Wie geeft de decadent liberalen eens een enorme schop onder hun achterste?

Sybrand Buma had een jaar geleden – als één van zijn weinige wapenfeiten – de coalitie achter zijn voorstel gekregen om het Wilhelmus te introduceren op scholen. Dit tegen de wens van het ‘goddeloze’ D’66 dat uiteraard weer de slavernij van stal haalde, maar dat zouden zij inslikken voor Buma.

Afb: wikimedia

Hoe onbetrouwbaar dat volkje is blijkt echter binnen één jaar: Recent onderzoek toont dat ons lager en middelbaar onderwijs voor ruim 80% is geïnfiltreerd door G.L., D’66 en PvdA activisten, vermomd als leraren. Ouders hebben geen idee van de mate waarin hun minderjarige kinderen dagelijks vergiftigd worden door deze intriganten, terwijl de minister van onderwijs – bekend van haar imponerende beleid inzake genderneutraal speelgoed – een typische D’66 brokkenpiloot is.

Van hoog tot laag wordt ons land ondermijnd door die geitenharensokken, zoals nu weer met een initiatief van curriculum.nl, linkse activisten uit het onderwijs die deze D’66 minister gaan voorstellen dat het curriculum voor onze jeugd een ruk naar links moet maken middels eliminering van het volkslied en introductie van hun obligate agenda van ‘de historische schuld en de slavernij’. Er was een akkoord in het kabinet over het Wilhelmus, maar waar blijft die onverantwoordelijke eindverantwoordelijke Mark Rutte toch? In Den Haag zien wij slechts tientallen klamme handjes op één salonsocialistische buik, waarmee ons land in de uitverkoop is gezet door die grootste opportunist sinds mensenheugenis in het torentje, die zijn VVD ook al een enorme ruk naar links heeft laten maken terwijl ‘ons soort mensen’ erbij zit te snurken en uit gewoonte op de partij blijft stemmen. Kiezers die dit toelaten mogen zich volgens George Orwell geenszins als slachtoffers voordoen, maar zijn volledig medeplichtig!

Diegenen die zich in Den Haag verzetten tegen deze uitverkoop van ons nationale erfgoed worden door ‘het moreel corrupte Kartel’ – de Nederlandse versie van de Amerikaanse ‘swamp’ – in een cordon sanitaire geneutraliseerd, terwijl die pluchezitters zelf gemene zaak maken met de communisten van de crimineel Duijvendak, de sociopaat Rosenmöller en hun marionetje Klaver en, niet te vergeten, het barbiepopje Jetten en de Judas Asscher.

Dit ‘Kartel’ verkoopt ons landje uit aan eigen belangen die het best gewaarborgd lijken in een salon socialistische model, de gestage vernietiging van onze samenleving ter meerdere glorie van Karl Marx. Daarbij dienen afwisselend luchtverontreiniging, de neutronenbom, de opwarming van het klimaat of, als die vlieger niet langer opgaat, de verandering van het klimaat als linkse ‘stokken om de hond te slaan’. Keer op keer stinkt de kiezer erin en accepteert de loze ‘grote linkse bekken’ die slechts hun lege ‘argument’ als een mantra blijven herhalen tot die naïeve kiezers hun leugens gaan geloven. Josef Goebbels wist wat hij deed toen hij zei: ‘ stug doorgaan met liegen ‘!

In de USA – van waar deze ellende dagelijks overwaait om hier gekopieerd te worden – is sinds Ronald Reagan geen politicus in Washington moedig genoeg om deze ellendelingen een enorme schop onder hun achterste te geven, maar Donald Trump lust er pap van en de linkse media, die instrumenteel zijn in de ondermijning van onze samenleving, besteden in de USA al drie jaar meer dan 90% van hun tijd aan het zwart maken van Trump volgens ‘het Goebbels recept’.

Alsof dat niet genoeg is aarzelde de ‘Washingtonse swamp’ niet om een doorzichtige samenzwering tegen Trump op poten te zetten, door de DNC en Hillary Clinton gefinancierd met uit de Clinton Foundation gestolen zwart geld. Die manipulatieve ‘swamp’ is, ondanks Trump’s borstgeroffel, machtiger dan ooit tussen Wall Street en Washington DC. Ieder ander was waarschijnlijk onder hun dagelijkse terreur bezweken, maar Trump deelt hard uit sinds dag één en blijft uitdelen, zij het dat het subversieve Wall Street daarbij de dans grotendeels ontspringt. De Washingtonse Democraten hebben hun antwoord nooit gevonden en Trump is een permanente ster aan hun firmament geworden, reden waarom de linkse hysterie dermate over de randen klotst dat er geen weg terug meer is en links de kans op een goed verkiezingsresultaat in 2020 vrijwel verspeeld lijkt te hebben.

De motor van de arrogante ‘swamp’ heeft diepe wortels zowel in Wall Street als in Washington DC. De eerstgenoemden blijven grotendeels buiten schot in de huidige cultuur-oorlog terwijl de meer zichtbare, politieke acteurs bloedneuzen beginnen op te lopen. De in Washington opererende ‘swamp’ kende aanvankelijk ook veel Republikeinse ‘no-Trumpers’ zoals de prepotente John McCain, die niet terugschrok voor collaboratie met de Democraten uit persoonlijke rancune en jaloezie. Langzamerhand verdwijnen de zwakkere Republikeinse ‘broeders in het geloof’ en is de partij ‘herboren’ in Trump’s versie daarvan. Zo lijkt er, mede door de dagelijkse hysterische aanvallen der Democraten, eindelijk een consensus te ontstaan dat het hoog tijd is om eens flink terug te slaan na jarenlange linkse terreur, culminerend in ‘de acht langste jaren’ in Washington onder de communist Obama.

De Democraten proberen nu hun volgende staatsgreep op poten te zetten, terwijl de aanklachten voor de eerste staatsgreep tegen de voormalige nummers 1 en 2 van de FBI nog maar nèt op hun deurmat zijn gevallen. Nu is ‘impeachment’ het sluitstuk geworden van de trilogie van de Russian Collusion, het #meToo bedrog bij de benoeming van opperrechter Kavanaugh en nu weer de poging tot impeachment n.a.v. de chicanes van de familie Biden in de Oekraïne.

Hun brutaliteit kent geen grenzen, hun gebrek aan integriteit is een historisch gegeven en de feiten wijzen nu alweer in de richting van hernieuwd, aantoonbaar bedrog van leidende Democraten als Schiff en Pelosi, die hiermee slechts de Trump basis mobiliseren en de eigen zaak schaden. De eerste ‘whistleblower’ is binnen enkele dagen door de mand gevallen, maar geen nood, nummer twee staat al in de startblokken! Het ontaardt op dermate ongecontroleerde wijze dat veel gematigde Democraten nu hardop denken over vervanging van de pathologische leugenaar Schiff als voorzitter van het ‘House Intelligence Committee’ met zijn natte ‘impeachment droom’. Beide zijden beschuldigen elkaar van verraad, dus dat schiet niet ècht op, maar zij delen ook de harde de feiten en die zijn aan Trump’s zijde, bovendien zal de Senaat nooit een impeachment accepteren.

Gefrustreerde tegenstanders van Trump plaatsen hem nu in het kamp van Orban en Erdogan omdat hij ‘autoritair’ zou zijn, dat moge zo zijn maar als iemand zich aan de wet houdt is het Trump. ‘Populisme’ is ook een graag gebruikt verwijt, maar zolang links iedereen rechts van het midden als ‘alt right’, fascist en Nazi beschrijft en het ook niet erg nauw neemt met een heldere definitie van ‘populisme’ is er maar één ding duidelijk: de bodem is eruit gevallen; de Democraten zijn door Obama volledig naar links gedreven en zwelgen in fascisme, daarbij ondersteund door AntiFa.

Dat Trump tot de ‘far right’ zou behoren is ver gezocht, hij is slechts door de linkse hysterie volledig in het harnas gejaagd tegen hun praktijken en doet er alles aan om Obama’s verderfelijke ‘legacy’ ongedaan te maken. Dat lijkt mij op zich geen extreme ideologie, evenmin als zijn sterke oriëntatie op de markten en, uiteindelijk, op de kiezer. Daarom is hij ook geen politieke ééndagsvlieg, want voor alles manifesteert hij de opgekropte frustraties der kiezers jegens de voortgaande terreur van de totalitaire bende die Obama op zijn geweten heeft. Helaas geeft dit het relatief onbeduidende ‘alt right’ de kans om zich met hem te vereenzelvigen, maar dat is nogal fluïde want de eens beruchte ‘Tea Party’ is inmiddels al lang ‘mainstream’ geworden en doet constructief mee aan het politieke bedrijf, 100% constructiever dan de desperate communisten die momenteel de USA – letterlijk en figuurlijk – onveilig maken met hun AntiFa tuig.

Er zijn veel zwevende kiezers, wellicht tot 5% van het electoraat, die geen kleur durven te bekennen uit angst voor de terreur van AntiFa en aanverwante hysterici, maar het diep in hun hart hoog tijd vinden om die activisten een schop onder hun achterste terug te geven. Dàt is de keerzijde van de eeuwige linkse agressie na tientallen jaren van onbeschofte terreur! Daar is Donald Trump hun man voor die zich enerzijds aan zijn gedane beloftes houdt, ondanks alle linkse sabotage, anderzijds Obama’s verrotte ‘legacy’ terugdraait. Belangrijk is daarbij dat de kiezer zich gaat realiseren hoever de maatschappelijke instituten, het onderwijs, de rechterlijke macht, de politie en de strijdkrachten reeds geïndoctrineerd zijn en dat er nog – minimaal – vier jaren Trump nodig zullen zijn om de beuk erin te gooien.

Dàt is wat wij in Nederland zo node missen met een windvaan als Rutte die slechts voor meerdere eigen glorie van geen ophouden weet.

 Mocht Trump winnen in 2020, dan zou het een goede zaak zijn als hij een energieke, no nonsense dame als zijn ex-U.N. ambassadrice Nicky Haley als vice president en opvolger aan zijn zijde krijgt. Daarmee vergroot hij de kans op een voortzetting van de Republikeinse wedergeboorte, de kans op een verlossing van de maatschappij van iedere Democratische manipulatie voor vele komende, wellicht tientallen jaren. Maar dat is pas een eerste stap, want dan hangt het eeuwige Amerikaanse begrotingstekort nog steeds als een zwaard van Damocles boven ons aller hoofden. Trump heeft daar ook zijn steentje aan bijgedragen, leidend tot de huidige ‘bubble’ op Wall street die een keer moet ploffen. Momenteel wordt er wéér goud verdiend in een op zich ongezonde financiële markt, een reus op lemen voeten die op een herhaling van 2008 afstevent.

Terug naar de vaderlandse politiek: het wordt tijd dat, ook in Nederland, de ‘progressieve cultuur’ in de politiek, de media, de overheid, het onderwijs en elders wordt geneutraliseerd om weer wat evenwicht in de samenleving te krijgen. Desnoods lopen de ministeries, de universiteiten en de scholen eerst leeg, als het gif er maar uitgaat, maar het corrupte ‘Kartel’ vindt de lucratieve status quo belangrijker.

Zoals men in de USA al jaren zegt: de Democraten zullen nooit een kans missen om zichzelf in de voet te schieten en zijn daar momenteel vol overgave mee bezig, reden waarom Trump’s kansen voor een tweede termijn er steeds beter gaan uitzien. Naast de economie en werkgelegenheid zijn Trump’s maatregelen om de immigratie te controleren prijzenswaardig. Sanctuary cities – zoals het volledig ontspoorde Amsterdam dat liefst € 5,7 miljoen denkt te mogen uitgeven aan leuke dingen voor reeds uitgewezen ‘illegal aliens’ – worden aangepakt, zijn buitenlandse politiek vermijdt militaire conflicten ondanks alle Iraanse provocaties, hij brengt China in het gareel en legt de basis voor wereldwijde vrijhandel waarvan de U.K. binnenkort kan gaan profiteren (Nederland hopelijk ook na de Nexit).

Linkse activisten in de USA drijven de Democratische partij steeds verder weg uit het midden, zoals Rutte met de VVD doet, en maken het zichzelf vrijwel onmogelijk om bij de verkiezingen eind 2020 goed te scoren omdat zij voornamelijk elkaar naar de strot vliegen over raciale en identiteitskul. De kans dat de tijden van ideologische drammerij voorbij zijn lijkt met de dag te groeien, dus wij hoeven de decadente liberalen wellicht geen hak te zetten. Dat doen zij zelf wel, maar in Nederland lijken zij op rozen te zitten met hun beschermheer Rutte.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
charlef
4 jaren geleden

Trey Gowdy stapt in de arena en de Democraten zullen frequent enorme schoppen onder het achterwerk krijgen. Be Aware of the Bulldog

4 jaren geleden

Ik ga dat proberen: http://sta-pal.nl/2019/08/oud-fvd-lid-richt-nieuwe-partij-op/

Althans; ik bouw een nieuwe partij, op de oude Bolkestein/Wiegel, cq Lubbers plek. Want Rutte heeft de VVD naar links getrokken: https://www.defoutenvanvvdrutte.nl/vvd-werd-links
Na verloop van tijd moet er een goeie lijsttrekker opstaan, en moet rechts opstaan. De FvD en PVV hebben hun nut, maar kunnen het niet alleen, ze staan té veraf van de VVD/CDA, er moet dus een 3e partij bij, waar de rechterflank van de VVD zó naar toe kan. Dan gaat alles schuiven en moet Rutte WEL naar rechts kijken. Nu kan hij de FvD/PVV ‘hebben’. En die twee partijen worden nooit groter dan 30-35 zetels samen. Te rabiaat. Het moet ánders. Links heeft 6 partijen, midden 3, en wij maar 2,5…. de halve is het nietige SGP. de 2 zijn 2 rare mensen met 2 rare partijen. wat een SCHRAALTE op rechts. vreselijk gewoon.

We’ll see…