Twaalfduizend ISIS gevangenen ontsnappen naar Europa.

Op 12 april van dit jaar schreef ik in de aanhef van “Voor tien miljard Dollar berecht Irak de IS moordenaars”: Niemand zit op de terugkeer van duizenden jihadisten en hun geïndoctrineerde vrouwen en kinderen te wachten, maar de Koerden zitten ermee in hun maag.

In de slotparagraaf besloot ik met: “Eén ding is zeker, zodra de Amerikanen weg zijn barst de bom en Trump heeft de Europese landen opgeroepen om hun verantwoordelijkheid te nemen, maar daar zijn salonsocialisten nu eenmaal niet zo goed in. De Nederlandse politiek doet er goed aan om serieus mee te onderhandelen, ook al ligt de sympathie van Sigrid Kaag totaal verkeerd; wellicht dat Stef Blok zich eens een kerel kan tonen? Trump heeft al gezegd dat hij die ellendelingen vrij laat als Europa niet reageert, met als gevolg dat Europa er schuld aan zal dragen als IS zich dan opnieuw kan formeren”.

Nu is het zover dankzij het moedwillige wanbeleid van ons trio van Mark Rutte met zijn ‘buitenlandse zaken schertsfiguren’ Stef Blok en Sigrid Kaag, die al die tijd Trump hebben laten praten tegen dovemansoren, maar hem nu wèl kritiseren voor zijn plan om de Amerikaanse troepen te zijner tijd uit Syrië terug te trekken, conform zijn verkiezingsbelofte.

Woensdag zei Trump dat hij zich geen zorgen maakt over de duizenden ISIS gevangenen die in dat geval potentieel kunnen ontsnappen, omdat zij sowieso naar Europa terug gaan. Hij werd gevraagd naar de mogelijke wedergeboorte van ISIS als die moordenaars kunnen ontsnappen, nadat de USA de regio eventueel verlaat en antwoordde: “ Wel, zij gaan ontsnappen naar Europa. Daar willen zij heen, terug naar huis. Maar Europa wilde hen niet van ons hebben, voegde hij toe. Wij hadden ze op een presenteerblaadje kunnen afleveren voor hun processen in hun thuislanden of wat die Europese naties ook wilden, maar zoals gebruikelijk werd het éénrichtingsverkeer”.

Turkije heeft nu de aanval ingezet op de Koerden dus die hebben echt geen tijd meer om 12.000 man (en vrouw) ISIS gespuis te bewaken, reden waarom Rutte, Blok en Kaag nu collectief verantwoordelijk zijn voor de komende ramp. Dat een VVD staatssecretaris Ankie Broekers Knol, de typische zelfingenomen opvolgster van de al even miserabele staatssecretaris Harbers, intussen al op eigen houtje is begonnen om ISIS tuig Nederlandse paspoorten te verstrekken is de kers op de taart van het voor Nederland levensgevaarlijke ‘Kartel’. Hun volstrekte incompetentie, mogelijk zelfs kwade trouw, passeert ook moeiteloos door de treurige 2e Kamer!  

Trump doet, zoals inmiddels toch ook Rutte, Blok en Kaag bekend moet zijn, wat hij belooft, dus er is geen enkel excuus voor deze drie onverantwoordelijke dwazen als er binnenkort duizenden moordenaars arriveren. De suffe Broekers Knol staat dan met haar parelkettinkjes aan de grens Nederlandse paspoorten uit te delen….


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
4 jaren geleden

Zou ook kunnen dat de Koerden, die de misdaden van het IS tuig aan den lijve ondervonden hebben, besluiten dat het oorlog is en dat dit hen legitimeert om “snelrecht” toe te passen, in welk geval het probleem mooi opgelost is.