de huidige 750 man naar 10.000, dat is méér dan de gehele Belgische legermacht.

Hongarije ’s premier Orban heeft een duidelijk beleid jegens illegale immigratie en heeft daarom fysieke grenzen gecreëerd in plaats van stippellijnen op de Europese kaart maar stelt nu dat de EU Frontex uitbreidt “om onze sleutels van de toegangspoort van ons af te pakken”.

Omdat levensgevaarlijke salon socialisten als Timmermans en Sargentini niet in staat waren om Hongarije hun hordes illegale migranten door de strot te dwingen moet dit nu gebeuren door de oprichting van hun nieuwe S.S. De geschiedenis herhaalt zich…

Nog niet zo lang geleden beschuldigde Orbán’s minister van buitenlandse zaken Péter Szijjártó Frontex ervan dat het, zelfs al in de huidige staat, als een reisbureau voor illegale immigranten dient. In 2018 stelde Oostenrijk’s vice premier Heinz Christian-Strache dat Frontex absoluut geen grensbewaking uitoefent maar een organisatie van mensensmokkelaars is.

Big Brother leeft en wij zitten met open ogen te slapen terwijl Brussel hun nieuwe S.S. opricht. Dit is een openlijke machtsovername door achterbaks SJW gespuis! Waar zijn Eppink c.s?


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Senna 446
4 jaren geleden

Maar diegene die dit doorzien en weten, blijven helaas een roepende in de woestijn…

4 jaren geleden

De vergelijking is wel frappant met het ontstaan van de SS in 1925. Gezien het feit dat op scholen sinds de P.v.d.A aan de macht was ,er matig geschiedenisles werd gegeven, is de nu “wat oudere jeugd” niet in staat het vileine van Brussel in te zien ten aanzien van een door Brussel opgerichte ” militie” .

**De geschiedenis van de SS. ( Bron: Website Geschiedenis”)
In 1925 werd de SS opgericht door Adolf Hitler. De organisatie maakte onderdeel uit van de SA, de Sturmabteilung, een knokploeg opgericht door Hitler. De SS bestond op dat moment uit acht man en was verantwoordelijk voor de persoonlijke veiligheid van Hitler en moest de partijbijeenkomsten van de NSDAP bewaken. Het was op dit moment nog een kleine beweging, een soort partijpolitie, en ondergeschikt aan de NSDAP.
Aanstelling Himmler
in 1929 werd Heinrich Himmler Reichführer-SS en kreeg hij de leiding over de SS. Onder hem groeide de afdeling uit tot een elitekorps, dat gebaseerd was op loyaliteit aan Hitler, afkomst, effectiviteit en gehoorzaamheid. De SA werd steeds minder populair waardoor veel leden van die organisatie overstapten naar de SS. Het ledenaantal groeide snel: in 1929 had de SS 280 leden en 3 regimenten, in 1931 al 15.000 leden. Tijdens WO II was het aantal regimenten gestegen naar minstens 38. Himmler bleef tot het eind van de oorlog aan het hoofd staan van de SS. Later kreeg hij ook de macht over onder meer de Duitse politiemacht en de Gestapo.***

DUS:** Omdat levensgevaarlijke salon socialisten als Timmermans en Sargentini niet in staat waren om Hongarije hun hordes illegale migranten door de strot te dwingen moet dit nu gebeuren door de oprichting van hun nieuwe S.S. De geschiedenis herhaalt zich**

We zien en horen dus hoe een verrader als Mark Rutte wel is én hoe naïef én hij als pathologische leugenaar zijn “werk” ongestraft kan doen. Het “Brood en spelen” beleid werkt uitstekend.
De oudere mens dewelke de schande van de Tweede wereldoorlog nog hebben meegemaakt, barsten in huilen uit als zij het artikel lezen.
De meedogenloosheid waarmede de** linkse Pluche-socialisten** te werk gaan is stuitend en zij niet begrijpen waarmede zij bezig zijn. Immers: het ontbreekt hen aan kennis der geschiedenis.
Gebrek aan intelligente en gevoelsmatig volwassen mensen is de oorzaak van al deze ellende. Wijlen Prof dr. Bob Smalhout heeft niet voor de flauwe kul een paragraaf gewijd aan; ” ” dat de onbenullen” aan de macht zijn., ( Na ons de zondvloed, blz. 21)

En……….De NSB en het geweld
***De NSB was een GEWELDDADIGE beweging. Net zoals de fascisten in Italië en de nazi’s in Duitsland, beschikte de NSB over een geüniformeerde partijmilitie. Deze Weer-Afdeling of WA fungeerde als lijfwacht, ordedienst en ceremoniële versiering van partijbijeenkomsten***.

Sargentini en Timmermans ( ook Cicilia Malmström niet vergeten) zijn een voorbeeld van de ” verdwazing”, dat, zonder dat zij dat beseffen, maatschappelijk ontwrichtend werkt.

Nu, op 16 juli 2019 stemde het Europees Parlement in met de benoeming van Von der Leyen. Zij volgde Jean-Claude Juncker op, die de vijf jaar daarvoor Commissievoorzitter was. Op 10 september presenteerde Von der Leyen haar team van kandidaat- Euro-commissarissen, inclusief hun beoogde portefeuille in de Commissie, staat ons nog een hoop ellende te wachten.
Ik heb niet voor de onzin ook de NSB er bij gehaald omdat de sfeer er naar riekt.,

karton
4 jaren geleden

De EU-dictatuur wordt steeds duidelijker !

Ravian
4 jaren geleden

Iemand nog twijfels over de werkelijke drijfveren waar het de tot in het belachelijke doorgetrokken Nederlandse wapenwetgeving betreft?
Hint: die wetgeving is er NIET gekomen omdat de overheid bang was dat u in een boze bui de buurman zou doodschieten…