Donkere dagen na Kerstmis.

Een autonoom land kenmerkt zich door eigen grenzen, een eigen taal en cultuur. De globalistische epidemie van de Social Justice – lees: de EU – heeft het sinds dag één daarop gemunt, maar wil ondertussen ook nog eens onze jaarlijkse miljarden bijdrage met liefst 50% verhogen. Dit ter financiering van het onvoorstelbare gat in hun twee linkse handen in hun streven om de Europese naties te ondermijnen; met andere woorden, wij mogen voor onze eigen ondergang betalen.

EU-parlement/paleis Straatsburg. Afb: Pixabay, bew. Sta-Pal

Navrant is dat wij, per hoofd van de bevolking, al lang de grootste netto-EU sponsor zijn dankzij een eerdere Haagse egotripper genaamd Ruud Lubbers, die brutaal pretendeerde zijn persoonlijke Europese ambities te kunnen botvieren met het belastinggeld van de Nederlandse bevolking. De ijdele Lubbers heeft zich na de totstandkoming van ‘Maastricht’ volkomen laten gaan om in zijn persoonlijke Europese ambities te kunnen zwelgen. Dat offer bleek uiteindelijk geheel voor niets omdat hij daarin werd gefrustreerd door Helmuth Kohl, maar dankzij de egocentrische Lubbers zijn wij sindsdien de grootste netto-EU sponsor per hoofd van de bevolking.

Al die ellende voor een lucratief Brussels werkverschaffingsproject voor geprivilegieerde salonsocialisten die het er slechts op gemunt hebben om onze grenzen en onze cultuur om zeep te helpen, in collaboratie met hun hedendaagse Haagse ‘cheerleaders’ zoals Rutte en diens communisten van GL, D’66 en PvdA. Als gevolg zitten wij opgescheept met de gestage, op langere termijn fatale, invasie der primitieve horden uit het Midden-Oosten en Afrika die, dankzij Merkel, Macron en Rutte, profiteren van poreuze grenzen en sociale voorzieningen die daar niet op berekend zijn.

Het betreft, vaak zelfs in hun eigen taal, analfabeten uit een tijdmachine, die niets kunnen en niets willen. Zij worden niet gestoord door enig spoor van compatibiliteit met of interesse in onze taal en cultuur, maar dat deert Rutte niet in zijn slaafse navolging van zijn rotte idolen in Berlijn en Parijs. Hun tsunami van socialistische ondermijning gaat gestaag verder in de mentaliteit van Den Haag die, bijvoorbeeld, geen punt durft te zetten achter de steeds brutalere streken van de moslims in dit land, nu weer om met grote luidsprekers hun gejammer over Amsterdam uit te storten als oproep tot hun gebed.

Een kleinigheid? Nee, absoluut niet, want vele kleinigheden vormen tezamen één frontale aanval op onze cultuur, zoals de brutale sabotage van een steuntrekkende terrorist uit Afrika die al door de AIVD als ‘potentieel terrorist’ is aangemerkt maar ongestoord mag doorgaan met de ondermijning van onze cultuur met zijn geëtter over Zwarte Piet. Dat deze minkukel, die gesponsord wordt met Nederlands belastinggeld en, wederom aantoonbaar door George Soros, zijn activiteiten ongestraft mag voortzetten is storend. Maar hij is slechts één klein radertje in de structurele SJW ondermijning van ons land. U kunt er zelf waarschijnlijk tientallen andere voorbeelden bijhalen, zoals vorige week weer een Arabische zwartrijder bij de NS die een vrouwelijke controleur van 63 jaar knock-out slaat op het perron in Breda. Het is niet alleen de jammerlijke lafheid van deze imbeciel, het is vooral het met de paplepel ingegoten superioriteitsgevoel van de Islamitische mannen over de vrouwen die geen terechtwijzing door een vrouw accepteren. Maar van Rutte horen wij slechts als de Nederlandse supporters van FC Den Bosch racistische kreten bezigen tegen een zwarte voetballer van Excelsior. Dat alles blijft ongestraft zolang die primitieve zielen van Rutte c.s. alle vrijheid krijgen om hun eigen gang te gaan zonder enig begrip of respect voor de cultuur van het zo geminachte en gehate gastland op te brengen, maar wat kan men verwachten van een globalistische opportunist als onze premier Rutte? Mochten wij onze bezielende leider ooit kwijt zijn, zoekt u hem dan maar ergens langs de weg van de minste weerstand…

In zijn kielzog hebben wij al de infame D’66 brokkenpiloot Ollongren, maar een volstrekt onscrupuleuze opportuniste als Sigrid Kaag, die 150 Syriërs uitnodigt op het D’66 congres en hen vervolgens in het Arabisch opjut tegen de Nederlandse samenleving, spant de kroon in haar domme bevordering van het al bestaande gebrek aan respect en de haat die onder de moslims van jongs af aan jegens ons bestaat. Landverraad is een term die wij wel vaker gebezigd horen en dat mag ons langzamerhand niet verwonderen bij alle domme subversie uit die D’66 hoek!

En dan, uiteraard wéér uit de D’66 stal, het wonderkind Stientje van Veldhoven die nooit een vak geleerd heeft maar als Minister voor Milieu en Wonen een populair ‘wetenschappelijk’ artikel leest over stikstof en PFAS, om vervolgens binnen de kortste keren het faillissement van meer dan honderd en tien bouwbedrijven te veroorzaken terwijl haar beschermheer Rutte besluiteloos toekijkt naar al die ongein uit de SJW trukendoos van de hersenloze intriganten van D’66. Wèl durft hij nog zijn mond open te doen over ‘bouwvakkers die hij met de Kerst liever niet werkeloos thuis ziet’, maar deze hemeltergende opportunist weet waarschijnlijk niet eens dat al die duizenden bouwvakkers al lang op straat staan omdat Nederland geen competente, besluitvaardige CEO heeft maar een slappe windvaan met een stel klunzen als secondanten…

Een premier die zo ver van de realiteit staat en zo weinig respect heeft voor ons eigen land, onze eigen grenzen en onze eigen cultuur dat hij te laf is om een streep in het zand te trekken en te stellen: tot hier en niet verder! ‘Macron is mijn grote inspirator’ liet hij zich ontvallen, althans woorden van die strekking, terwijl wij ons juist zo moeten hoeden voor die gevaarlijke reïncarnatie van het egotrippertje Napoléon. En dan nog het gansje als burgemeester van Amsterdam dat met een halve gare communist van GL in de Gemeenteraad miljoenen gaat uitgeven om allerlei uitgewezen, Afrikaans tuig het naar de zin te maken in flagrante strijd met de Nederlandse wet en meer dan € 110 miljoen gaat wegpissen aan kunstsubsidies op voorwaarde dat de begunstigden geen blanke mannen zijn! Als onze eigen slappe bestuurders zo weinig respect hebben voor onze eigen Grondwet en de eigen wetten, wat gaat er dan gebeuren? Simpel, wij gaan een periode van héél donkere dagen na de Kerst tegemoet en op langere termijn een diepe duisternis, als er geen drastische verandering komt.

Op schaal vergroot zien wij dit probleem in de USA, waar een communist als Obama acht lange jaren ongestoord zijn sabotage van eigen grenzen, taal en cultuur heeft mogen bedrijven en als Hillary Clinton die praktijken had mogen voortzetten was het eind zoek geweest op weg naar de ondergang van onze samenleving. Wij mogen Trump dankbaar zijn dat hij een grote stok in de spaken van hun communistische wiel heeft gestoken, maar wat gebeurt er na Trump, zelfs als hij in 2020 de verkiezingen wint? De enige garantie voor een betere wereld krijgen wij als hij de Social Justice, en vooral hun ‘deep state’ leiders, te beginnen met Obama, dermate weet aan te pakken dat de diverse koppen van het monster worden afgehakt.

Maar dan nog zijn – ook in Nederland – scholen, universiteiten, overheidsorganen, rechterlijke macht, politie, strijdkrachten en wat dies meer zij tot op het bot besmet met die verraderlijke ideologie, zodat het beest nog minstens voor één generatie in leven blijft, maar hopelijk niet meer aangestuurd kan worden door de gewetenloze ‘deep state’ of Rutte’s moreel corrupte ‘Kartel’.

Het is logisch dat Trump het grove werk kan bewerkstelligen in 8 jaren, maar het lukt hooguit als hij een sterke opvolger/opvolgster krijgt, bijvoorbeeld een Nicky Haley, dan kan die socialistische ziekte verder uitgebannen worden. Dat vergt wellicht 2 generaties, des te meer omdat in de Amerikaanse Senaat en House of Representatives veel leden van de ‘swamp’ zitten die vergelijkbaar zijn met het vriendjescircuit van het fatale Haagse Kartel dat slechts zich zelf in stand probeert te houden op kosten van Nederland. Wat er in Nederland op korte termijn moet gebeuren is een stop op de pestilente immigratie en een enkele reis Afrika/Syrië/Iraq etc. voor al het uitgeprocedeerde tuig dat hier illegaal misbruik maakt van de slappe Haagse poldermentaliteit dankzij hun achterbakse vriendjes van D’66, GL en PvdA. Maar of dat ooit zal gebeuren?

Dan zal eerst ons versplinterde kiesstelsel, dat met een veel te lage kiesdrempel debet is aan het laffe ‘polderen’ op de schop moeten, zodat er wellicht drie grote partijen over blijven en de 2e Kamer terug kan naar een numerieke sterkte van 100 zetels, mits er al zoveel competente kandidaten zouden zijn.

Nederland zal deze socialistische aanslag slechts overleven als de burgers èn de regerende klasse samen de grenzen herstellen en onze taal en cultuur preserveren.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stukatotherescue
4 jaren geleden

Europa the last battle, je begrijpt niets van het nu als je het verleden niet snapt.
https://archive.org/details/europa_the_last_battle