Lege ideologische hulzen nemen de Gay-pride over.

Dit weekend wordt Amsterdam weer het toneel van de Gay Pride, maar het inmiddels op de achtergrond geraakte, bona fide COC is al jaren geleden overgenomen door SJW, die niet politiek geïnteresseerde geestverwanten geen rustig bestaan gunnen maar brutaal voor hun politieke karretje probeert te spannen door hun sexuele voorkeur te politiseren.

Kijk, ter illustratie, eens naar de SJW vaandels en de leuzen die de stad al dagen ontsieren:

  • “Black lives matter” – alsof blacks allemaal homo zijn… Verkeerde inclusiviteit! In de USA worden trouwens meer dan 50% van de moorden door zwarten gepleegd, terwijl zij nauwelijks meer dan 10% van de bevolking uitmaken…
  • “Stop killing trans people” – suffe bangmakerij, maar waarvoor? Kan iemand mij een voorbeeld geven van moorden op transgenders? Ik dacht het niet! Ik ken slechts zieke verhalen uit de pers over ontaarde SJW ouders die ‘tot de ontdekking komen’ dat hun driejarige peuter in het verkeerde lichaam is geboren en alvast beginnen het arme kind voor het leven te beschadigen met die malafide ideologie en levensgevaarlijke hormonen behandeling door al net zo zieke artsen. Niet voor niets dat het zelfmoordpercentage onder transgenders boven de 40% ligt!
  • “We are not sick” – het is dat zij het zelf zeggen…
  • “Gay liberation now” – alsof het daar nog aan zou ontbreken in een samenleving waarin homosexualiteit met politiek geweld tot een maatschappelijke deugd verheven moet worden.
Afb: Flickr – FaceMePLS https://www.flickr.com/photos/faceme/

Allerlei marginale figuren in de SJW-gekte komen hun steentje bijdragen in Gay-Pride als een SJW hobbyclub die probeert de politiek te domineren, maar betekent dat dan dat wij de gehele homo-acceptatie tot politiek moeten verheffen? Een klein groepje randfiguren maakt veel kabaal, daarbij voor het voetlicht gebracht door het NOS Journaal en zelfs de kleuren van de ultralinkse AntiFa zijn in de LGBTSRSTUVW vlaggen verwerkt; dit stinkt hemelhoog! Of het nu gaat om moslim-immigratie, het klimaat of sexuele aberraties, zij proberen ons al hun gedram door de strot te persen en daarbij een overgrote meerderheid van hardwerkende en volstrekt ‘normaal’ levende homoseksuelen voor hun karretje te spannen terwijl die daar helemaal niet van gediend zijn. Wat die volstrekt respectabele lieden in hun vrije tijd doen gaat mij niets aan en interesseert mij niet eens, evenmin als wat de hetero buren thuis uitspoken in hun ‘privacy’. Maar het is toch logisch dat dit agressieve rariteitenkabinet een reactie oproept en dat is waarschijnlijk ook de bedoeling, want kijk eens naar de ranzige opvarenden van de pride-boten. Je zou die idioten voor straf moeten verplichten het hele jaar er zo bij te lopen, dan zou het gauw klaar zijn.

Het probleem is dat deze luidruchtige lege hulzen hun bestaansrecht lijken te ontlenen aan de combinatie van hun sexuele geaardheid met een fascistische politieke ideologie, maar het is die politieke ideologie die zijn bestaansrecht probeert te bewijzen door te pretenderen dat sexuele geaardheid maatschappelijke merites zou hebben. Dan ben je wellicht toch behoorlijk “sick”?

Bovendien is het de “deugmensen commercie” die deze vertoning langzamerhand meer en meer sponsort, terwijl de door de SJW zo geminachte ‘burgers en buitenlui’ naar Amsterdam komen om het op een zuipen te zetten en ‘en passant’ te griezelen van een collectie zonderlingen die voorbij varen op een soort van tweede Koninginnedag. Amsterdam in handen van dit volk gaat er steeds harder op achteruit met activistische SJW bestuurders.

Het enige wat hardnekkig niet hardop gezegd wordt is dat deze groep in zijn totaliteit het meest te vrezen heeft van de islam, maar de SJW zal daar de bek niet over openen, terwijl de minuscule groep die zonodig een boerka moet dragen door dik en dun gesteund wordt. Ook dat probleem wordt vanaf vandaag door politieke lafbekken gecreëerd omdat een klein groepje verdwaasde vrouwen, waaronder kennelijk de nodige ‘bekeerde’ Nederlandse kneuzen die geestelijk en maatschappelijk zonder enig soortelijk gewicht zijn. Volstrekt ‘lege hulzen’ die hun ‘substantie’ ontlenen aan een rol als uithangbord van een fascistische ideologie die strijdt met alle door de SJW verafgode mensenrechten en niet terugschrikt om zowel homo’s als vrouwen van daken af te gooien respectievelijk te stenigen, maar dat is bijzaak.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
4 jaren geleden

Alsof de duivel ermee speelt duikt de impersonatie van een lege huls- niet erg verrassend in de persoon van een homofiel PvdA gemeenteraadslid – op, die in Burka vermomd het opneemt voor zijn eigen potentiële moordenaars. Wat een kneus!

Een toepasselijk Amerikaans gezegde luidt : “he’s got his head firmly wedged into his ass”