Kunnen wij wachten op vrede met de islam?

Als de hype van het klimaat al lang vervlogen is, blijft de immense bedreiging van onze westerse cultuur door de islam als een zwaard van Damocles boven ons hangen. De islam is zonder twijfel de grootste dreiging voor de westelijke wereld en de leidende Moslimbroederschap beschikt over schier onuitputtelijke middelen dankzij orthodoxe sponsors als Qatar en Saoedi-Arabië.

Afb: screenshot MEMRI

In Nederland gaat de ignorante, laffe ‘polder’ hier niet alleen blind aan voorbij, integendeel, veel verraderlijke politici van linkse signatuur zijn willens en wetens instrumenteel in het verlenen van hand- en spandiensten aan deze onverzoenlijke, fascistische ideologie. De PvdA-judas, Lodewijk Asscher, werd als minister al actief gesteund in zijn pro-islambeleid door Mr. Sharia Piet Hein Donner, een soort van reïncarnatie van Dries van Agt. In Amsterdam was Asscher al, samen met zijn partijgenoten Cohen en Van der Laan, schuldig aan de megafusie tussen de drugsmaffia en de Turks / Marokkaanse criminele families, daarbij gesteund door de al even subversieve wethouder en toverkol Ollongren, die haar kwalijke praktijken nu ongestraft in Den Haag mag voortzetten. Dat de positie van Nationale Coördinator voor Terrorisme en Veiligheid in handen is van een omstreden, onbetrouwbaar figuur als Aalbertsberg en een groot aantal parlementszetels eveneens in handen is van islamitische ‘fellow travellers’ is een teken aan de wand.

Enige tijd geleden heeft Wopke Hoekstra als eerste – intellectueel moedige – CDA-coryfee verstandige dingen gezegd over inburgering, respectievelijk de islam op zich, maar het overgrote deel van de Haagse – intellectueel laffe – politiek mist zijn historisch perspectief en eruditie die nodig zijn om het grote Islamitische gevaar te herkennen. Slechts enkele politici als Wilders en Baudet hebben de guts getoond om dit probleem te benoemen, daarom is het een openbaring dat sinds gisteren ook Wopke Hoekstra klare taal spreekt!

In het NPO-programma ‘Buitenhof’ kwam afgelopen zondag een druiloor/‘journalist’ met zijn dooddoener over ‘collateral damage’ onder burgers bij Amerikaanse aanvallen op terroristen die zich, als altijd, tussen de vrouwen en kinderen verstoppen. Maar over het feit dat tien dagen tevoren in Kaboel een Taliban-zelfmoordenaar bij een bruiloftsfeest 80 mensen vermoordt en 300 zwaar verwondt, horen wij niets van dezelfde farizeeërs die in ‘Buitenhof’ hun obligate linkse prietpraat lanceren. De bekende teneur: ‘Islam valt in feite best mee, de USA is de kwade pier’…

Om dit voorbeeld wat te chargeren is het goed om ons focus te richten op Israël, waar dit soort aanslagen aan de orde van de dag zijn en de vraag ‘of wij kunnen wachten op vrede met de islam’ nog veel nijpender is. Israël bevindt zich in de frontlinie, met als extra bedreiging de Iraanse troepen in Syrië en Irak, die ‘op scherp staan’ en kort gehouden moeten worden om erger te voorkomen.

Ook het ‘Palestijnse’ probleem wordt al 4 generaties kunstmatig in stand gehouden door deze fascistische ideologie met geld van Iran, diverse shariabewegingen èn… Sigrid Kaag! De islamitische wereld voelt zich gestaag sterker worden in hun monomane, fascistische streven naar globale hegemonie, hun ziekelijke ideologie die vandaag de dag een groter gevaar oplevert dan het gezever over het klimaat dat binnenkort waarschijnlijk vervangen wordt door een ander links stokpaardje.

Maar de sharia is consequent, eeuw in eeuw uit, en ook al zou Israël niet groter zijn dan Rottumeroog, dan nog zouden zij niet rusten. Een goed voorbeeld van deze walgelijke terreur zijn de gepatenteerde smeerlap Yasser Arafat en zijn al even kwaadaardige opvolger met stropdas, Mahmud Abbas. Die heeft inmiddels wèl een Boeing 737 private jet voor zichzelf geregeld met de financiële hulp van Sigrid Kaag, die zulke ‘leuke kiekjes’ circuleert van de goede oude tijd toen zij bij Arafat op de thee ging. Arafat is niet meer, maar zijn weduwe woonde tientallen jaren met haar hofhouding in Parijs XV à raison van ruim € 100.000 per maand. Je schaamt je toch dood voor zo’n ‘minister’….   

Desondanks dwingt de procommunistische en pro-islamitische UN al jarenlang de ene concessie na de andere af voor ‘het in feite niet eens bestaande volk der Palestijnen’ en hun schatrijke leiders die er persoonlijk belang bij hebben om dit lucratieve conflict in leven te houden met suikeroompjes als de UN en Sigrid Kaag. Het is makkelijk om te pretenderen dat, overal waar de islam ooit een voet heeft gezet, dat heilig terrein is dat weer ‘heroverd’ moet worden, tot en met skipistes in Oostenrijk toe… Maak de simpelen van geest maar wijs dat Allah is beledigd – kijk naar frequente ‘Pakistaanse tonelen’, bijvoorbeeld als Wilders in het spel is – en een orgie van haat, geweld en moordpartijen breekt los.

En passant worden ook joodse heilige plaatsen geannexeerd door die op te nemen op de lange lijst van door de UN gesponsord ‘Palestijns erfgoed’, zoals de westelijke muur van de tempel op de Tempelberg in Jeruzalem. Recentelijk werd in Nablus de graftombe van Jozef in brand gestoken en er heerst nog steeds een doodse stilte in de internationale pers!

In het beruchte communistische wespennest van de UNESCO passeerde onlangs een resolutie waarin werd bepaald dat de joodse grot der patriarchen in Hebron, de begraafplaats van de aartsvaders Abraham, Isaac en Jacob, samen met Rachel’s graftombe in Bethlehem, een islamitisch bedevaartsoord zou zijn. Dit soort infantiele pesterijen zal niet stoppen tot de hersenloze politiek-correcte flirt met de islam eindigt, want de islam is nu eenmaal geen religie van verlichte denkers, maar een onverzettelijke muur van terreur jegens eigen gelovigen en ongelovigen. Zelfs in Israël zijn er idiote linkse politici met oogkleppen die in staat zijn om te geloven dat de islam ooit zal veranderen en wij op vrede met die islam zouden kunnen wachten, maar de islam zal Israël nooit accepteren in een langdurige vrede.

Dit geldt à fortiori in west Europa, dat al zo geïnfiltreerd is door islamitische hordes en wij hebben het héél twijfelachtige voorrecht van een linkse minister van buitenlandse zaken die met een Arabier getrouwd is en geen bezwaar zag om gezellig bij Yasser Arafat op de thee te gaan. Als Sigrid Kaag zelf niet kan en wil inzien wat een fascistische bende de islam is, dan zal iemand de rest van die Haagse druiloren toch moeten overtuigen dat hun geflirt ermee dodelijk is.

Israël kent grote aantallen ‘Palestijnen’ die al generaties lang in Israël wonen en werken en volledig geïntegreerd zijn, maar het accepteert dat er nooit vrede met het tuig van Hamas zal zijn. Als het daarnaar handelt – zelfs in zelfverdediging – is de linkse wereld te klein voor alle hypocrieten en je vraagt je in gemoede af waarom een Nederlandse minister van buitenlandse zaken zich zo oliedom en onprofessioneel in deze kan en mag opstellen. Voor de islamieten is het te wijten aan indoctrinatie van jongs af aan, maar hoe politiek correcte westerse idioten zich zo in bochten kunnen wringen om de islam vooral maar geen strobreed in de weg te leggen terwijl de ‘modus operandi’ en de ‘absolute hegemonie’ als doelstelling zo zichtbaar zijn, is het meest sprekende ‘testimonium paupertatis’ voor vermeende ‘progressieven’.

Hun salonsocialistische ‘struisvogelpolitiek’ heeft West-Europa al in zijn greep en ook in de USA en Canada speelt dit dankzij Obama en Trudeau in verontrustende mate. Het is dus geen territoriaal maar een ideologisch probleem, dus s.v.p. geen geleuter over mensenrechten, vrijheid van godsdienst en delusies van vrede met een stel moordenaars. Arafat was één der grootste zwijnen op de aardbol en Mahmud Abbas doet ècht niet voor hem onder, ook al draagt hij een stropdas en heeft hij een enorme ‘business-jet’ terwijl de bevolking niet eens elektriciteit of stromend water heeft.

Dit canaille wordt gefinancierd door sharia-haatbaarden die het net zo hard op ons gemunt hebben, dus laten wij in hemelsnaam eens ophouden om willens en wetens blind door het leven te gaan met delusies van vrede met de islam, terwijl het antisemitische D66 deel uitmaakt van de regeringscoalitie en de Communistische Partij Nederland van de crimineel Duyvendak, de sociopaat Rosenmöller en hun marionetje Klaver onversneden antisemitische BDS-terroristen steunt.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

Het enige wat ik in alle artikelen over de islam heb gelezen, is dat moslims zich niet willen aanpassen,( uiteraard een enkeling uitgezonderd) en geen democratie wenst. Hoe “men” er ook over denkt en hoe “men” ook een artikel wil redigeren over de islam, het zal geen zin hebben. Dat is wel erg ” fatalistisch” denkt U, nu, als een artikel weet ,die zeer positief is en waaruit blijkt dat de islam, dus de moslims, zeer zeker in zéér grote getale zich hebben aangepast en de democratie in de westerse wereld hebben omarmt, hoor ik dat zeer graag van U. De decennia lange DENKFOUT is, dat ‘MEN’ gedacht heeft, op grond van het gelijkheidsbeginsel, moslims wel hun vrijheid willen en uit de dwangkoker van hun geloof willen stappen. Vooral de P.v.d.A., en nu zelfs de VVD, Groen links en D-66, als ook de ChristenUnie en het CDA, hebben het “gelijkheidsbeginsel” gepredikt. Maar…… gelijkheid BESTAAT NIET. Dat hoef ik niet ” wetenschappelijk te bewijzen” dat is al een feit.
De parallel- samenleving in Frankrijk is daarvan al een bewijs. Het andere bewijs is dat bestuurders geen enkele inzicht én kennis hebben van ( ter zake) de ” demografische diversiteit”. Moammar Mohammed al-Qadhafi was 42 jaar lang de leider van Libië, van 1 september 1969 tot de val van zijn machtsbasis eind augustus 2011. Op 20 oktober 2011 werd hij gedood in zijn geboortestad Sirte. Qadhafi bezat geen publiek ambt of officiële titel maar werd in Libië door zijn aanhangers meestal als ‘Broeder Leider’ aangesproken. Buiten Libië werd hij gewoonlijk ‘kolonel Qadhafi’ genoemd. Hij zei in interview dat “Het continent Europa zal worden geïslamiseerd, omdat er nu al 40 miljoen moslims in Europa wonen.”
Daarvan is nimmer notitie genomen en zeker geen maatregelen, omdat ” de betweters onder bestuurders” ( ook in Nederland) een andere ideologie hebben, zoals dat bij “het gelijkheidsideaal is ingebakken. Die denkfout komt ons nu HEEL DUUR TE STAAN. Nu ook de fatale denkfout van Mevr Dr Angela Merkel, duidelijk aan het licht komt , door haar uitspraak ” Wir Schaffen Das , ” is de HEL inmiddels in Duitsland uitgebroken. Dat het huidige kabinet niet aan de immigratie WIL doen is ieder artikel daarover zinloos.
Daarbij komt ook nog dat Nederland is :” verkocht” aan de Europese Unie en dat Nederland, zeker onder leiding van de pathologische leugenaar Mark Rutte, zich zelfs amuseert en dat Nederland een flinke “Netto Betaler” is aan Brussel.
***En, de PvdA Judas, Lodewijk Asscher, werd als minister al actief gesteund in zijn pro-islam beleid door Mr.Sharia Piet Hein Donner, een soort van reïncarnatie van Dries van Agt. In Amsterdam was Asscher al, samen met zijn partijgenoten Cohen en van der Laan schuldig aan de megafusie tussen de drugsmaffia en de Turks / Marokkaanse criminele families, daarbij gesteund door de al even subversieve wethouder cum toverkol Ollongren, die haar kwalijke praktijken nu ongestraft in Den Haag mag voortzetten. *** zoals De heer Dunke Dunki het uitstekend heeft formuleert:”
Inderdaad “we kunnen wachten tot we een ons wegen”. Nu de massa nog overtuigen van de noodzaak tot “verandering” en en hopen dat deze niet meer progressief zal stemmen.

r dunki
4 jaren geleden
Antwoord aan  A.R.Girbes sr

@ Hr.Girbes.

De Sharia is, sinds een kleine eeuw, globaal de dominante, genadeloze smaakmaker van de Islam, gefinancierd door blindrijke, streng orthodoxe roversnesten als Saudi en Qatar. Ik heb er gewoond en kan u verzekeren dat het leven daar in een vastgelopen tijdmachine is blijven steken waar Lodewijk Asscher om zijn moeder zou staan jammeren..

Hun versie van de Koran druppelt hun intolerante axioma van kleins af aan in de hersentjes van hun gelovigen dat er géén gelijkheid is, maar dat de ware ‘gelovigen’ veruit superieur zijn aan de ‘ongelovigen’ omdat één of andere struikrover dat zo opschreef.

Kijkt u maar naar de kleine ellendelingen die Nederland daarom onveilig maken en door Judassen in Den Haag bevestigd worden in dat valse geloof èn, vooral, in de terechte overtuiging dat de Nederlandse ‘polder’ cultuur dermate slap, karakterloos en dus inferieur is dat zij ‘carte blanche’ hebben. Den Haag vraagt er luid en duidelijk om!

Vergeleken met de armzalige, middeleeuwse cultuur op hun originele thuisfront, die de meest rampzalige lijfstraffen kent voor de kleinste vergrijpen, zijn onze politieagenten slechts vermakelijke vogelverschrikkers voor hen als er na een verkrachting een gesprek met de wijkagent volgt terwijl zij in Saudi ter plekke onthoofd zouden worden.

U schrijft dat zij zich ‘niet willen aanpassen’, maar zij ‘mogen niet aanpassen’, want ook de kleinste concessie aan de westerse gastcultuur wordt in hun beperkte denkraampjes gezien als een nederlaag in de strijd tegen het avondland.

In die primitieve optiek is per definitie geen compromis mogelijk met ‘ongelovigen’ omdat de sociale controle dodelijk is- vaak letterlijk. Dus wie daar, desondanks, wèl toe bereid zou zijn krijgt te maken met de terreur van de locale haatbaarden – aan wie Asscher en Donner geen strobreed in de weg leggen!

Die ‘meer gematigde moslims’, waar idioten als D’66 het zo graag over hebben, kunnen daarom, veelal met gevaar voor eigen leven, niet afwijken van de ware leer op straffe van een genadeloze lichamelijke afstraffing.die juist zo weldadig zou zijn voor die agressieve kleine ettertjes. Daarbij moeten onze hersenloze Asscher, Jetten en Klaver – die de mond vol hebben van ‘aanpassing’ door ‘gematigde moslims’ – er éérst eens over nadenken hoe zij die ‘verraders van Allah’, want zo worden zij gezien door de Sharia, in bescherming zouden kunnen nemen tegen die primitieve, agressieve ‘verwarde mensen’ met lange zwarte baarden en hun trawanten die dan van hun dierbare ‘godsdienstvrijheid’ gebruik kunnen gaan maken.

Zolang de Haagse politiek onze politie op de tocht zet is Nederland in de uitverkoop!

Ravian
4 jaren geleden

“Kunnen wij wachten op vrede met de Islam?”

Yep, totdat we een ons wegen…

Benedict Broere
4 jaren geleden

Het is vooral van belang te begrijpen dat er al sinds de Franse Revolutie een ideologisch gevecht gaande is in de Westerse cultuur, die geleid heeft tot bijvoorbeeld de Koude Oorlog (en diverse malen bijna een atoomoorlog), en waarvoor nu de islam lijkt te worden geinstrumentaliseerd, in een poging om heel die Westerse cultuur zodanig te slopen, dat alsnog het Arbeidersparadijs gevestigd kan worden. De communisten denken daarbij dat de islam een ‘socialisme met een god is’ en dat die god er vanzelf wel uit zal seculariseren, waarna je – zo dit simpele rekensommetje – socialisme overhoudt. Vrijwel elk deugdelijk onderzoek van de islam toont evenwel aan dat de islam een ideologisch mechanisme is dat gericht is op de productie van rovers, buit en slaven. En dit ideologisch monster zal zeker niet terugdeinzen om ook communisten massaal af te maken dan wel te hersenspoelen tot de barbarij die ‘islamitische cultuur’ heet. Wrang is daarbij te zien dat ook zoveel van de banken- en ondernemers-elite zo nihilistisch blind is voor de gevaren van de islam, en zo gretig zaken doet met de oliemiljardairs van de golfstaten. Zodat je eigenlijk ziet hoe met vereende krachten de islam de Westerse cultuur wordt ingetild, en men blijkbaar geheel vergeten is dat diezelfde islam, die nooit enige correctie richting pacificatie en humanisering gekend heeft, ruim 1000 jaar geprobeerd heeft de Westerse cultuur te veroveren, uit te buiten, te vernietigen en te islamiseren. Heel veel van de Westerse politiek lijkt niet reddeloos, radeloos en redeloos, maar krankzinnig, zwakzinnig en diep gestoord.