Transgender criminele kindermishandeling

De Amerikaanse Federal Drug Administration (F.D.A.) heeft data gepubliceerd waaruit blijkt dat vele duizenden patiënten zijn gestorven door een levensgevaarlijk – niet goedgekeurd – medicijn dat de puberteit van vermeende transgender kinderen moet blokkeren: gratuite kindermoord in de politiek correcte wereld van niets ontziende ‘progressieven’.

Afb: pixabay

Dr.Michelle Cretella is de ‘executive director of the American College of Pediatricians’ een nationale organisatie van kinderartsen en andere professionals uit de gezondheidszorg voor kinderen.

Op 3 juli 2017 publiceerde ‘the Daily Signal’ een artikel van haar hand getiteld:  I’m a Pediatrician. How Transgender Ideology Has Infiltrated My Field and Produced Large-Scale Child Abuse.

 Het volledige artikel is hier te vinden.

Meer dan 6.300 patiënten zijn tussen 2012 en 30 juni 2019 gestorven in reactie op Leuprolide Acetaat (Lupron), een hormoon dat gebruikt wordt als een puberteits-blokker voor zogenaamde ‘gender confused’ children, waarvan het overgrote deel alleen maar ‘confused’ zijn dankzij hun ‘progressieve’ ouders die aan deze waanzin meedoen of hun politiek correcte omgeving. Meer dan 40.764 bijna fatale reacties van patiënten op dit gif werden geregistreerd in die periode.

Tussen 2014 en 2019 documenteerde de F.D.A. meer dan 25.500 ‘serieuze’ incidenten, waarvan 6.370 resulteerden in sterfgevallen. Lupron wordt voorgeschreven door gewetenloze artsen die er geen moeite mee hebben om bij kleine kinderen ‘gender dysforie’ te constateren om hen vervolgens zonder de minste scrupules te onderwerpen aan een levensgevaarlijke kuur met dit nog niet eens door de F.D.A. goedgekeurde middel! Dat kan slechts door het gif ‘off-label’ te verkopen, d.w.z. met bewuste aanvaarding van alle daaruit voortvloeiende risico’s door louche artsen die beter weten!

Michael Laidlaw, een in California gebaseerde endocrinoloog, maakte in april bekend dat die zogenaamde ‘artsen’ kleine meisjes van 8 jaar probleemloos onderwerpen aan een kuur met testosteron en andere sekshormonen om hen te ‘genezen’ van hun ‘gender dysforia’. Hij vroeg zich af of het niet logischer zou zijn dat een dergelijke, veelal door een immorele, ‘progressieve’ omgeving aangeprate, psychologische aandoening niet behandeld zou worden door psychologen.

De Duitse arts en Nazi oorlogsmisdadiger Josef Mengele was tijdens W.O.II een kleine jongen vergeleken bij deze misdadige, politiek correcte geestelijk gestoorden. De moraal van dit verhaal: stuitende hebzucht van politiek correcte zakkenvullers! Want de verkoop van Lupron in 2017 bedroeg in de USA liefst US $ 669 miljoen volgens AbbVie, de fabrikant.

Dr. Laidlow sloeg alarm met andere medici en een ouder van één der slachtoffertjes toen zij ontdekten dat door de overheid ( lees: Obama’s ‘deep state’) gesponsorde research het sinds 2017 mogelijk maakt om 8 jarigen met sekshormonen te lijf te gaan… Dit is toch te ongelooflijk voor woorden?

Bij meisjes van 13 worden de borsten geamputeerd door onscrupuleuze ‘artsen’ en jongens van 17 hebben een verschrompelde penis van een 9 jarige en verliezen ieder seksuele sensatie dankzij de hormoon blokkers. Achter het linkse politieke rookgordijn van ‘gender identity’ krijgen 8 jarigen de zwaarste denkbare injecties toegediend voor hun ‘gender transitie’, waaraan veelal de ouders de schuldigen zijn. Maar soms is de ‘progressieve’ omgeving zo ontzettend verknipt dat zij – namens het kind – de tegenspartelende ouders uit de ouderlijke macht doen ontzetten door een al even verknipte rechter, om vervolgens dit ‘gekidnapte’ kind voor het leven te verminken, terwijl ruim 40% van deze werkelijke slachtoffers van de linkse hysterie al op jonge leeftijd zelfmoord pleegt. Is dat nog eens lekker ’progressief’ of niet?

Het idee dat moreel corrupte artsen hier goud geld mee verdienen is te ziek voor woorden terwijl er rechters zijn die glashard beweren dat de ‘diepe innerlijke beleving’ van een kind (van 8 jaar?) het geslacht bepaalt, niet hun biologische geslacht. Hoe doodziek kunnen deze politiek correcte idioten zijn om dit soort Josef Mengele waardige experimenten op onschuldige kinderen te riskeren?

De rol van de verknipte linkse politiek is hierbij van doorslag, zoals de nieuwe voorgestelde ‘Equality Act’ van de immorele oude tang Nancy Pelosi die deze perverse experimenten niet alleen wil codificeren, maar ook de mogelijkheid creëert om tegenstanders volledig kapot te maken.

Laten wij hopen dat Trump de volgende verkiezingen wint, want om een klein gehandicapt Zweeds meisje een toneelstukje voor de UN laten opvoeren over het klimaat getuigt slechts van bijzonder slechte smaak, maar voor deze stijlloze, misdadige praktijken zou ik de medeplichtige artsen en ouders zelf op een streng dieet van met hormonen gevulde suppositoria trakteren.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans
4 jaren geleden

Top!