De nakende herverkiezing van Trump

Na de val van de Berlijnse muur is het communisme gestaag in het westen ‘ingeburgerd’, zozeer dat het ideaal van Karl Marx beangstigend dichtbij komt. Duitsland en Frankrijk zijn vast in handen van globalisten die de EU naar hun hand zetten, daarbij volop gesteund door Mark Rutte, de schoothond van Merkel die ‘Macron als zijn belangrijke partner ziet’.

Afb: pixabay

Wat wij nu zien in de aanval van links op de landbouw, zijn pogingen van D’66, GL en PvdA om onze samenleving, onze economie te ontwrichten, zoals de communist Obama in de USA heeft gedaan door de rassenrelaties terug te brengen naar het niveau van een halve eeuw geleden, het land hopeloos te verdelen met zijn greep naar de absolute macht middels de corruptie en de degeneratie van zijn ‘deep state’ en hele regio’s werkeloos te maken.

Obama’s salonsocialisten proberen dagelijks de overwinning van Trump te saboteren, maar de kandidaten die zij daartoe aanvoeren ontberen niveau en substantie om Trump op electorale wijze te verslaan, vandaar dat nu voor de derde keer een ‘coup d’état’ wordt georganiseerd, mede om hun corrupte, leidende kandidaat Joe Biden uit de wind te houden met hun gekrakeel over ‘impeachment’.

Sommigen denken dat Trump nu een overlevingskans aan Biden biedt, maar diens middelmatigheid staat er garant voor dat hij nergens komt, hetgeen hij in alle recente TV-debatten nadrukkelijk heeft onderstreept met schokkende wanvertoningen. Biden is niet slim, maar een arrogante profiteur, een typisch product van het politieke establishment en dàt was de reden dat Obama hem in 2016 niet steunde toen hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap, maar de voorkeur gaf aan Hillary Clinton die qua kwaadaardigheid aan Obama gewaagd is. Obama heeft dat in zijn boek ‘Barack and Joe, The Making of an Extraordinary Partnership’ uitgelegd: Biden vertegenwoordigde niet het vereiste niveau aan ‘maatschappelijke verandering’ ( lees: communistische ondermijning ) om Obama’s ‘legacy’ te garanderen – Biden ‘was just another white guy’- terwijl de giftige Hillary meer naar zijn smaak was.

De eventuele herverkiezing van Trump – de redding van de westerse wereld van het salon socialisme – is de nachtmerrie van de Democratische Partij. Die heeft zich sinds 2016 keer op keer schuldig gemaakt aan criminele manipulaties, beginnend met het door de DNC en Hillary Clinton betaalde ‘Russian collusion’ dossier, daarna de door Democraten geënsceneerde, #meToo vertoning bij de benoeming van de opperrechter Brett Kavanaugh en nu weer de zorgvuldig voorbereide scène inzake het onderzoek voorafgaand aan een ‘impeachment’ teneinde de reddeloos verloren Joe Biden te beschermen na zijn chicane’s in de Oekraïne.

Zij lijken hun vertrouwen in succes bij de verkiezingen van november 2020 op voorhand al te hebben opgegeven, reden waarom zij het maar over de boeg van een destructieve poging tot ‘impeachment’ gooien. De mogelijke maatschappelijke schade die zij daarmee zullen aanrichten is onvoorstelbaar, maar in hun wanhoop zijn zij bereid om ‘strijdend ten onder te gaan’ en eventueel het hele land daarin mee te slepen. De perspectieven voor hun ondergang zijn bemoedigend: deze week gaf Donald Trump’s herverkiezingscampagne aan dat zij al US$ 125 miljoen hadden bijeen geharkt, het dubbele van Obama op dit punt in 2012. Dat garandeert niet altijd de volle winst, want Hillary Clinton had in 2016 beduidend meer donaties binnengehaald dan Trump, maar voor een zittende president liggen de kaarten makkelijker en met zo’n ‘oorlogskas’ moet Trump kunnen winnen, net als vier van de vijf voorgaande zittende presidenten. Dat kwam deels omdat dezen, als zittende regering, enorme voordelen genieten maar ook omdat zij het geld hadden om ‘swing states’ naar hun hand te zetten. Dat bracht Obama de overwinning in 2012 en Clinton in 1996; in 2004 deden de Republikeinen hetzelfde.

De media speelden daarbij een belangrijke rol, waarop Trump niet hoeft te rekenen, maar de Democratische voorverkiezingen lopen waarschijnlijk nog een maand of zes, tot in het voorjaar, en kosten alle linkse kandidaten bakken met geld, nog voor de winnaar zich tegen Trump mag profileren. Het idee dat de corrupte Hillary Clinton, met al het gestolen geld van de Clinton Foundation, zich uiteindelijk weer kandidaat zou kunnen stellen is onwaarschijnlijk. Ten eerste omdat zij zonder enige twijfel de meest gehate vrouw in de USA is, maar ook omdat de juridische onderzoeken naar haar rol in de ‘Russia Collusion’ en de affaire met de private server van haar professionele e-mails haar tegen die tijd ‘niet verkiesbaar’ zullen maken. Daar zorgt Trump wel voor …

Trump’s herverkiezing is essentieel voor de westerse democratie, want alleen hij lijkt in staat om de discipelen van Marx en Obama alle hoeken te laten zien en hopelijk zal dat in Europa ook doorwerken op charlatans als Macron, Merkel en hier, op kleinere schaal, de criminele communist Duijvendak met zijn arrogante marionetje Klaver en de irritante barbiepop Jetten. Donald Trump’s ‘approval ratings’ zijn niet geweldig dankzij de linkse pers die hem van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat probeert te besmeuren en de vergelijkende polls tegen de huidige Democratische kandidaten zijn niet florissant, terwijl bij de tussentijdse verkiezingen in november 2018 veel kiezers uit de suburbs tegen Trump stemden. Hij is geen traditionele president, dus de traditionele voordelen van een zittende president spelen wellicht minder voor hem, maar de Democraten hebben, in hun superioriteitsgevoel, al (te) lang het misplaatste idee dat zij Trump wel kunnen inpakken in november 2020. Zij verkijken zich waarschijnlijk weer op een grote groep kiezers die niet bekennen dat zij op Trump gaan stemmen tot de grote dag, maar dat wel degelijk doen omdat zij er geen trek in hebben om racisten, seksisten, xenofoben, fascisten en wat dies meer zij te worden genoemd door linkse activisten, maar hun bijdrage wordt geschat tussen de 2% tot 5%. Die Amerikanen zijn het dagelijkse circus van de Democraten spuugzat, maar die hebben zichzelf in hun hysterie dermate naar de extremiteiten van het speelveld gemanoeuvreerd dat er geen terugweg meer is.

Hun loze beloftes komen als een boemerang terug, bijvoorbeeld bij de noodzaak voor de kiezers om hun privé medische verzekering op te moeten geven. Dan valt hun steun terug van 70 % naar 41 % en ontzettend veel kiezers zijn het plots niet eens met tientallen extreme linkse proposities inzake klimaat en migratie. Een grote kloof bestaat tussen stedelijke en landelijke kiezers, waarbij de Democraten zaken kunnen doen in de voorsteden, maar zij schijnen nog steeds niet door te hebben dat het verwaarlozen van het platteland hen weer de kop kan gaan kosten. Dit is een perfecte parallel met de arrogante poging tot destructie van de Nederlandse boerenbedrijven door salonsocialisten als Klaver en Jette die bij de demonstratie in Den Haag feilloos alle verkeerde snaren wisten te raken.

Dat Biden al jaren geleden voor de TV camera zijn wandaden in de Oekraïne bekende door daar zelfs over op te scheppen is niet meer te verhullen en er is daar nog veel meer te vinden voor Trump, daarom proberen de Democraten Trump nu te beschuldigen van het graven naar ‘vuiligheid’ over Biden terwijl hun activiteiten jegens Trump voor ‘onderzoek’ moeten doorgaan. Het zal niet meevallen, want zelfs een CNN reporter met een gasmasker op zijn neus kan de vuiligheid van Biden’s activiteiten in de Oekraïne ruiken, maar het gaat hen weer om het ‘rookgordijn’, middels lawaai en de hysterie van de medeplichtige media.

Het feit dat de domme Biden denkt de media te kunnen en mogen vragen om Rudy Giuliani, de advocaat van Trump, geen zendtijd te geven om hem zwart te maken moge aangeven op welke wolk dit schepsel uit ‘the swamp’ feitelijk leeft. Het gevaar van het verdwijnen van Biden achter de horizon is dat de andere Democratische kandidaten stuk voor stuk geen enkel probleem hebben om zich te vereenzelvigen met de radicaal linkse vleugel der Democraten, de communisten.

Gelukkig lijkt Trump al deze non-valeurs aan te kunnen, dus zolang de Republikeinen zich nu ook maar eens gaan realiseren waar hun belangen en die van hun kiezers liggen, gaat het de goede kant op.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Ik zit “verbluft” te lezen, om de inhoud van het uitstekende artikel, van de heer Dunki, te begrijpen. Dat lukt gelukkig altijd. . Maar……… overal zit de pijn, dat de massa niet in Politiek is geïnteresseerd. Steeds weer komen de electorale tekortkomingen naar voren.
Ook In Nederland , waar iedere dag de leugens en drogreden van Rutte’s III kabinet voorbij komen, zoals het **klimaat en nu alweer de stikstof**, zonder dat “Den Haag Begrijpt ( of niet wil begrijpen) dat er in Nederland er een demografisch probleem is. Dat de Democraten in Amerika er een puinhoop van maken, hoort men dagelijks op CNN. De linkse bende in Nederland, en de nu toch uiterst domme Angela Merkel, maken van Europa samen met de eens zo als “intelligente nieuweling” gedoodverfde Emanuel Macron , er een ongekende zooi van.
De vraag kan men stellen WAAROM TOCH? MEN is gefocust op GLOBALISERING. Het linkse blok is zo gestoord, en dat heb ik al vaker geschreven, dat “ze” niet weten wat ze doen. Daarnaast kunnen we ook dagelijks lezen en horen hoe de wereldleiders zich gedragen als een stel bange hazen. Dat China daarvan profiteert dringt heel langzaam door in de domme koppen van de Europese Elite. Grote Ego’s lopen naast hun schoenen.
We zien ook hoe mr dr. Thierry Baudet in de Tweede Kamer wordt “lamgelegd”. Zijn intellectueel niveau steekt ver boven die van de meeste Kamerleden uit. Mr THeo Hiddema maakt af en toe volledig GEHAKT van Grapperhaus. mr Theo Hiddema is wat betreft de kennis van het strafrecht, Grapperhaus 10 keer de baas.
Dat Trump de beuk er in gooit is een uitstekende zaak. Ze noemen hem onberekenbaar. Dat betekent dat links er geen barst van snapt hoe de ” Buitenlandse politiek er uit ziet”.
We kunnen nog zoveel wensen en/of verlangens hebben, de realiteit is dat er geen democratisch evenwicht blijkt te zijn. Een democratisch evenwicht is noodzaak. Maar anderzijds moet “men” ook begrijpen dat de wereld OVERBEVOLKT is en miljarden mensen helaas niet in staat zijn hun assertiviteit op een succesvolle manier te gebruiken. Het land Amerika is een land van keiharde handel.
Dat was 70 geleden zo en blijkt niet te zijn veranderd. Zelfs in het Boek van Jim Marrs staat op bladzijde, 180, hoe ” Standerd Oil of New Jerrsy” in 1942 via Zwitserland brandstof naar Duitsland transporteerde. Ford bouwde vrachtwagens voor het Duitse leger.

“”Die Amerikanen zijn het dagelijkse circus van de Democraten spuugzat, maar die hebben zichzelf in hun hysterie dermate naar de extremiteiten van het speelveld gemanoeuvreerd dat er geen terugweg meer is.”” Aldus Dunki. Hysterie is ONMACHT.
Let wel” Wijlen Prof dr. Bob Smalhout schreef in een column op 14 april 2000 dat er in Nederland 2.500.000 mensen psychisch gestoord zijn. Dat zal in Amerika zeker het veelvoudige blijken. En, dat is niet op te lossen. Zodat goede en integere leiders noodzakelijk zijn……. maar die wagen zich niet in beerput vol idiotisme en willen zich niet laten “opbranden” door de democraten.
China is een communistisch land en toch heeft het westen daar enorm geïnvesteerd om goedkope producten te laten produceren en zo heeft het westen China, het gele gevaar, aan de macht geholpen. ‘Business as usual” net als in 1942.