DNC´s warme banden met Oost Europa

Er is veel geschreven over de samenwerking tussen Moskou en de Democratische Partij en vooral de centrale rol die Hillary Clinton daarbij heeft gespeeld. Het is begonnen met de schimmige Uranium-one overeenkomst waardoor 20% van de Amerikaanse uranium voorraad in handen zou komen van een stroman organisatie van Moskou.

Afb: pinterest

Vervolgens de volumineuze geldstromen die rechtstreeks uit de zakken van Russische Moguls naar de rekeningen van de Clinton Foundation liepen en op de privé rekeningen van de Clintons eindigden. De warme contacten die de Clintons hadden en hebben met functionarissen van de Russische Centrale Bank. De beïnvloeding van de 2016 Presidentverkiezingen en de centrale rol van de Clinton verkiezingscampagne daarbij was een duidelijk voorbeeld van een samenwerkingscomplot tussen functionarissen in Moskou en leden van de Democratische Partij.

Niets lijkt de Democraten te gortig om de 2016 verkiezingsnederlaag te elimineren en herhaaldelijk worden anti-Trumpers op hun wenken bediend door kopstukken van de Democratische Partij. Nu is er weer een Witte Huis-Oekraïense samenzwering in scene gezet om de veronderstelde wandaden van de zittende president opnieuw in het brandpunt van de mediabelangstelling te brengen. De Amerikaanse samenleving heeft het wel gehad met al die aantijgingen, de links liberale media helaas nog steeds niet. Niet de corrumperende acties van de voormalige Vicepresident staan centrale in die media belangstelling, niet de duistere acties van Adam Schiff. Nee, een persoonlijk telefoongesprek tussen twee presidenten staat centraal in het onderzoek naar een afzettingsprocedure. Een getuigenverklaring van een CIA agent die wet en huisregels van de CIA aan zijn laars heeft gelapt en vermoedelijk geholpen door Adam Schiff c.s. op papier heeft gezet, wordt als breekijzer gebruikt om een afzettingsprocedure in gang te zetten. Vertrekpunt is dus een wankele getuigenverklaring op basis van informatie uit de tweede en derde hand, wat veel overeenkomsten met het vermaledijde Steele dossier vertoont. Dat het allemaal niet zo eenvoudig is, staat uitgelegd in het artikel “Een lege Huls”.

De ingezette afzettingsroute zit vol hindernissen en hinderlagen waardoor de Democratische Partij zichzelf in het nauw zal brengen. De discutabele rol die Adam Schiff in het klokkenluider spel speelt, is een hindernis. De corrumperende acties van Joe Biden is een tweede hindernis die gepasseerd moet worden. Victor Shokin de betrokken staatsaanklager in Kyiv bevestigde dat Biden´s interventie hem de kop heeft gekost: “President of Ukraine Petro Poroshenko told me not to investigate Burisma as it was not in the interest of Joe and/or Hunter Biden”. Ook de Amerikaanse ambassadeur in Kyiv, Geoffrey Pyattdie Shokin op het hart drukte“the investigation has to be handled with white gloves” (volgens Shokin de zoveelste Amerikaanse waarschuwing het onderzoek te staken),droeg bij aan de Amerikaanse druk om het onderzoek naar Burisma en Hunter Biden te stoppen.

De dreigbrief die drie senatoren van de Democratische Partij (Menendez, Durbin en Leah) in mei 2018 hebben verzonden aan de Oekraïense Staatsaanklager Lutshenko “for the express purpose of finding negative information on then-candidate Trump in order to undermine his campaign” is de derde hindernis. In hun brief accentueerden de senatoren net als Joe Biden in 2014 het risico dat de USA zijn steun aan de Oekraïne zou beperken, indien het verzoek niet zou worden ingewilligd. Woordelijk staat in de brief te lezen: “We have supported capacity-building process and are disappointed that some in Kyiv appear to have cast aside these [democratic] principles to avoid the ire of President Trump…reverse course and halt any efforts to impede cooperation with this important (Special Counsel) investigation”. In die brief droegen de drie senatoren de regering in Kyiv op om zijn president tijdens zijn bezoek aan Washington een complot Moskou-Trump c.s. te laten bevestigen. Het onderzoek van twee journalisten van Politico – Kenneth Vogel en David Stern –  bevestigde dat “Ukrainian government officials tried to help Hillary Clinton and undermine Trump by publicly questioning his fitness for office. They also disseminated documents implicating a top Trump aide in corruption and suggested they were investigating the matter, only to back away after the election. And they helped Clinton’s allies research damaging information on Trump and his advisers “. John Solomon, een journalist van The Hill, heeft een groot aantal artikelen gewijd aan de banden tussen de Oekraïne en de Democratische Partij. Die artikelen zijn vier maanden geleden als deel van een pakket met informatie van die DNC-Kyiv banden aan de Minister van BuZa overhandigd. Die onderzoekt e.e.a.

Wanneer het bovenstaande is ingezonken dan is de uitspraak van Pelosy dat “Democrats must treat President Trump fairly” een blunder van de hoogste orde is. Fairly? Hoe noemt ze de driejarige heksenjacht tegen de president?. Er is geen mens in de Amerikaanse samenleving noch enige politicus in het Congres te vinden, die met droge ogen kan onderschrijven dat Trump op een eerlijke manier behandeld zal worden. In de afgelopen drie jaar is alles geprobeerd om Trump van zijn voetstuk te trekken en daarin is de Democratische Partij niet geslaagd. “Democrats boycotted the inauguration, demonized his SCOTUS nominee, put the country through a Russia collusion lie for 2 years, now they’re trying to impeach him for no reason”. Waarom zouden we nu moeten geloven dat Trump door de Partij list en bedrog eerlijk behandeld zal worden

Complottheorie? Inmiddels is duidelijk geworden dat de DNC warme banden heeft onderhouden met Moskou en Kyiv om de verkiezing van Trump te vermijden. Ze hebben lopen konkelen met schimmige actoren in beide genoemde Oost-Europese staten. Het zou niemand verbazen als in hun blinde streven om Trump ten val te brengen, ze tijdens de 2016 verkiezingscampagne en in de periode 2016-2018 ook Belarus en Georgië hebben gevraagd om munitie voor hun laster campagne te geven. U bent op zoek naar een samenzwering en huldigt een complot theorie? Zoek de artikelen op die de banden van de DNC/Clintons met Kiev en Moskou uitbundig beschrijven.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties